Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anka sunt de acord cu tine cu cuclurile pe care nu le cere cupilul...gen el doarme si mama stand la barfa cu alta mama balangane caruciorul...
Lui Sebi i se vede un coltisor de la un dinte de sus. Pentru asta a facut circul dupa lume aseara. Ce-i drept doar pentru 1 ora, caci pe urma a borat de durere dupa aia i s- afacut somn ci l-am spalat si l-am culcat. Azi de dimineata a facut primul kk la olita. Probabil ca nu o sa se mai repete prea des in viitorul apropiat, dar perseverez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka eu cunosc o fetita de 5 ani la care nu se potriveste teoria cu daca ii e foame copilului mananca ce-i dai. Bine, in cazul ei s-au facut multe greseli de catre parinti, in special de catre mama. Insa de cand o cunosc mi-am spus intotdeauna ca nu vreau sa gresesc si eu si sa patesc la fel. Copilul ala nu vrea sa manance. Nimic. Sau mai bine zis se joaca cu maica-sa. Ii zice ca vrea ciorbita, ii face maica-sa, si nici nu se atinge de ea. De exemplu. A incercat si varianta asta, sa vedem cat rezista la foame, si cateva zile a stat flamanda de a ajuns cu ea la dr ca o durea stomacul de foame si tot nu vroia. Evident are perioade cand o tin mofturile astea, ca de mancat mananca ea, dar numai si numai ce-i trazneste prin cap (adica de cele mai multe ori Mc') si tot asa. Mie imi e groaza de chestiile astea. Ca sa nu mai spun ca si la varsta asta doarme numai cu maica-sa, toata noaptea, tatal dorme separat.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ioana are o buza crapata de vreo cateva zile, si acum vad ca i se desprinde si pielita asa cum patim noi cand stam in vant. oare de ce, ca n-am tinut-o in frig, deshidratata nu e, nu inteleg. Initial am crezut ca s-a lovit de ceva si de aia e crapata, dar parca nu arata a lovitura...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Noi azi nu am vrut sa mancam legumele la pranz , a luat doar cateva linguritze. Asa ca i-am dat san; mai tarziu un pic am incercat iaurt de capra cu biscuite, si a papat cam juma de cescutza de tuica.
Noaptea a fost asa:culcat la 23:30, sculat la 1:45, 3:50 (aici mutat cu mine in pat); pe la 6 cred si apoi la 10:30.
Am cantarit-o azi fara pampers, doar cu body, dupa ce a tras un kk. Are 6800 gr . Dar a fost un chin sa o cantaresc, nu mai sta deloc.
Si m-am cantarit si eu: 46 kg la 169 cm ai mei. Ma topesc vazand cu ochii... Inainte de sarcina aveam vreo 56, la sfarsitul sarcinii vreo 70 parca. Si acum nu fac nika sa slabesc, ba iau vitamine si omega 3 in fiecare zi. Tsh-ul a iesit ok ultima oara, in conditiile in care iau eutirox in fiecare dimineatza (de 50).

Biri, ai vreo idee de la ce se poate slabi in felul asta?

Despre Mada de Anglia, am aflat de la o mamica draga mie si care a vorbit la telefon cu ea, ca sunt bine, dar nu are net.

Struluta si Kamelya, votat.

Mada de Irlanda, vazut pozele cu doua fete dulci impartind o broasca .

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Ce liniste pe aici...unde sunteti?
Ralu ce Mirunica frumoasa ai tu acolo...si ce comentarii ai bagat
Rux in timp ce comentezi nu poti sa mai bagi niste poze cu deliciosul de fiitu?
Bujo cum fu examenul?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola!

Of mai Ook-ule te inteleg perfect. Eu am zis ca daca vreodata fiica-mea va vrea sa faca cura de slabire rad de ea de vai si-amar Eu tot timpul spun ca am un copil minunat- nu mananca si nu doarme, dar in rest e extraordinara Lasa ca trecem noi si peste asta.

Flo- multumesc mult de info.

Vai mai Capri ce ai slabit! Eu sincer cred ca e de la oboseala prelungita pe care ai tot acumulat-o.

Am pus si noi pozici pe picasa pt. cine doreste sa ne vada

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Multumim frumos fetelor pt vizionarea pozelor si comentarii.

Vazut si noi poze cu Iulia citind reviste si cu Miruna in leagan si pofticioasa la bere.

Vroiam sa va intreb pe cele care aveti personaje din povesti lipite pe pereti la patut, le m-ai aveti acolo???????? La noi au inceput sa zboare, Xenia le da jos, degeaba o pun eu in alta parte a patutului ca ea se misca si tot ajunge la ele.

PICA bravo pt Sebi cu olita, sa o tineti tot asa. Important e sa fii pe faza, la noi merge destul de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

KIDEX: in perioada 19 – 20 – 21 – 22 martie, la Romexpo.

Azi i-am dat tot peste cu legumele ramase de ieri, a papat tot, vreo 120g si m-ai vroia.

Am vb si cu pediatra azi la tel. Cu virozele astea nu ma duc nici luna asta, mi-a zis ca pot incepe sa-i dau mamaliguta cu branza si smantana, peste de 1-2 ori pe sapt (sa cumpar doar peste proaspat pe care pot eu sa-l congelez), cica tot carnea ramane de baza si la mesele cu ou sa-i fac spanac cu lamaie si usturoi. Hmmm... ce parere aveti? Si la legume pot sa-i pun in fiecare zi 1-2 frunze de spanac.

Mergi la inceput

Flo, multumim .

Ralu, Dma, cu mama nu se poate vorbi ca pune un bot de n-ai vazut. Orice critica la adresa ei e o jignire profunda si iremediabila. Si zice ca ea face atat cat poate ea si ca parerea ei e ca face destul .

Dma, premergatorul e Vtech, nu-i de la Quelle. Ia da detalii despre masaj si gimnastica. Si zici ca nu are efect Calmababy ?

Pica, ma bucur ca ti-a placut moatza mea in poze . Felicitari pentru primul kk la olitza !

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Ralu, vazut poze cu Miruna , cu freza ei mortala si emotionata de primirea martisorului .

poze

Mergi la inceput