Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
flo1980 spune:
Revenii
Mai, mai ce tie si cu bebelushii astia dependenti de mamici....nici la al meu nu-i convine cand ies din camera dar ii zic "vin imediat cu papa... etc" ii dau o jucarie si il mai las sa si maraie.
Trebuie educati incet incet....Alex pe la 1 an jumate intelegea tot, ca nu facea chiar mereu ce zic, asta e partea a doua....il puneam in pat la televizor sau cu o jucarie si ii ziceam ca spal pe jos, sa stea acolo pana vin eu, si statea micutul 
Carmenela ma bucur tare ca ai scris, asteptam pozici noi cu frumusetea ta! 
Camy stai in pat, odihneste-te mult si gandeste pozitiv! 
Laremi foarte scump micutzul tau, sa mai scrii! 
Ana_a, maria86
sotilor, sa va traiasca si sa va iubeasca mereu! 
mcoca ce dulceata ai tu acolo
Te vopsesti? cu ce nuanta?
Vazut si frumusetile Irdei 
Capri wow 6 ore legate!
lasa ca o sa se invete ea si in patut, deocamdata sa te mai odihnesti si tu.
Eu aveam 46 kg prin clasa a 8 a, intr-un fe te invidiez, de pus pui usor dar de slabit 
Cuscraaaaaaa ce mai zici?
Bujo felicitari!
detalii please, eu nu am inteles ce drepturi ai 
AnnaB ai PM
Dana81 felicitari! Ce bine ca va recuperati banii!
As mai avea de scris...vazut toate pozele, citit din urma tot, dar a si venit ora pranzului, tre sa pape si Alex....ufff....
Va pup!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
Caprioara spune:
Flo, eu in clasa a 9-a, la aceeasi inaltime ca acum (adica 169 cm) aveam 43 kg. Atunci m-am cunoscut cu soatza
.
Camy, ai grija de tine si de samburel
.
Bujo, felicitari pentru drepturile depline
!
Dana, bravoooo pentru banii recuperatzi! Bai, ce hotzi astia de la banca ta!
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
maitreyi spune:
neata 
iaca am ajuns si eu de la scoli 
multumim mult de felicitari inca o data! 

acu broblem pt cine se pricepeste...am o super hota care cand functioneaza nu mai fierbe nic in oala
asa ca o folosesc mai rarut. eee...cand nu o folosesc se face o super abureala in toata casa si urca temperatura in casa cu un grad si evident ca ne paste un super mucegai...ci ma fac, ci ma fac? buuun, solutia ar fi hota. da' in rest? cum preintampin mucegaiul?
capri nu am reusit sa citesc din urma....cum se simte gaza?
pupu pi toata lumea 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dma2007 spune:
adriana merci de raspuns, bai nu pot spune ca n-a avut efect calma baby( de la 7 treziri am ajuns la 3)
in ceea ce priveste analizele mariei o sa le repet ....
tecky eu stiu ca mi-a zis dr sa las in pace vaccinul chiar daca observ modificari, reactii...
maine dau o fuga la kidex cu prietena mea care e 
minunea mea
Caprioara spune:
Dma, si eu as vrea sa merg maine o tura la Kidex, sa ma uit de rucsac de pus bb in spate si de suport pentru cada mare (sa o tina in funduletz). Cu Ilinca dupa mine evident
. Poate ne nimerim la aceeasi ora si ne vedem. O sa fiu atenta in jur
.
Maitreyi, e bine dar nu prea vrea sa manance.
Vineri l-am inscris pe Matei la atelierul de incondeiat oua de la Kidex, asa ca trebe sa merg si cu el poimaine pe la 3-4, ca atunci ne-am programat. Primesc copii de la 5 ani si au ateliere de olarit, brodat, impletit papusi si incondeiat oua.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
mcoca spune:
Flo, ma vopsesc, dar nu acasa. Am nu stiu cate culori in cap :))). O culoare si apoi un soi de shuvitze, balayage, care nu stiu cum se numeste in ro. Inainte imi faceam suvize blonde, dar tanti asta la care am fost acum a zis ca sunt prea alba la fatza pt blond si ca ea imi recomanda altceva, bla, bla, sa se asorteze cu ochii. M-am lasat pe mana ei si asta e rezultatul :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Caprioara spune:
Chiar, cine mai vine la Kidex?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
dma2007 spune:
mi-am adus aminte adriana ca m-ai intrebat de gimnastica...
bai de fapt eu am cunoscut-o pe tipa care are centrul la o intalnire supermame, si am stat de vorba cu ea si toto atunci am primit si un cupon cu o sedinta gratuita
centrul este defapt intr-un apartament pe la eroii rev, e super curat, lucreaza numai cu un bebe, 40 min 30 ron
mi-a lasat chiar o impresie buna
uite www.motherhood.ro/" target="_blank">aicidetalii
minunea mea
ankalaura spune:
Hello
Abia am ajuns si noi, de la gradi, plouate ca niste curci...
Cu bunicile - sa stiti ca treaba aia cu discutiile sunt valabile in filme. Cand nu te intelegi nene, apai nu te intelegi! Poti sa discuti pana la sfantu asteapta, ca nimic nu se va schimba.
Asa ca cele care va bucurati de ajutorul neconditionat al bunicilor, savurati din plin, ca e destul de rar, pare-se...
Subliniez NECONDITIONAT!
Ca daca vine si te ajuta, da' te toaca non stop, ca de ce asa, ca de ce invers... mai bine lipsa ajutor, believe me...
DMA - Uite
paturici cu desene animate
Eu i-am luat Erikai una de la Disneyland, aveau 3 modele, eu am luat cu Peter Pan si Tinkerbell. Deci daca ai pe cineva prin occident, cu acces la magazinul Disney, poti incerca si varianta asta. Numa' ca e mai scumpa, a fost vreo 20 de euro parca.
STRULU _ eu mi-am facut o regula din asta: schimb lenjeriile MIERCUREA! Spre disperarea maica-mii care considera ca trebuie schimbate sambata...
ANNA - in cazul de care zici tu, nu e copilul de vina, ci mama lui...In plus, copilul e mare la 5 ani, are mofturi, fite, figuri... Eu ziceam de un bebelus normal si standard.
Pe de alta parte, nu este obligatoriu sa se aplice la toti copiii... De exemplu, la pustoaica lu' Iris pare-se ca nu se aplica, da' pustoaica lu' Iris nu e un copil standard.
Eu cred cu tarie ca MAJORITATEA copiilor standard, daca le e foame, mananca. Cu lingurita, cu biberonul... cu ce o fi, dar nu se infometeaza!
Chitaie asta
Caprioara spune:
Dma, merci. Din pacate e departe rau de mine
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze