Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
AnnaBaby spune:
Tecky ceva rezultate se vad, adica dupa primul abonament am dat jos 3 cm in talie in dreptul buricului, 2 cm mai sus, si 1 cm la coapsa. Problema cea mare a talia la mine, picioarele chiar nu ma deranjeaza, sunt ok. Si per total altfel se aseaza hainele pe mine. Sper ca dupa abonamentul asta sa se cunoasca si mai mult, mai ales ca acum am ajuns la valori mari, sunt la 7, asa ca munces din greu. Mai nasol e cu Ioana ca o duc la mama de cate ori merg la salon, adica de 3 ori pe sapt, m-as duce eu mai des dar chiar n-am cum.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
mcoca spune:
Ana
. Sa-ti spun cum fac eu tocanitza (fac si ca Violeta): calesc un pic carnea, apoi adaug ceapa, praz, morcovi si cartofi in cantitati egale. Pun apa (nu multa, cam jumate din cate legume am), las sa fiarba . Adaug foi de dafin, sare, piper, ardei, bulion. Mai las 5 min si dau la cuptor. Asta e reteta upgradata dupa ce am avut diabet, si fac tocana ca un ghiveci. Inainte faceam numai cu ceapa, cartofi, rosii.
Maria, merci. Maya are inca o parte din parul de la nastere, de aia e asa de lung ...
Violeta, merci.
Biri am ras in hohote de periperiile lu' Tonica =))))). Eu o las pe Maya sa cotrobaie la ea in camera peste tot. In salon are un sertar cu jucarii si iarasi are voie. In rest stau dupa ea si-i zic NU (aratand degetul si pe un ton ferm). Deocamdata vad ca se opreste la auzul cuvantului magic, sa vedem mai incolo....
Dara
.
Ralu eu am luat ochelarii de la farmacie.Aici se gasesc si in magazinele de sport, si acolo sunt chiar un pic mai ieftini.
Anna, da e cald 15-16 grade ...
Kami, merci.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
bujo spune:
Fetele multumesc de grija, am trecut si de hopu asta. Cine e acu cu drepturi depline?

Sunt super ocupata si nu pot sta la povesti, va pup pe toate.
bujo mami de Filip
Tecky spune:
dana felicitari ca v-ati cerut drepturile de la banca si ca le-ati si castigat.
Annababy ma bucur ca ai obtinut rezultate,sa o tii tot asa!E foarte bine ca mergi de 3 ori pe saptamana.La electro intensitatea 7 e super buna.
bujo daca tot ti-ai castigat drepturile sa ne scrii mai des!
Stateam si imi aminteam ce frumos a fost la odisee pe perioada sarcinii,scriau atat de multe persoane si acum abia daca se mai scriu 5-6 pagini zilnic si atunci deschideam capitol nou in fiecare zi...
AnnaBaby spune:
Azi Ioana a papat pentru prima oara la pranz felul unu si felul doi!!!!!Adica ciorbita de legume si apoi un borcanel cu spaghete bologneze!!! Am avut succes si cu ciorbita ca si cu tocanita! Doar ca e mai greu de tinut in gurita lichidul si se murdareste si pe barba si pe haine, varza s-a facut, cu tot cu bavetica de plastic! Nu-i nimic, invatam noi...Cu bautul de apa din canita tot nu reuseste, se ineaca. Dar mai perseveram...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Caprioara spune:
Helau,
Fetele, cate un
la toate.
Un
special Carmenelei! Asteptam poze noi cu Regina
, da? Si treci mai des pe aici, ca si noua ne e dor de tini
.
Biri, multam. O sa fac si T3 data viitoare, pe langa TSH. De mancat, mananc, dar pe fuga si cand reusesc, pentru ca Ilinca sta atarnata de gatul meu tot timpul. Ce zapaceala trebe sa fie la voi acolo
, cu doi mici exploratori. E greu dar si frumos
.
La noi noaptea a decurs asa: culcat la 12, direct in pat cu mine, ca nu a fost chip altfel; sculat la 6 si papat, deci 6 ore legate
; apoi 8 cu papat; apoi 10. Deci cu mine in pat doarme
. Dar totusi, va trebui sa o fac sa doarma si la ea in patutz...
Mancat: la 10-11 fiasco total cu fructele. Si ieri nu pre a mancat toata ziua, vad ca si azi la fel
.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ana_a spune:
mcoca salvat reteta! 
Boti, vrei te rog sa bagi reteta ta de spaghete? Care ai dat-o pruncutei? Ca ma bate gandul sa fac si eu. Multam.
Stiu ca tu ai pus macaroane facute de tine...dar io o sa pun dastea clasice, insa sosul ma intereseaza.
Io m-am apucat sa salvez/caut retete simple pentru copilasi si incerc sa mai diversific din retetele mele clasice. Sper sa am si succes.
Al meu desi mananca bine, inca nu a acceptat brocolii insa poate nu stiu eu cum sa-i prepar. Care gatiti asa ceva? Pls bagati o reteta.
conopida ati dat la pui?? Daca da, cum o gatiti? Eu am facut o ciorbita de conopida si i-am dat si la Matei insa putin de tot...nu eram sigura daca sa-i dau sau nu...insa lui tare ia placut.
Stiu ca sa tot discutat si rasdiscutat despre retete si papa de bebei insa io vin acum cu intarziere asa ca sper sa nu supar pe nimeni cu intrebarile mele ![]()
Asa...si acum sa va spun si voua ca l-am intarcat pe Matei
sincer nu ma credeam in stare...a fost asa de brusc si pe nepusa masa...in fine...eu am mai plans vreo cateva zile bune, acum ma simt mai bine. Matei na parut foarte afectat, a acceptat biberonul destul de repede, el folosea sanul mai mult pentru papa decat pentru a sta pur si simplu la san asa ca daca papa sa imputinat a acceptat alta solutie. Insa eu ... am ramas cu o angoasa de separare ... si inca mai suspin. Mai cere uneori sanul
si ma face sa plang insa uita repede. Nu vreau sa mai intru in amanunte, decizia a fost a mea si numai a mea si cu asta basta. Am spus eu ca nu ma vad alapand la un an -un an jumate si acum mi sa parut ca ar fi cel mai potrivit moment, altfel poate era mai greu pentru Matei si nu as fi suporat sa planga si sa ma traga de tzitzi
Dar...pe zi ce trece este tot mai dificil in unele momente si nu stiu cum sa le gestionez...neavand solutia minune - adica sanul. Sper sa trecem cu bine la o alta etapa de dezvoltare si sa ne gasim un alt mod de comunicare. Sigur din cauza asta este si atat de lipit de mine de o saptamana, practic nu-l pot da jos din brate, nu plange, a fost foarte "intelegator" insa il simt necajit.
proud mammy
micul artist