Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian Sa va zic ce mananca el: dimineatza la 7 papa doar 120 ml de lapte...la 12 daca mananca ceva papica sunt fericita, de obicei papa 100 de ml de papica(si asta in cel mai bun caz) si cam atat...apoi la 4 cam la fel iar seara inainte de somnic maxim 50 de ml de lapte si 50 de ml de papica( |
deci fifi a mea mananca in plus cam 50gr de cereale cu lapte la 18, si un lapte la culcare, de 80-100ml. Maxim.
Si la fel ma agit si io.
Am mai observat, ca daca iesim undeva,. manananca mai interesata. Adica a ras un borcanel la Babyexpo. Si marti, asm fo cu fostele colege de serviciu la restaurant, si i-am dat supica de la mine fetei. Nu va zic ce a tipat cand m-am oprit sa nu ii mai dau. Intradevar, era gustoasa, supa crema de legume, cu sare, sau poate ca era cu sare?
ce incerc sa fac: sa fiu calma cand ii dau mancarea...
azi i-am dat si un biscuite in mana, sa vaz, poa daca mananca ea singura, i se pare mai interesant. A mancat juma din el - inca nu stie ca aia e doart mancare.
o sa o mai las sa bage singura mana in piure de cartofi, de ex, o sa ii coc cartof si il pisez. sa duca singura la guritsa. Poa o fortez io??
edit: raspuns pt magnetism, despre mersu la mare cu cupil. Stii, la malul marii se nasc si acolo cupii, si cresc. Si inca ce bine!! deci.. ia cupilu sub brat si du-te. E cam greu ca lashi sotul, zic ca o sapt poti sa bagi o scutire cu 'entorsa' la Mangalia. Daca te intreaba: de ce esti bronzata: zici ca ai stat la soare, ca nu te puteai intoarce in casa din cauza piciorului entorsat.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Fecian uff si noi mai avem zile de astea, uite una chiar azi, cand n-a papat fructe, n-a papt ficatel, am aruncat tone de mancare, noroc ca am descoperit vidarea cu aparatul braun. In dupaamiaza asta, fi-miu a cunoscut-o pe Dna Foame, ca a plans mai rau decat la colici, nu stiam ce are, ca-i dadusem san si cand colo ii era Foame! A papat 200g cereale+fructe, apoi i-am mai facut 100 de cereale cu lapte.
Dar in cazul vostru, daca zici ca persista de mult, daca zici ca e e slab sau a slabit, situatia e mai compelxa - si cu nervii tai si cu bunul lui mers;, nu stiu c e sa zic- vitamine ar trebui sa-i recomande dr., in n rest poate multa vitamina C (din papa sau chiar picaturi) ca asta cica ar stimula apetitul. Ma nedumereste ca zici ca sta si 8 ore fara papa... deci la el nu vine Dna Foame
Simona
nu , nu l-am tuns, e din fabricatie asa.
Doloress am vazut scumpul "betiv"
Cleo ne-am uitat la Mara, Robert nici nu respira de interes, un deget in gura si unul in nas, dar f interesat!
Georgiana sanatate multa Gogoasei, uf... tocami am vorbit cu Alina si Domnisoara Scorty e si ea cu o enterocolita de asta foarte urata, asa ca sa trimitem un gand bun si la Breaza, ca umbla si pe acolo Dna Marmelada. Uf, grea meseria asta de parinte!
Ma duc sa ma apuc de gatit!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Lorich Fecian uff si noi mai avem zile de astea, uite una chiar azi, cand n-a papat fructe, n-a papt ficatel, am aruncat tone de mancare, noroc ca am descoperit vidarea cu aparatul braun. In dupaamiaza asta, fi-miu a cunoscut-o pe Dna Foame, ca a plans mai rau decat la colici, nu stiam ce are, ca-i dadusem san si cand colo ii era Foame! A papat 200g cereale+fructe, apoi i-am mai facut 100 de cereale cu lapte. Dar in cazul vostru, daca zici ca persista de mult, daca zici ca e e slab sau a slabit, situatia e mai compelxa - si cu nervii tai si cu bunul lui mers;, nu stiu c e sa zic- vitamine ar trebui sa-i recomande dr., in n rest poate multa vitamina C (din papa sau chiar picaturi) ca asta cica ar stimula apetitul. Ma nedumereste ca zici ca sta si 8 ore fara papa... deci la el nu vine Dna Foame Simona nu , nu l-am tuns, e din fabricatie asa.Doloress am vazut scumpul "betiv" Cleo ne-am uitat la Mara, Robert nici nu respira de interes, un deget in gura si unul in nas, dar f interesat! Ma duc sa ma apuc de gatit! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
aaa, mai am o vecina pe scara, care tot asha, sta nemancata si 8 ore. nu o deranjeaza.
ai inceercat in somn sa ii bagi bibe?
lorich, zau asha, cu dejetu in nas, captivat si linistit? pai ia dati si mie filme cu pui mici, daca vreunu o face pe mara sa stea 5min cuminte cxu dejetu unde vrea ea.......fac cookies la parinti, fac ciorbe, vin cu orice shpaga!!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
fecian spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
aaa, mai am o vecina pe scara, care tot asha, sta nemancata si 8 ore. nu o deranjeaza. ai inceercat in somn sa ii bagi bibe? lorich, zau asha, cu dejetu in nas, captivat si linistit? pai ia dati si mie filme cu pui mici, daca vreunu o face pe mara sa stea 5min cuminte cxu dejetu unde vrea ea.......fac cookies la parinti, fac ciorbe, vin cu orice shpaga!!!! o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Incercam sa il mai lasam poate o sa vina si la el doamna foame....Daca in 3 zile nu vine...atunci am sa ii dau din nou laptic noaptea....sincer nu stiu ce sa mai fac...
Incerc sa fiu calma, sa nu ma rastesc.. sa par indiferenta ca el nu mananca...dar mi se rupe inima cand il vad ca nu mananca...
I-am dat 2 saptamani numai lapte cu gandul ca o sa se sature de atata lapte si o sa ceara si altceva...nici laptele nu il mai papa...pur si simplu dupa el ar trebui sa nu ii mai dai nimic... Daca se poate sa se joace continuu si sa nu pape ar fi ok.
Mai are si momente de voinicie cand mananca si el si fructe si legumele...dar sunt asa de rare...
Sincer ma gandesc oare cu ce traieste copilul asta, cum creste, ca el nu mananca.
Ieri a fost ziua in care mi-a pus capac... Nu a mancat aproape nimic, nici lapte nici mancare. In total pe toata ziua a mancat 200 de ml de lapte si 30 de ml de mancare.
Ma gandeam ca dimineatza o sa muste si din perna...Da' de unde: a papat fix 140 de ml de lapte si gata...ca el vrea sa se joace.
Si de atunci e la gradinitza...mi-e si teama sa merg sa aflu cat si ce a mancat azi...
Va pup ca trebuie sa merg sa il iau.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
Lorich spune:
Fecian stiu din proprie experienta ca e greu, dar e muuuusai sa ramai calma, n-ai ce face; citeam ca e si o faza (ar trebui sa vina mai tarziu, ce-i drept) cand mancarea nu mai e asa interesanta pt ei..ca doar au descoperit jocul si joaca!
Pufarina
Cleo hai ca am vazut eu acolo ce cuminte e Mara, ce frumos isi ia jucariile din cutie, pe rand! Sa nu te aud, ai cupil cuminte, da?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Fecian, sa stii ca si bebelusa mea mananca f. putin - nu stiu cat suge la san, insa sigur nu mai mult de 100ml lapte, iar mancare (fructe sau legume) cam 60-100 g.
Insa culmea ia in greutate (putin, da ia - copilul asta creste cu dragoste)- sunt mamici pe aici care povestesc ca copilasii lor mananca de rup, da nu se prea vede la greutate.
Eu mor cand vad cat de putin mananca, d-soara MOFTURICI - azi i-am dat brocoli, esec - se stramba, pufaia din buze, imi venea sa rad, da ma tineam tare - am renuntat pana la urma, avea o mutra scarbita.
Imp. e sa fie sanatos si sa nu scada prea mult.
Eu i-am dat Vit. C si am observat o crestere a poftei de mancare. Stiu ca si fierul e bun.
Magnetism, de ce sa nu mergi cu copilul la mare?? aerul de mare ii face sigur bine. Nu trebuie expus in soare puternic, in rest e superb la mare.
Eu abia astept sa mergem in Grecia.
Socrate, chiar ca ati avut o zi - mai sunt si dein astea. voi stati la casa?
Adriana
Danicris spune:
Servus, fetele.
Hop si noi dupa o luuuuunga perioada de tacere. Eeeee, da’ n-am stat degeaba, am facut o enteroviroza, ne-am vindecat, am incercat sa facem si o raceala insa am pandit-o dupa colt, i-am facut “bau” si a luat-o la sanatoasa … hmmm, am avut ceva activitate.
Mari progrese nu pot spune ca avem, nu mergem inca in picioare, de-a busilea cred ca nu vom merge niciodata, in schimb … aruncam mingea inapoi, ne ascundem punand mainile la ochi, cantam cand auzim muzica … de-astea piticesti, o incantare.
Gabitza, mor dupa Raducu, are niste ochi … l-am mai vazut si in filmuletu’ ala in care-l pupa tati si el se alinta … mortal este, il pup de 10 ori. Nu, de 100.
Cleo, am vazut filmuletul, Mara este minunata, iti vine sa o mananci.
Simonix, sanatate multa lui Robertzel-frumusel.
Doloress, superb trifoiul tau norocos.
Socrate, gluma ta a fost buna, doctoru’i … ciufut. Mai da’ ce zi ai avut … Ce mare este Edvin ! Bravo !
Miss, bafta cu transferu’ in patut, mie nu mi-a iesit, poate ai mai mult noroc.
Georgiana, sanatate multa Teodorei si tie rabdare cu caru’.
Fecian, mi-as dori sa te ajut cu un sfat da’ nu stiu cum, eu pe Vladucu il las sa i se faca foame rau cand face mofturi. Da’ nici el nu-i vreun mancacios. Poate ar fi bine sa mergi la pediatru sa-ti dea niste vitamine, ceva …
Mai, cand va aud ca va duceti la targurile alea si cumparati jucarii, hainute … mor de ciuda, in Buzau nimic nu gasesti frate, ca ma enervez acu’. As veni si eu da’ niciodata nu gasim timp, asta e.
Voi ce le mai dati de papa la copilasi ? Eu nu prea stiu ce sa-i fac dupa-amiaza, dati-mi si mie cateva idei, va rog.
Va pup pe toate si imi cer scuze ca n-am reusit sa scriu si celorlalte fete cateva cuvinte.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si pofta mare mofturosilor.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
socrate spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Socrate, chiar ca ati avut o zi - mai sunt si dein astea. voi stati la casa? Adriana |
As vrea io. Apartament 2 camere, etaj 2 fara lift.
Io am incercat sa ii dau sfecla. Esec. Si asta si spanacul si muulte.
In fine trece si asta
inais spune:
Seara buna!
Azi tarzior am avut timp de scris...am avut zi incarcata: iesit cu copilu' afara (ne-a prins si ploaia dar nu m-am intors...i-am pus husa de ploaie peste carucior si io mi-am tras gluga-n cap), facut mancarica, spalat rufe...din astea de zi cu spor. Amin!
Am cetit si vazut poze si filmulete. Simpatici toti: Patrick, Mara...Robert, prietenul nostru. Subliniez: prietenul nostru, daaaaaa?? Nu-l impartim cu alte fetitze sa fie clar! ![]()
Mai Simonix m-am ingrozit cetind ce scrii tu acolo. Iti doresc tarie de caracter sa nu-i iei pe aia la palme.
Eu una nu eram asa rabdatoare si supusa ca tine. Sau poate nici tu nu mai stii ce sa faci si cum sa-i iei! Sper sa dea roade antib. Sa ii dai neaprat un produs gen www.centrofarm.ro/ccQ010343/detalii_produs/Ozone---Biotics-Baby.html" target="_blank">Biotics. Sa ii protejezi stomacelul. Dureaza intre 2 si 3 zile pana isi face efect antibioticul. Va tinem pumnii sa va faceti bine. Sa stii ca m-am tot gandit...cred ca mai bine era sa il lasati in spital. Pentru toata lumea. El era sub supraveghere, voi mai linistiti. Tu erai cu el, Bogdan se mai odihnea. Va reveneati si voi. La urma, urmei...nici nu se compara spitalele lor cu ale noastre. Eu una nu stiu ce as fi facut in locul tau, insa...
Fecian eu zic sa-l lasati in pace. Parerea mea sincera este ca daca este sanatos nu e nici o problema. Daca e sanatos, insa! Lipsa poftei lui de mancare poate avea multiple cauze. Ca sa va linistiti putin nu incercati sa mergeti la un medic? Poate la un privat ceva...sa va faca niste investigatii.
Alina_anto pupam duuuulce Sara bolnavioara...!!!!!Offf....
Chinabulina bine ca e mai bine gogoasa...hai ca o sa inceapa ea sa pape ca inainte. Stiu de la Iasmi. Dupa bronsiolita aia greu a reinceput sa pape ca inainte. Cam in 2 saptamani a revenit la portiile ei dinainte. Peri albi imi scosese!
Mai va trimit pe mail-ul comun un mail...poate ajutam cu ceva fetita mica si scumpa. Macar un telefon acolo si conteaza. 
Merg sa trezesc dra Carliontz. Si-a stricat iar programul azi...a adormit de o ora...
Iar adoarme la 12 noaptea!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

iulia83 spune:
am fost pe afara...deci fie-mea a inebunit. bai si cand e in brate la mama plange dupa mine. nu trece o sec dupa ce nu ma mai vede in camera si tipa..dar tipa! daca ies si ma vede e jale, se tavaleste, se arunca, se da cu cap[ul. m-am dat de naiba. credeti-ma ca n-o pot lasa nici macar cat ma duc la wc ca urla. azi o scosei cu premergatorul in balcon sa intind niste hainute ca urla de ma auzeau vecinii. eu taci mami, vine mami aum, etc..ea, oaaaaaaaaaaaaa, nimic. cu lacrimile de rigoare, cu pielea invinetzita, tot tacamul, ce sa mai.
ma apuc si eu de urlat.
ahaaa, deci msbb (off, nu merge stiftu')este vinovata cu puiu'? mmmm, cascata de mine. 
micaela, faza cu tastatura ei..nu stiu daca sa ii iau ca, asa cum si tu zici, tot la ale noastre sare.
cleo, ce dulce e mara
nu stie ce sa bage mai repede in gura. si eu ii bagai niste jucarii intr-un sertar..azi. mi-a scos prosoapele si mi-a desfiintzat sertarul. eh, asta e, tre sa ma obisnuiesc cu gandul asta.
doloress, primul lucru pe care l-am remarcat sunt sosetutele pampers din piciorusele puiutului. cum sta el ca bossu
superba pozica facuta de prietenii tai, cu o singura mentiune: irlandezii considera ca fiind norocos trifoiul cu 3 foi, nu cel cu 4 ![]()
socrate, priveste partea buna al lucrurilor: mersul pe jos, face bulanu' frumos
hai nu fi suparata, asta sa fie ziua cea mai rea. crede-ma ca pot fi si mai rele. asta e parfum
lasa ca se revanseaza piticu si doarme bine bine la noapte
bai care radea de mine cu stiftu? mai am unu in dreapta, ha, ha, da nu-mi vine pe mana..ha, ha pe naiba ca ce mi-o iau pe cocoasa cand o vedea bossu ca-i stricai laptopu
apoi si-o ia el peste ceafa hihi
miss, ce rapid e daviducu (ma-sa de stift) hai ca or veni zile mai bune pt tine. o sa vezi cat de cumintel o sa fie mare. o sa te invidiem toate 
io iar pacatuii cu un cheez si o placinta cu visine de la mec, dar shhht...io merg inhis...ma pun sa fac o pizza, yam, yam...
chinabulina restantaaaaaaa, chinabulina rau platnicaaaaaaa...
hihi..lasa ca-si revine gogoasa, rabdare sa ai. sanatate voua 
fecian, ai incercat sa vb cu un dr.? sau sa-i schimbi mancarica? da-i mese mai dese daca papa putin, chiar si un biscuit...nu am citit..dintisorii au iesit? sa nu fie durerea de vina. daca zici ca de 2 saptamani face asa..hmmm. uite, caz fata moasei mele care la 3 ani are 11 kg!!! pur si simplu refuza mancarea! dar dupa sute de analize, a iesit sanatoasa. papa foarte putin, e slaaaaba fata mea e mastodont langa ea. hai, curaj, si inarmeaza-te cu multa rabdare.pup] sanatate. ah! si nu te gandi ca arunci gramada de mancare, nu asta ar trebui sa fie motivul pt care te enervezi. incearca cu canuta, fara capac d-ala, fa-i mai lichida mancarea, da-i ceai, sa nu stea cu stomacelul gol. 
magnetism, concuram degeaba, mai. eu una, ma gandesc sa ma cam retrag. spor la lucru cu doctoratul (ceea ce ma face sa-mi aduc aminte ca si eu am o dizertatie de pregatit pt socru-meu si n-am facut nici 10% din ea -'tu-i stiftu' masii ca de nu injurai la el, trebui sa se rupa repede
) si daaaaaa, avem voie cu picii la mare. pana la urma, ii face bine aerul si stiu pers care au mers cu cupil de 3 luni la mare/ munte, asa ca, noi la 1 an de ce nu? daca stii ca te descurci, totusi
noi mergem. dar in tara anul asta
bai, daca pierd mesajul asta ma sinucid (ma tai cu o coala de hartie in lung la vene)
are dreptate cleo.. i-auzi, entorsa, baaaaai de unde le scoti?
i-auzi ce curaj pe adriana, Grecia, iuuuuuuuu. curajoasa...
danicris, ia de pe contul comun de mail carticica retete culinare 0-3 ani si gasesti acolo cacalau retete. sau google. cat despre targuri si eu imi bag unghia adaaanc in gat ca asa m-as shopingari si eu..dar parca le-as scrie astora sa vina si pe la noi ca si aici sunt bani ![]()
hmmm, cumva am ratat mesajul alinei_anto, vad din mesajul lui inais ca e sara bolnaviara. multa sanatate scortisoarei dulci!!!
gata! ce fini! ma apuc de treaba. suflecai manecile (da-s in maieu, 'tu-i stiftu ma-sii)
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume