*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Multumim :)
Ii dai si cereale? Cum i le prepari in casa?
Ca maica-mea are niste idei cum ca sa luam o rasnita, sa dam orezul prin rasnita etc... Si mi se pare un pic extrem cum zice ea, pe de alta parte altfel nu vad cum s-ar putea da cereale facute in casa?

Cami

Chiar asa, a facut careva cereale pt bebei in casa?Adica rasnit grau, orez si alte seminte si preparat apoi?I-am pus si eu lui David cateva seri 2 masuri de cereale in laptele de seara, dar mi se par tare chimicoase si as fi interesata sa le fac eu, dar nu stiu cum.Am gugalit, dar n-am gasit nimic.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:

Medicul de familie ne-a recomandat sa incepem diversificarea la 4 luni jumate, de unde pediatrul care o vede la intervale regulate ne recomandase sa incepem la 5 luni jumate. Vedem noi cum facem, eu parca asa mai astepta. Pana una alta, medicul de familie ne-a recomandat sa incepem cu produsele Toepfer, stiti ceva de ele, le-a mai incercat cineva? Eu parca as merge pe preparate facute de mine, in casa, nu cumparate...

Eu ii dau de cateva zile lapte Lactana Bio 1 fe la Toepfer. E laudat ca ar fi cel mai apropiat de laptele matern. De alte produse de la ei nu stiu nimic.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Camelia nu i-am dat cereale deloc pana acum. Pana acum i-am dat suc de morcov si mar, supita de morcov cu dovlecel, mere si pere coapte. Cereale nu stiu cum s-ar putea face in casa. O sa apelez cu siguranta la cerealele cu orez de la Milupa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Ramo2007 si fetita mea doarme de al 11 si nici acum nu s-a trezit desi a avut cateva tentative, a deschis ochii dar i-a inchis. Probabil ca e vremea de vina. Ea lqa 14.00 ar trebui sa manance si eu ttot asa nu ma pot apuca de nimic ca stiu ca trebuie sa se trezeasca.

http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

S-a trezit si a papat 110 ml de laptic...facusem 170 ml ca de...am zis c-o fi flamanda rau, dar nu...acum avem program de joaca si eu pic de somn...noroc ca vine sotul ma devreme si preia stafeta ca sa ma bag la somn.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Eu la Bogdan fierbeam orezul in mod obisnuit si apoi il mixam cu mixerul si-l adaugam in lapte sau in pireuri si supe.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:

Multumim :)
Ii dai si cereale? Cum i le prepari in casa?
Ca maica-mea are niste idei cum ca sa luam o rasnita, sa dam orezul prin rasnita etc... Si mi se pare un pic extrem cum zice ea, pe de alta parte altfel nu vad cum s-ar putea da cereale facute in casa?

Cami

Chiar asa, a facut careva cereale pt bebei in casa?Adica rasnit grau, orez si alte seminte si preparat apoi?I-am pus si eu lui David cateva seri 2 masuri de cereale in laptele de seara, dar mi se par tare chimicoase si as fi interesata sa le fac eu, dar nu stiu cum.Am gugalit, dar n-am gasit nimic.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Malinas eu am primit cei 85%. Azi am fost si am verificat. Am depus dosarul pe 6 ian.

Aleinad si fetita mea are problema la un ochisor. Ii lacrimeaza in continuu. I-am pus picaturi cu Nettacin, dar degeaba. A fost bine pe perioada tratamentului, dar acum l-am oprit si iar lacrimeaza.Probabil ca si noi vom ajunge la desfundarea canaleleor lacrimale. Imi poti spune la ce doct mergi tu?

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Aaaaa, uitai sa spun ca cerealele i le voi servi Caterinei dimineata, la ora 10 si voi muta seara fructele cu branzica dulce/iaurt. La Rebeca era invers, insa cu ea n-am avut probleme cu silueta
Si tot cereale numesc si alea cu fructe la borcanas.

Ramo, mai vreau sa adaug ca ii plac mai mult merele golden delicios decat cele rosii jonatan. Sunt mai dulci si parca nu sunt la fel de acide.

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Neata!
Ai inceput diversificarea Caterinei de la 3 luni sau am inteles eu gresit?
Daca da, asa v-a recomandat pediatrul din cauza greutatii ei peste medie in ideea sa se vitaminizeze?
Si iar am o nelamurire, daca tot e asa pufoasa nu cumva trebuiesc evitate cerealele?

Mai eu sunt cam paralela cu discutiile in ultima vreme, cu apa plata nu am treaba ca nu folosesc, cu sterilizatul la fel, cu diversificarea nu ma agit inca, cu CIC iar nu am treaba.
Scaunel de masa nu am, eu pe Ana o tineam in brate pentru ca nu statea in fundulet la 4 luni cand am inceput diversificarea. Mie imi plac scaunelele acelea inalte care se transforma in masuta si scaunel cand creste copilul mai mare.

Malinas, ai vazut ca ti-am scris pe mess?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna mamici!
Daca ma vaitam zilele trecute sa se scoala bebe noaptea sa pape.....acum s-au intors colicile si se scoala si din cauza asta acum si plange mititelu'. ...cand scapam odata...Bebelusii vostri mai au?

Eu spal biberoanele cu detergent de vase dupa fiecare folosire...mi se par unsuroase nu pot sa le spal doar cu apa.....si le sterilizez tot dupa fiecare folosire... am sterilizator de 2-3 biberoane si imi e usor....

Lauramiron, Ramo de ce incepeti diversificarea mai devreme de 4 luni?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Hera, noi suntem din Craiova si vom merge la un medic de aici, probabil vineri. Iti voi povesti cum a fost.
Dar Miky01 a fost cu baietelul la d-na doctor Liliana Voinea (Sefa clinicii de oftalmologie - Sp Municipal). Uite aici mesajul ei:

citat din mesajul lui miki01

aleinad.g, draga mea si puiul meu a avut la ochisorul drept semobstructie de canal lacrimal si pana la 3 luni nu a trecut (am incercat laptic de la mami, curatare cu ser fiziologic de 2-3 ori pe zi) asa ca am apelat la doctor (la recomandarea neonatologului din spital). Am fost la d-na doctor Liliana Voinea (Sefa clinicii de oftalmologie - Sp Municipal) si operatiunea de desfundare nu a durat decat 5 minute, fara anestezie si fara durere pt bebe. A plans f putin cand a vazut ca nu la mami in brate si din momentul acela nu am mai abut probleme. Cu o sapt inainte de operatiune am pus picaturi de Netacin de 3 ori /zi iar dupa am continuat cu picaturi inca o sapt + masaj la ochisor + scoatere mucushori cu batista bebelushului de 3 ori pe zi. Daca te-am convins si mai ai nelamuriri ma poti intreba orice

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Malinas eu am primit cei 85%. Azi am fost si am verificat. Am depus dosarul pe 6 ian.

Aleinad si fetita mea are problema la un ochisor. Ii lacrimeaza in continuu. I-am pus picaturi cu Nettacin, dar degeaba. A fost bine pe perioada tratamentului, dar acum l-am oprit si iar lacrimeaza.Probabil ca si noi vom ajunge la desfundarea canaleleor lacrimale. Imi poti spune la ce doct mergi tu?

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput