Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
iriss27 spune:
anka, trebuie sa iti contrazic teoria ca un copil va manca de foame!!! Depinde de copil, ei bine, Yvo nu a fost convinsa cu nimic. Nici macar infometata, cred ca a stat 8 ore!
Crede-ma am incercat tot ce e omeneste, nimic nu a functionat, totdeauna a mancat ce a vrut si cat a vrut, adica maxim 2 linguri cu varf. Pana la 1 an a avut luni in care a si slabit.
Prefera sa doarma decat sa manance. Ea a crescut cu somn si cu dragoste.
Cand i-am introdus mancare de adulti a inceput sa manance putin mai bine, dar niciodata nu manca un castronel plin.
Vreo luna am fost cu ea prin doctori, ca sa vad daca are vreo problema de sanatate ... deci, nimic.
Si acum mananca tot putin, dar m-am consolat eu ca nu moare de foame!
Eu merg 2 saptamani la kineto cu Dav, deja sunt franta de oboseala. Se suprapune peste somnul lui de dimineata si plange intr-una la kineto, am si pauze intre sedinte, in care ii dau sa manance.
Azi am venit si am calcat vreo 3 masini de rufe si am bagat altele la spalat.
capri, dar tu chiar esti piele si os?? nu mananci nimic toata ziua?
Va pup, noapte buna.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Irda spune:
Hai ca le-am dat oarecum de cap!
S-au incarcat si celelalte poze.
Noapte linistita dragelor!
mcoca spune:
Maitreyi, sa stapaniti sanatosi casutza!!!
Ana, La Multi Ani sotzului. Asa m-ai distrat cu retete de tocanitza cu bulion :))))). Si eu tot asa o fac.
Azi i-am dat la Maya primul biscuite, de la Hipp, aia de la 6 luni. A avut un succes maretz.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
laremi spune:
Na ca m-a impresionat Capri cum "tipa" ea cu rosu si m-am decis sa scot un pic nasul din butoi (pe care l-am monopolizat si nu-l parasesc nicicum, orice ati face). Noi suntem bine aici, zilele astea ne distram cam asa
De mancat manaca relativ bine, ceva mai prost la pranz de cand a venit caldura. Dar nici eu n-am chef de mancare pe canicula asta, deci nu-mi fac griji. Doar ca ii dau seara tot legume in loc de branza cu fructe in zilele cand nu mananca deloc la pranz. Combinatii de mare succes la noi (poate mai inspira pe careva):
- guava sau banana + struguri + branza
- mar calit cu branza
- pepene galben + iaurt
- fasole pastai + papaya verde + usturoi
- morcov + mar cu scortisoara (rase pe razatoare si calite in putin unt)
- omleta din galbenus de ou cu branza (la care adaug si un pic de ceapa si rosie uneori)
- galbenus de ou fiert + branza + iaurt + patrunjel
Branza si iaurtul le fac eu din lapte de vaca integral 4-6% grasime. Carne abia dupa 9 luni, pana atunci orice vegetarian.
Nu mananca sub nicio forma cartofi (nici normali nici dulci) si nici cu orezul nu prea se omoara.
Avem 2 dinti si in general mananca pasat cu furculita.
Incerc sa pun ceva poze, daca merge.
Caprioara spune:
Laremi, ce ma bucur ca ai scris ![]()

! Vazut filmuletz, haios foc micul indian
! Iesi soro din butoi! Ai o minune de cupil si asta e tot ce conteaza! Ce retete bune faci tu acolo
. Verific daca ai pus si poze
.
Vicky, vazut poze cu Maya la iarba verde
, o frumusetze de fetitza.
Iriss, da mai, piele si os sunt
.
Claudia, multumim de vot
.
Irda, fug sa vaz pozele.
Noapte buna pepenime!
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
maria-86 spune:
!
La multi ani soatzei, ana, si soatza mea maine mai pune un anisor
si nu suntem impreuna
e iar plecat in delegatie.
Noi azi am fost cat de cat cumintici.![]()
A papat tot ce iam dat, dim a facut cateva mutrite la fructe, da dupa ce a vazut ca este si mango a fost de acord. Nu papa pireu de fructe fara mango, ii se pare
.
Acuma face nani, ca iam facut baita si de obosita ce era na protestat deloc cand am asezat-o in patut
.
Ma duc sa
si revin.
I-am cumparat urechiuse de iepuras si azi i-am facut pozici.Mi-ar placea mult sa le vedeti si voi si sa ne cunoasteti vizual, da nu am timp sa le pun pe picasa
, acuma stiu cum, am invatat![]()
Maria, mamik de Adinutza mica
Tecky spune:
Fetelor stiu ca v-am mai intrebat dar sunt foarte ingrijorata si la dr nu ma pot duce cu epidemiile astea care circula.
Ralu are vaccinul din manuta rosu si umflat,cel antituberculoza cred ca este,e facut imediat dupa nastere.La voi cum arata vaccinul?
Ariadna ai 2 fete superbe.
Caprioara esti foarte slaba.Ai mare grija de tine.
maitreyi super arata casa noua in poze si Alexandra este o scumpica si o eleganta ca intotdeauna.

Ralu ce ochisori superbi are Miruna.
Irda ce fete frumoase ai,sa-ti traiasca!
Va pup,noapte buna!
madina71 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Tecky Fetelor stiu ca v-am mai intrebat dar sunt foarte ingrijorata si la dr nu ma pot duce cu epidemiile astea care circula. Ralu are vaccinul din manuta rosu si umflat,cel antituberculoza cred ca este,e facut imediat dupa nastere.La voi cum arata vaccinul?![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Este bine daca a facut asa reactie la vaccin, vezi ca o sa faca si puroi, sa il lasi in pace, sa nu il zgandari... Cel mic al meu nu a facut reactia asta deloc, semnul de la vaccin abia se cunoaste si pediatra mi-a dat trimitere la pneumopediatrie sa il vada dr si sa ne spuna daca trebuie repetat vaccinul sau e ok...
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Ana, La Multi Ani sotzului. Asa m-ai distrat cu retete de tocanitza cu bulion :))))). Si eu tot asa o fac. Vicky si Maya (27.06.2008) |
Eu pe bune vreau sa stiu cum faceti tocanita cu bulion...ca la mine tocanita inseamna ca este alba
sau o fi gulasul ce ziceti voi?(desi in gulas nu se pune bulion ca se pune pasta de ardei - in zona mea zic) Doar ca asta nu se face cu carne de pui...dar poate este vreo improvizatie
Vazut pe Maya la picnic si in pijamale, ce mare este!!!si dulce foc!

Tecky este o reactie normala la vaccin, sa nu-l deranjezi, il lasi sa coaca, se va face si puroi dupa care se usuca singur. Daca nu facea asa trebuia sa se repete vaccinul.
laremi vazut filmuletul!!!Ce simpatic este Alex!!Si ce mare a crescut!! Iar tu fa bine si iesi din butoi!!Nu de alta dar eu ii tot dau tarcoale....de numai eu stiu...insa tac chitic si sper sa treaca de la sine
Irda, vazut si restul de poze!Ai niste fete foarte frumoase!
Va doresc o noapte linistita
proud mammy
micul artist
maria-86 spune:
Nu stiam de reactia la vaccinul din brat, asa a facut si Adina si acuma m-am linistit ca e totul OK.
Vazut poze Irda. Vicky arati super cu freza ta.
Si mandretea ta are o freza beton
, are parul mai lung decat Adina mea.
Merg la nani fetele, ca imediat se trezeste sa pape si eu n-am tras nici un pui de somnic
Maine incerc si eu reteta cu tocanita, sa vad daca ii da accept fiimea
.
Noapte buna, sa aveti somnic profunzel, ma rog cat se va putea![]()
Maria, mamik de Adinutza mica