*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Multumim :)
Ii dai si cereale? Cum i le prepari in casa?
Ca maica-mea are niste idei cum ca sa luam o rasnita, sa dam orezul prin rasnita etc... Si mi se pare un pic extrem cum zice ea, pe de alta parte altfel nu vad cum s-ar putea da cereale facute in casa?

Cami

Chiar asa, a facut careva cereale pt bebei in casa?Adica rasnit grau, orez si alte seminte si preparat apoi?I-am pus si eu lui David cateva seri 2 masuri de cereale in laptele de seara, dar mi se par tare chimicoase si as fi interesata sa le fac eu, dar nu stiu cum.Am gugalit, dar n-am gasit nimic.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Eu n-as face experimente pe copilul meu, chiar daca cineva mi-ar da vreo reteta. Cerealele introduse tr sa fie fara gluten, si nu cred ca am cunostintele necesare alegerii potrivite a sortimentelor de cereale astfel incat sa nu produca intoleranta, alergii.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Buna mamici!
Daca ma vaitam zilele trecute sa se scoala bebe noaptea sa pape.....acum s-au intors colicile si se scoala si din cauza asta acum si plange mititelu'. ...cand scapam odata...Bebelusii vostri mai au?

Eu spal biberoanele cu detergent de vase dupa fiecare folosire...mi se par unsuroase nu pot sa le spal doar cu apa.....si le sterilizez tot dupa fiecare folosire... am sterilizator de 2-3 biberoane si imi e usor....

Lauramiron, Ramo de ce incepeti diversificarea mai devreme de 4 luni?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

De cateva zile Sara nu mai face kk decat cu supozitor , din cauza asta m-am gandit sa-i bag suculete, poate se regleaza...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Citat:

Buna mamici!
Daca ma vaitam zilele trecute sa se scoala bebe noaptea sa pape.....acum s-au intors colicile si se scoala si din cauza asta acum si plange mititelu'. ...cand scapam odata...Bebelusii vostri mai au?

Eu spal biberoanele cu detergent de vase dupa fiecare folosire...mi se par unsuroase nu pot sa le spal doar cu apa.....si le sterilizez tot dupa fiecare folosire... am sterilizator de 2-3 biberoane si imi e usor....

De cateva zile Sara nu mai face kk decat cu supozitor , din cauza asta m-am gandit sa-i bag suculete, poate se regleaza...

02.12.2008

si eu il ajutam cu termometrul dar de 2 zile ii dau ceai de musetel, bea 10-20 ml si il ajuta f mult, face kk singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Aaaaa, uitai sa spun ca cerealele i le voi servi Caterinei dimineata, la ora 10 si voi muta seara fructele cu branzica dulce/iaurt. La Rebeca era invers, insa cu ea n-am avut probleme cu silueta
Si tot cereale numesc si alea cu fructe la borcanas.

Ramo, mai vreau sa adaug ca ii plac mai mult merele golden delicios decat cele rosii jonatan. Sunt mai dulci si parca nu sunt la fel de acide.

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Scaunel de masa nu am, eu pe Ana o tineam in brate pentru ca nu statea in fundulet la 4 luni cand am inceput diversificarea. Mie imi plac scaunelele acelea inalte care se transforma in masuta si scaunel cand creste copilul mai mare.

Malinas, ai vazut ca ti-am scris pe mess?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Otilia, asa un www.litaf.ro/sit_n_play.html" target="_blank">scaunel am primit si eu. Zici ca-i bun? Eu nu l-am desfacut inca pt ca nu e cazul, dar ma intrebam dc e bun, pt ca nu stiu cat e de comod. La Maria am avut unul care era cu buretel. Asta e doar plastic. N-o fi prea tare?

Julia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Si eu i-am dat ceai de musetel 3-4 zile si bea cam 100 si ceva de ml, dar degeaba...si nici cu termometrul nu face doar cu supozitor.Si ce-o mai laudam eu ca face la a II a masa de dimineata singurica cand ii desfac pampersul...n-o s-o mai laud.Am trecut din nou pe Baby Drink...

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oti, am inceput sa-i dau suc de fructe de vreo saptamana, mar cu morcov si cu mandarina, cam 50ml dimineata. Da, din cauza greutatii a trebuit sa schimb laptele praf cu unul mai slab in vitamine, si atunci medicul m-a sfatuit sa suplinesc vitaminele din fructe. N-am inceput adevarata diversificare, mai astept sa faca 4 luni., si apoi bagam pireurile de legume.
De cereale ziceam ca, daca va fi sa-i dau, cu siguranta i le voi servi dimineata si nu seara, probabil o data la 3-4 zile. Sa vad cum va evolua greutatea ei.

Scaunul de masa Chicco Polly pe care-l am eu se lasa tare pe spate, are 3 trepte ale spatarului, deci il pot folosi linistita si la Cati. Deja sucul de fructe i-l servesc in scaunel

Citat:

Citat:

Aaaaa, uitai sa spun ca cerealele i le voi servi Caterinei dimineata, la ora 10 si voi muta seara fructele cu branzica dulce/iaurt. La Rebeca era invers, insa cu ea n-am avut probleme cu silueta

Ramo, mai vreau sa adaug ca ii plac mai mult merele golden delicios decat cele rosii jonatan. Sunt mai dulci si parca nu sunt la fel de acide.

Neata!
Ai inceput diversificarea Caterinei de la 3 luni sau am inteles eu gresit?
Daca da, asa v-a recomandat pediatrul din cauza greutatii ei peste medie in ideea sa se vitaminizeze?
Si iar am o nelamurire, daca tot e asa pufoasa nu cumva trebuiesc evitate cerealele?

Mai eu sunt cam paralela cu discutiile in ultima vreme, cu apa plata nu am treaba ca nu folosesc, cu sterilizatul la fel, cu diversificarea nu ma agit inca, cu CIC iar nu am treaba.
Scaunel de masa nu am, eu pe Ana o tineam in brate pentru ca nu statea in fundulet la 4 luni cand am inceput diversificarea. Mie imi plac scaunelele acelea inalte care se transforma in masuta si scaunel cand creste copilul mai mare.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ramo, am avut si eu cu bb probl cu scaunul o data la 3 zile si am rezolvat-o cand am intrerupt Elevitul. Nu stiu daca este si cazul tau dar la mine asta a fost sigur, cum l-am intrerupt a fost totul ok.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Citat:

Buna mamici!

02.12.2008

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Malinas eu am primit cei 85%. Azi am fost si am verificat. Am depus dosarul pe 6 ian.

in ce sector stai.Ca am inteles ca nu s-a procedat la fel la toate sectoarele.eu stau in 6

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Super scaunelul... unde se poate procura?

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:

Citat:

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Pozele noastre

Otilia, asa un www.litaf.ro/sit_n_play.html" target="_blank">scaunel am primit si eu. Zici ca-i bun? Eu nu l-am desfacut inca pt ca nu e cazul, dar ma intrebam dc e bun, pt ca nu stiu cat e de comod. La Maria am avut unul care era cu buretel. Asta e doar plastic. N-o fi prea tare?

Julia

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput