Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

da, ma. tu esti vinovata de ideea cu negresa/
cine era cu puiu'?

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Din cate am citit eu MsBB si Andra ei a preparat salata de rosii

nu fi suparata de tastatura si copilu meu a stricat calculatoru, un cablu usb, si acum receptorul digital de la tv si stii cine a fost vinovata in ochii lu tac-su? Eu, nornal, ca am lasat-o... mama, ce as vrea sa stea si el cu ea acasa si sa nu o lase, sa-l vad atunci.
Eu i-am luat o tastatura sa fie numai a ei, da tot la asta vine ca aici piuie ceva daca apasa, se schimba ceva pe monitor, plange mami de ciuda... e mult mai interesant asa.

Pai daca va spun ca al nostru daddy ii da EL telecomanda Victoriei si apoi imi spune MIE s anu i-o mai dam, ca roade butoanele! De parca io i-o dadusem...

SIMONA, sunt alaturi de tine. Imi pare tare rau de baietel bolnavior, sper din suflet sa fie mai bine deja.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Victoria a adormit de vreo 15 minute, uitandu-se la "Sleeping beauty" Nici n-a miscat, ce tare i-a placut, desi a vazut vreo 15 minute doar si a adormit... hihihi

Cleo, cum ai pus film pe picassa???

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Vazut Mara, soare frumos de mamica natanga E o dulceeeee. Sa va traiasca.
Ah, vazusem si Raducu, dormind indoit... ce fain dormea!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fecian uite diverse tertipuri care au functionat la noi:
- Usturoiul
- Patrunjelul sau mararul
- Smantana
- Busuiocul
- I-am dat o jucarie sa-l tin ocupat
- Tati se stramba si se maimutareste in fata lui, el rade, deschide gura, eu pac o lingurita (stiu ca nu e frumos ce facem insa din disperare de cauza...)
- Mancare de la noi, cate putin asa
- Gasit ceva ce-i place si bagat in toate mancarurile, lui Patrick ii place iaurtul tare de tot, l-ar manca oricand si oricum. Asa ca atunci cand nu mananca fructele, ii pun iaurt si incet incet, maresc cantitatea de fructe si o scad pe cea de iaurt pana imi mananca macar jumate din fructe.

Pupam pufarina si ii trimitem putina pofta de mancare de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

haideti sa va scriu meniul nostru, sa va ijnspirati:

-ora 7, lapte. 180ml candva...acu sub 100. Asta e.
-10: branza+fruct(mar crud, fiert cu scortisoara, borcanel, para, portocala, mandarina, orice, combinatii, cum imi vine). Candva: 150ml,Mai nou 50ml
-ora 11- lapte-poate adoarme. maxim60ml. Deseori nimik. nICI lapte, mnici somn.
14: piure de legume cu carne/ou/ficatel. Legume: morcov, dovlecel, cartof, spanac, urzica,ardei capia, ceapa, praz, avocado, orez,sfecla rosie. Combinat din ce este. Candva 200ml, mai nou 100ml.
-16: lapte-poate adoarme. maxim60ml. Deseori nimik
-18: lapte/iaurt cu cereale. Uneori si cu banana. Uneori un cartof copt, mamaliguta cu br cu la, gris cu lapte de la noi. Candva 150ml. Mai nou: 50ml
-21: lapte de noapte buna. Am vazut si 240ml. Acu daca 90ml mananca...

deci acu papa cam: 250ml lapte pe zi, si 300ml de linguritsa. Si lapte mai mult manca la 4-5 luni!

Speram ca e o pasa proasta. Care dureaza de 2-3 sapt. - dintii au iesit, is 4 sus, 4 jos... o sa mai insist cu suc de mandarine diluat cu apa, poa ii face pofta dew mancare, ca e cu vit. C.

miine dim incerc anananas. Mai intai fiert. Incerc. Ce ramane, papa mami.

a, ce a mers parca, la fifi mic, sa pun un usturoi la fiert. Schimba aroma. I-a placut - nu stiu daca papa toti....sau picur putina lamiie in supa de legume.

aaaa, am uuitat sa va zic. I-am dat azi biscuiti Nestle in mana. Cam asha . A supt cam juma din fiecare, cu ce a mai intins pe fatsa, pe bluza, pe jos, a ajuns si ceva in burtica.

Si ash mai remarca ceva. Sa incerc sa raresc mesele? Ca... avem 3 de linguritsa, 2 de lapte de baza, 2 intermediare.... sa nu ii mai dau laptele intermediar? da' io cum o mai adorm?

edit: desiree, am instalat picasa pe desktop, si upload de acolo filmul. Din browser, sa dau upload nu am putut - ca nu vedea decat picture files.

doloress, da, si la noi a mers cu frunze de patrunjel, si apoi scos, cu busuioc nu am incercat, iaurt i-am mai pus in orice, acru ar manca fiica mea... dar si io is moarta dupa lamiie, cumpar 1 kil la 2 sapt.

fetelor, e clar: fiica mea mananca mai bine din mancarea mea. Ca e cu sare? ca e acra? asta e- o fac mai nesarata, si ii dau si ei de acolo.
Am zis.
Dar sa ii cer pareera pediatrei sambata.

desiree, sarutmana de complimente, io mor dupa ochii mari ai Victoriei, si curiosi...sa verifive totul!!! si fifi e la fel cu telecomanda- e plina de morcovi, biscuiti, din astea. Culmea, si pisica se culca pe telecomanda. Ce au toti cu ea?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

fecian, si la noi a functionat bine patrunjelul ca ridicator de apetit. Daviducul meu papa excelent in comparatie cu pufarina, dar deh, si mie mi se pare tot putin, mai ales ca elimina cu o viteza nemaipomenita, uneori si de 3 ori pe zi... Vorba aia, masina de mancat si de kkt

Ce sa-ti mai sugerez... ce as face eu... niste analize in gurita (sa nu aiba vreo iritatie, vreo afta ceva - se stramba cand mananca?), apoi alternat tot felul de alimente ca sa-i prinzi preferintele (asta cred ca o si faci)... altceva nu-mi mai trece prin cap... decat sa accentuez si eu ca e musai sa ramai calma, adica nu numai sa te prefaci, fiindca oricum el te simte, ci sa te linistesti tu pe dinauntru... Mie mi-a luat vreo saptamana de constientizare si acum gata, il las pe el sa decida cat papa...

Hai, si bafta multa sa treaca febra somaleza!

Iata cum l-am gasit pe Daviducul dormind dupa-amiaza

Voiam sa mai zic sanatate multa Scortisoarei de alina anto, nervi de otel pentru socrate si un special pentru Cleo si Danicris!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fecian, fiind la gradi eu ma gindesc sa-i faci un coproparazitologic..sa elimini posib de a avea viermisori. Iar dc nu are sa-ti dea dr niste siropuri ceva sa-i stimuleze apetitul. Desi acestea functioneaza doar pe perioada cind le dai...totusi sa mai puna si el carnitza pe el...sper sa-si revina!
Cleo, e scumpa foc fiica-ta...si atit de dulce indecisa..hihi nici nu stie pe care jucarie s-o bage in gurita, dar nu mult, repede asa ca mai are una...si inca una...mi-a placut!
Doloress, Patrik are un aer de occidental ce nu se poate. Pozele sunt foarte reusite...si cum mai spuneam noi la un moment dat si bluzitele lui P la fel
Alina_anto, sanatate Saratzinei, sa va faceti bine repede!
Ylari...cum o fi la Barcelona...ce-as mai vrea si eu. Abia astept pozicile!
Sis, pe unde esti??

Bai, stie careva cind vine primavara...ca mor..noroc ca mati a fost si un pic mucios si oricum n-am iesit, dar daca erau zile cu soare ma zgiriam pe oki

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello....scriu pe scurt ca Stef a comandat pizza in seara asta, o capriciosa imensa care miroase bestial....frate, asta cred ca vrea sa-l ajung din urma. Ca numai asa ma tine in ultimul timp...mi-e groaza sa nu pun la loc kg pirdute cu atatea sacrificii.

Lorich, multumesc de film, mi-a inseninat ziua.....e adorabil Robert, se vede ca e f inteligent....eu ma topesc dupa perioada asta cand incep sa comunice cu noi. Sunt lesinata si dupa fi-miu, ii vanez fiecare gest nou, fiecare incercare de a-mi transmite ceva, ce sa mai sunt topita

Micaela, multam de complimente. Da, m-a topit Daria cum putea sa danseze

Cleo. nu pot sa vad filmuletul cu Mara. Please, mai pune link-ul o data.
Oricum am vazut poze noi pe-acolo, din albumul de 10 luni" e o printesa frumoasa si f expresiva!

Doloress, m-am distrat mult vazandu=l pe Patrick turmentat, e mortala poza respectiva

Socrate, m-am distrat tare la gluma facuta medicului, consider ca e o gluma f buna, pacat ca n-a vrut s-o guste, asa sunt unii prea seriosi. Inteleg ca situatia nu e f roz, dar putea si el macar sa zambeasca....

Lilly, prin ce aventuri ai trecut si tu. Eu cred ca dormeam 3 zile si 3 nopti daca ar fi trebuit sa urc pana la 8 de 3 ori. Dar asa fac si eu ies cu Vlad si cumpar vrute si nevrute, venim incarcati acasa....noroc ca stau la 1.

Chinabulina, ma bucur ca s-a ameliorat starea gogoshicii, sper sa fie tot mai bine. vii la Kidex??????
M-a amuzat faza cu vecina declarata nula, ar fi fost chiar o gluma buna, nu cred ca s-ar fi suparat.....dupa cum a povestit aseara pataniile ei, are simtul umorului.

Fecian, iti sugerez sa adaugi 2-3 linguritze de cereale in iaurt sau in branzica....la noi a mers cand Vlad facea figuri. Bafta!!!

Simonix, cum mai sunteti??

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Mara - filmata .

AM fo la Ethos. Deci - cine vrea din alea, chestii de facut covoras: e super oferta la ethos. AM luat...cam 5-6mp2 cu 21 roni, cu litere. Acu, nu sunt cele mai de calitate, dar.....oricum e un moft la noi. Doar ca e super pret, pt ca nimeni nu se gandeste tocmai acolo sa caute si probabil zac la ei de ceva timp, si decat 1mp2 cu 50 roni......mai fac mofturi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Mara - filmata .

AM fo la Ethos. Deci - cine vrea din alea, chestii de facut covoras: e super oferta la ethos. AM luat...cam 5-6mp2 cu 21 roni, cu litere. Acu, nu sunt cele mai de calitate, dar.....oricum e un moft la noi. Doar ca e super pret, pt ca nimeni nu se gandeste tocmai acolo sa caute si probabil zac la ei de ceva timp, si decat 1mp2 cu 50 roni......mai fac mofturi??

Pai studiaza te rog, daca pot fi rupti cu dintii, ca noi suntem inventivi.

Mergi la inceput