Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Profa, am citit comentariile . . Da tu cand pui poze cu fi-tu?

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

comentat si ultimele doua albume.

DANA..incerc sa pun...cat de curand

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAPRI ..totala maica-ta!
io ti ca sa te imbarbatez! si mai pune neshte kile pe tine!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Anka eu cunosc o fetita de 5 ani la care nu se potriveste teoria cu daca ii e foame copilului mananca ce-i dai. Bine, in cazul ei s-au facut multe greseli de catre parinti, in special de catre mama. Insa de cand o cunosc mi-am spus intotdeauna ca nu vreau sa gresesc si eu si sa patesc la fel. Copilul ala nu vrea sa manance. Nimic. Sau mai bine zis se joaca cu maica-sa. Ii zice ca vrea ciorbita, ii face maica-sa, si nici nu se atinge de ea. De exemplu. A incercat si varianta asta, sa vedem cat rezista la foame, si cateva zile a stat flamanda de a ajuns cu ea la dr ca o durea stomacul de foame si tot nu vroia. Evident are perioade cand o tin mofturile astea, ca de mancat mananca ea, dar numai si numai ce-i trazneste prin cap (adica de cele mai multe ori Mc') si tot asa. Mie imi e groaza de chestiile astea. Ca sa nu mai spun ca si la varsta asta doarme numai cu maica-sa, toata noaptea, tatal dorme separat.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Anna, acestea sunt riscurile cand un parinte se enerveaza/dispera/ingrozeste/streseaza ca al lui copil nu mananca cat este bebelus!
Copii se autodiversifica!Incercati sa le asezati in tavita de la masa bucatele de legume bine fierte, diverse, si sa-i lasati sa-si aleaga care le place. O sa fiti surprinse sa vedeti ca sunt selectivi
Eu cred ca nu degeaba mama natura le-a dat ca prim organ de cunoastere GURA tocmai pentru ca sa apuce sa manance cat sa nu moara de foame!!! Asa ca fetele RELAX!!! Sincer...eu cand va citesc ca va disperati din cauza ca nu mananca nu stiu cate grame de nu stiu ce ma vad pe mine la vremea cand era Stefan mic si va spun sincer...nu-i de gluma! Copii au perioade cand mananca si cand nu mananca! Cand ii dor gingiile mi se pare normal sa nu manance chiar daca nu iese dintele, el se formeaza in gingie! Stiti si voi ca durerea de dintii este chiar dureroasa se zice ca un om mare nu ar suporta asa usor cresterea dintisorilor...asa ca lasati copilasii sa pape in ritmul lor. Nu va necajiti si nu-i suparati ca va simt!

In alta ordine de idei, AnnaBaby, ma bucur nespus ca a papat asa de bine tocanita! Inseamna ca ia placut! Poti sa dai reteta aici? Ca sunt curioasa cum se face aceasta tocanita cu bulion in ea.
Multumesc!

Noi suntem bine, tot ma tin sa va povestesc despre noi, sa mai pun si poze insa nu stiu cum fac ca nu reusesc sa-mi fac timp.
Azi este ziua sotului, implineste 35 de ani o sarbatorim in familie, doar noi.
Mai devreme parintii mei ne-au facut o surpriza placuta, au venit cu tort si vin si bani in plic ca cica nu au stiu ce sa-i cumpere.

Va doresc o seara placuta si sa auzim numai de bine!

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Ana, sa-ti traiasca sotul !

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara, buna seara! primiti oaia ratacita?

first! saru'mana pt urari de ziua mea, a lu' baby, de casa noua, de venirea primaverii, etc sa fiti sanatoase si voioase si voi alaturi de cei dragi! va pupa mami

second! ne-am mutaaaaat si ce bine e...incep cu inceputul...mi-am adunat toate lucrurile in saci, cutii, cutiute, pungi, pungute si le-am tuflit in mijlocul casei in ideea ca vine finu si mai duce la apartament. bun...cand sa iasa omu'...nu mergea liftu...eu acolo stand la 6. am facut rost de nr de tel a unei firme care se ocupa cu demenajari si cu 4 milioane vechi mi-au scos mobila si sacii, cutiile, etc intr-o ora din casa, transport si urcat aici. a fost super ok asa. si asta am facut singura si de capu meu sotu fiind la bucharest asta se intampla vineri, sambata la 3 dimineata am terminat de aranjat, spalat, etc si duminica am dat the party acu ca am terminta stm si ne uitam unul la altul si ne intrebam...si acu ce facem?

vazut pozici, placut pozici, pus pozici!

si revenim

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare!

Ana...La Multi Ani, sotului! Sa fiti fericiti!

Maitreyi, sa va fie de bine mutatul in casa noua! Sa fie caminul pe care vi-l doriti!

Capri...pupicei si imbratisari de la noi....alte insomniace cu state vechi!

Mada de Irlanda...vazut filmulet cu Bubu mergaret! E o dulceee!!!

Mie imi pica ochii de somn....sunt chiauna dupa o alta magnifica raceala care era sa ma lase fara plamani asa de tare am tusit!!!
Adica s-a lasat cu de-alea nasoale ...gen....facut inhalatii cu abur, ca aer normal de camera nu suportau plamanii mei killeriti de tuse seaca!
Azi e prima oara dupa o saptamana si ceva cand ma machez si ma ranjez si eu un pic...sa par oleaca mai proaspat scoasa din cavou.....nu asa egiptiana!
Lasa ca ma dreg eu!
Fetele sunt relativ ok....racite, dar in limite decente!
Antonia ma tot ameninta cu niste dinti...cred ca o sa -i iasa toti de-odata ca e umflata si sus si jos...acum vad ca si pe laterale cresc diversi in jinjie....
MAi e vreun bebe fara dinti?

Am incercat sa pun poze pe picasa, dar mi-a incarcat 1 singura poza din vreo 8....hmmmmm....nu stiu care-i shpilul ca albumul cel vechi l-am dilit....asa ca nu cred ca-i problema de spatiu!
LA mine in pc mi le arata ca fiind uploadate!
Scuze de ...lipsa de calitate a pozei (facuta cu telefonul di de o mami emotionata ca o ajuta bebe la treaba:D)

Sper sa se dreaga si sa le incarc si pe restul...ca erau haioase!

Pupicei tuturor!
MA izgoneste Daria de la pc...cica e randul ei acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Irda, vazut poza, chiar ma gandeam...numai una?? Harnicuta dulce!

maitreyi vazut Alexandra minunata si pe mamica ei cu care seamana foarte bine! Sa va fie de bine mutarea!Si sa fiti fericiti in noua casa! Alexandra este o dulcica!!!

am mai vazut cateva poze, cu Julia, Miruna, Ioana, Xenia, Raluca si alte cateva fete, azi a fost randul la fete Maine trec la feciori. Sunt absolut superbi!!

Stefan a umplut mufa de la cablul aparatului foto cu plastelina...si nu mai merge, asa ca nu am deocamdata cu ce sa descarc poze, trebuie sa cumpar alt cablu insa tot uit....

O seara placuta!

Multumesc de urari la adresa sotului

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Maitreyi, sa stapaniti sanatosi noua casa ! Sa va fie de bini mutatul! Vazut pozicile , ce bine va e la casa noua !

Irda, sanatate muuuulta! Or veni ele si vremurile cand om dormi si noi toata noaptea . Numa o poza s-a incarcat, m-am uitat eu acum. Haioasa foc Antonia cum te ajuta .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Capri, votat poze

Mergi la inceput