Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

comentat si ultimele doua albume.

DANA..incerc sa pun...cat de curand

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Ce frumos ai comentat tu Profa, mi-a placut si m-a facut sa rad. Multumim ca la cum stai cu timpul ,oare cand le-ai facut si pe astea?!
Ce mai face baietelul??

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Laremi mai intra pe la noi ca sa povestesti poate mai trece depresia. Mi s-au parut foarte interesante retetele care se pot aplica si la noi si ce sa mai spun de "micul indian" cum ii spune Capri care e simpatic foc. Apropo, am vazut Slumdog Millionaire si mi-a placut f mult (asta asa ca o paranteza)

VAzut pozici frumoase si noi toti pepenasii!

Ana din cate am vazut la maica-mea (Bacau) tocanita de cartofi o face din cartofi taiati bucatele, ceapa (o pune intreaga si o scoate din motiv de sot mofturos), si bulionul care il face cu putintica faina si apa. Carnea de pui o face separat de obicei dar cred ca e mai gustos daca fierbi cartofeii in zeama de la pui.
Si mai adauga si marar cateodata. Morcov taiat mic se mai poate pune(dar devine mai dulce)
Eu nu am facut niciodata, vorbesc din amintiri din copilarie deci poate intra Anna cu reteta ei.

Pupici la toata lumea!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetele,

eu sunt bine...stau cumintica, vad ca iar incep cu dureri de burtica, sper ca de data asta sa nu mai am probleme totusi...sper ca bebe sa stea acolo unde ii e locul...pana face 9 luni...

astea sunt vestile....

Va pup...mai vb!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ana_a reteta de tocanita e foarte simpla. Am pus la fiert 2 pulpe de pui (am facut mai multa sa avem si noi de mancare pt ieri), dupa ce au fiert am schimbat apa si am adaugat cartofii, o ceapa(necalita, eu de obicei nu calesc ceapa), 2 foi de dafin, niste marar si patrunjel si suc de rosii. Eu asa stiu sa fac tocanita, daca nu cu suc cu bulion, n-am mancat niciodata alba, probabil fiecare zona cu retetele ei.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Helloooooo

Dana, Gallyb, Capri, Tecky, Ana_a, Vio- multumim de aprecieri

Flo- multumim de urari. Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 8 luni.

Irda- multa sanatate

Vicky- vazut Maya smecheruta la picnic. De unde ai luat ochelarii? Ca si eu am zis ca iau dar nu am vazut pe niciunde. Poti sa imi dai un site ceva?

Laremi- bine ai revenit! Un mare sa treaca supararea.

Maria- la multi ani sotului

Carmenela-

Vio- da, asa m-am gandit si eu cu baniiSa va fie de bine plimbarea de ieri

Camy- va fi bine. Ai grija de voi!

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am vazut pozici noi:
Maya de Vicky - ce frumos se joaca ea in parc, si ce ochelari de soare are domnisoara!Asa de cald e la voi ca se poate sta pe iarba? Abia astept sa vina primavara de adevaratelea si la noi...
Antonia de Irda, harnicuta care isi ajuta mamica la curatenie
Julia de Ariadna interesata de cosmetice
Miruna de Ralu in leagan
Alexandra de Maitreyi fericita in noua casuta(imi place de mor tapetul din dormitor!!!)
Anthony de Biri la plaja, vreau si euuuuuuuuuuuuuu!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Va multumesc pt raspunsurile legate de vaccin.Eu am crezut ca numai la inceput e normal sa fie umflat si vizibil dar acum m-am mai linistit...
irolf sa stapaneasca sanatoasa Andreea noul carut.Eu nu-i mai incalzesc mancarea Ralucai dupa ce se raceste ca tot ramane calduta sau la temperatura camerei.Am o prietena care are castron cu fund dublu si nu prea o ajuta pt ca ii incalzeste mancarea de vreo 2-3 ori.Fata ei nu mananca decat calda mancarea...
Camy sa ai grija de tine si de samburel.
Annababy am notat reteta.Cum merge cu electro si impachetarile?
Fetelor poate organizam o intalnire intr-un parc cand se mai incalzeste vremea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare de la Bistrita

Multumesc fetele de retete! Cei drept eu nu am facut mancare de cartofi niciodata, ca nu prea mancam chestii dastea "zamoase" fiebem legumele separat si carnea pe gratar Dar acu as putea sa incep poate papa juniorul.

Biri, super nazdravanul tau! Stiu ca pentru tine nu este asa de fun insa am zambit citind mesajul tau. Asta pentru ca ursul meu este un lenes, la fel ca fratele lui...nu misca nimic, nu-i curios sa se deplaseze de unul singur, sta cocotat pe spatele meu...isi infinge picioarele in burta mea si cam asa se misca....
Plapuma pusa pe jos este un dezastru la noi, nu sta nici 5 minute...

Azi noapte a nins la Bistrita, sper sa fie ultima razvratire a iernii si sa ne bucuram de azi inainte de soare....ca m-am saturat de ploi si vant.

Gata pauza...singurul loc unde mai sta cat de cat este scaunul cu jucarii de la Fisher Price dar asa pwentru maxim 5 minute bune dupa care se cere in brate si gata.

Va doresc o zi superba!Sa auzim numai de bine!

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

Maitreyi sa aveti parte numai de bucurii in noua casuta

Ana_a sotului ptr ieri

Maria_86 sotului

Vichy vazut zambareata Maya

pica
felicitari pt

Irda sanatate multa tie si printeselor

legat de vaccin BCG al nostru nu se prea cunoaste,am intrebat medicul si mi-a spus ca il poate repeta pana intr-un 1 an dar cica daca intra in contact cu cineva care are tuberculoza ar face si ea;eu ce sa mai cred??? am zis sa mai cer sfatul si altui medic

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

netza!!!
Eu mi-s odihnita si binedispusa1. am dormit bine toti3, 2.am invins sistemul bancar adicalea am reusit sa fortam Volksbank sa ne dea niste bani inapoi pe care ni i luase abuziv, noi avem un credit pe 20 de ani cu dobanda fixa iar ei au crezut ca daca ne mai iau un milion in plus la rata nu ne vom prinde, asa ca dupa reclamatii pe la ANPC azi am primit raspunsul ca sunt obligati sa revina la dobanda initiala si sa ne dea banii inapoi....nu stiu cat am fost de coerenta dar sunt multumita ca am rezolvat.
In alta ordine de idei...
LAREMI ce bine ca ai mai dat pe la noi, ce comoara tii tu ascunsa acolo, cat e de dragalas Bumbi
BIRI copilu' e hotarat, vad ca tu il incurci...ce frumos tb sa fie cu 2 pitici, cum isi fac ei de cap...sper ca la anu pe timpul asta sa am si eu in burtica un tovaras de joaca pt Clara
VIO iesim cum sa nu, numai ca eu nu sunt inca convinsa de vremea asta, aseara am iesit juma de ora prin gradina publica si mi s-a parut recisor...
Irda sanatate multa, trebuie sa vina si la voi primavara asta odata, pupacim printesele frumoasele
M-ati facut sa ma uit mai atent la vaccinul Clarei si e moviu asa ca o poiscatura o fi in regula?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput