*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 22
fluturasha23 spune:
Cunoastem. Iulia a mancat azi noapte la 2, 4, 6, dimineatza 8 si 11. Nici in prima luna nu s-a trezit asa. Maxim de 2 ori. Si eu sunt super zombie

| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi! ![]() Dupa ce timp de aproape 2 sapt Stef a dormit f bine noaptea, azi noapte s-a gandit sa-i aminteasca mamei lui cum este sa te trezesti la 1-2 ore. Sunt zombi. Ma simt de parca m-a calcat trenul! ![]() ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
mami de Iulia 26.11.2008
andreea_23 spune:
LA MULTI ANI!!!
ARIANNA MARIA de BRAVEGIRL 
PAULA SOFIA de CRISS 703 
MARA IOANA de MNARCISA 
TUDOR ANDREI de AURISCA 
MATEI de ANDREYUTZA 
Ramo2007 spune:
Eu as vrea s-o invat cu lingurita, adica si cereale sa-i dau tot cu lingurita...sa vedem, asa vreau eu, dar sa vedem cum vrea si ea.
Am vorbit acum cu o prietena care lucreaza la Nuk, ii spuneam ca vreau castronele...a zis ca de maine vor fi la Kidex si produsele o sa fie mai ieftine ca in farmacii...mergem sambata sa ne clatim ochii si sa luam maruntisuri...vroiam si scaun de masa dar deocamdata nu sunt bani 
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Camelia felicitari ca ati trecut cu bine noapte de dupa vaccin si nu a facut febra bebelina. Noi am inceput diversificarea si momentan ii prepar eu ce papa, dar cand o sa calatorim sau o sa fim prin vacante o sa apelez si la papica la borcanse.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
julia16 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Poftiti la ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumim pt urari.Eu raportez o dimineata f buna. Ne-am trezit la 9 cd a venit menajera. De trezit peste noapte tot cam la 2-3 ore: culcat pe la 22.30, sculat la 01.40, apoi pe la 04, 06.15 si pus la mami in pat si somn panala 9 . Eram pregatita psihic sa ma treesc la 6 ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Felicitari
. Sa creasca mare frumoasa printesa!Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
cameliam spune:
Multumim :)
Ii dai si cereale? Cum i le prepari in casa?
Ca maica-mea are niste idei cum ca sa luam o rasnita, sa dam orezul prin rasnita etc... Si mi se pare un pic extrem cum zice ea, pe de alta parte altfel nu vad cum s-ar putea da cereale facute in casa?
Cami
| citat din mesajul lui babyzapi Camelia felicitari ca ati trecut cu bine noapte de dupa vaccin si nu a facut febra bebelina. Noi am inceput diversificarea si momentan ii prepar eu ce papa, dar cand o sa calatorim sau o sa fim prin vacante o sa apelez si la papica la borcanse. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
babyzapi spune:
Fluturasha noi momentan folosim scoica auto atunci cand papa bebe cu lingurita. Inca nu sta bine in fund si ne gandeam ca un scaun de masa sa cumparam de luna viitoare.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Fetelor, Sara nici acum nu s-a trezit, doarme de la 9 si un pic, e nemancata de la 8 

Si eu pic de somn si am zis ca nu ma culc ca se trezeste sa pape si ma ametesc mai rau...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
aleinad.g spune:
Bine ati venit in club, stewie si cameliam!
Stewie, si noi ii spunem Teodorei cand o alintam Thea.
Miky_ea, multumim
.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Ginye, Amalia si noi avem cateva nospti de treziri multiple. Doar ca eu abia am asteptat s-o prind s-o pun la tzitzi ca altfel nu mai vrea. Si ziua o pandesc sa fie aproape adormita ca sa pape tzitzi. I-am mai dat si cate un pic de lapte praf dar vreau sa trag cat mai mult de alaptat.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni

Sunt zombi. Ma simt de parca m-a calcat trenul!
Eduard Stefan (12.10.2008)

. Eram pregatita psihic sa ma treesc la 6