*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
ti-a zis si o firma anume, ce tare

da, ca cica-s BIO...

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Camelia, asa mi-a facut Caterina dupa primul vaccin, a apucat-o abia dupa amiaza spre seara. Dar eu am depistat repede de la ce.....o durea locul intepaturii. Poate si la voi a fost asta...Oricum, bine ca ati scapat.
Nu stiu nimik de Toepfer, eu am folosit cereale Milupa si Humana pentru Rebeca, iar borcanele doar Hipp. Probabil ca astea le voi da si Caterinei.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buna dimineata la toata lumea si La multe lunite si multi multi ani sarbatoritilor zilei!

La Cluj ninge... e fleasca pe jos si peisaj de iarna daca te uiti la copaci :-/
De unde eu abia astept sa vina odata vremea frumoasa, sa scapam de hainele groase, vad ca nici vorba!

Ieri am fost la vaccinul de 4 luni. Avem 6700g si 71cm.

Alexandra a fost tare cuminte, a plans un pic la intepatura dar apoi a fost chiar bine dispusa. Asta mai pana pe la 4 dupa-amiaza cand s-a pus pe urlat de n-am mai stiut ce sa-i fac, asa ca am facut ce n-am mai facut de mult: am infasat-o strans in paturita si-am leganat-o pana a adormit. Altfel, ea adoarme singura, in patut, eventual trebuie sa-i tin suzeta si sa-i povestesc "Alba ca zapada"... ma rog, cu intonatie, nu oricum :) Ieri insa a fost cu scandal mare, desi n-a facut febra sau alta reactie la vaccin. Poate a fost doar obosita, ce stiu eu...

Medicul de familie ne-a recomandat sa incepem diversificarea la 4 luni jumate, de unde pediatrul care o vede la intervale regulate ne recomandase sa incepem la 5 luni jumate. Vedem noi cum facem, eu parca asa mai astepta. Pana una alta, medicul de familie ne-a recomandat sa incepem cu produsele Toepfer, stiti ceva de ele, le-a mai incercat cineva? Eu parca as merge pe preparate facute de mine, in casa, nu cumparate...

Numai bine la toata lumea,

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu spal bibe cu peria si pur si le sterilizez zilnic....

david isi apuca cu gura degetele de la pic...si se enerveaza cand nu le apuca. s-a culcat la 23, s-a trezit la 2 si la 5...si nu a adormit decat la 6.30 cand l-am luat in pat, l-am mufat si somn pana la 9.30.

la multe lunite sarbatoritilorrrrr

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

BOTEZ
[blue]

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Aaaaa, uitai sa spun ca cerealele i le voi servi Caterinei dimineata, la ora 10 si voi muta seara fructele cu branzica dulce/iaurt. La Rebeca era invers, insa cu ea n-am avut probleme cu silueta
Si tot cereale numesc si alea cu fructe la borcanas.

Ramo, mai vreau sa adaug ca ii plac mai mult merele golden delicios decat cele rosii jonatan. Sunt mai dulci si parca nu sunt la fel de acide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza la toata lumea!

Voi ce scaun de masa aveti pentru bebei?

Maine incepe Kidex la Romexpo in caz ca va intereseaza.

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Aaaaa, uitai sa spun ca cerealele i le voi servi Caterinei dimineata, la ora 10 si voi muta seara fructele cu branzica dulce/iaurt. La Rebeca era invers, insa cu ea n-am avut probleme cu silueta

Ramo, mai vreau sa adaug ca ii plac mai mult merele golden delicios decat cele rosii jonatan. Sunt mai dulci si parca nu sunt la fel de acide.

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Pediatra mi-a spus sa-i dau doar mere ionatane, nu galbene sau verzi...ufff.
Intradevar, produsele Topfer sunt BIO, se pare ca laptele e cel mai propiat de cel matern, nou bem laptic Topfer Lactana BIO 1, pana la 8 luni, apoi trecem pe BIO 2.
Sara doarme de la 9 si un pic, la 11 trebuia sa pape...cred ca de la vreme.
M-a sunat mama ca au venit o parte din hainutele comandate pe net...restul maine.Le vad abia sambata , spunea ca sunt frumoase foc.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Eu il am de la Rebeca pe Chicco Polly si sunt super multumita de el. Se adapteaza dupa varsta copilului si se modifica pe masura ce creste bebe, se ia tava din fata si se lasa in jos si e un scaun aporape normal, putin mai inalt exact cat e necesar pentru ca Rebeca sa poata papa la masa cu noi.
Problema e ca Rebeca si acuma il folosestesi nu vrea sa-l dea sora-sii, cica ei sa-i cumpar altul

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Neatza la toata lumea!

Voi ce scaun de masa aveti pentru bebei?

Maine incepe Kidex la Romexpo in caz ca va intereseaza.

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

As fi curioasa sa aud si motivatia pediatrei.....de ce merele jonatane si nu goldene!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Pediatra mi-a spus sa-i dau doar mere ionatane, nu galbene sau verzi...ufff.
Intradevar, produsele Topfer sunt BIO, se pare ca laptele e cel mai propiat de cel matern, nou bem laptic Topfer Lactana BIO 1, pana la 8 luni, apoi trecem pe BIO 2.
Sara doarme de la 9 si un pic, la 11 trebuia sa pape...cred ca de la vreme.
M-a sunat mama ca au venit o parte din hainutele comandate pe net...restul maine.Le vad abia sambata , spunea ca sunt frumoase foc.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_23 spune:

Buna dimineata mamici,

Revin si eu cu un gand bun pentru toti bebicii si mamicile de pe acest forum, noi am fost cam agitate zilele trecute...am facut vaccinul de 4 luni.
Am citit un articol f. interesant si vreau sa-l propun pentru mamicile de pe acest forum...nu intrati in panica...trebuie doar sa fim informate si sa luam decizia cea mai importanta pentru copilul nostru...este vb. despre vaccinuri, despre substantele pe care le contin...de ex. unele vaccinuri sunt facute din ou, altele nu ( despre cele antigripale este vorba)...deci mamicile care au copii ce dezvolta alergii nu ar trebui sa aleaga un astfel de vaccin facut din ou (pentru vaccinare neobligatorie).

Cititi si despre substanta "timerosal" continuta in anumite vaccinuri...si despre vaccinul PRIORIX (argumente pro si contra).

Am dat cateva repere deoarece articolul este destul de mare.

Este bine sa stim ce vaccinuri alegem pentru copii, la ce interval de timp, iar daca avem un copil alergic sa atragem atentia de f. data pediatrului (in caz ca acesta uita)...ma refer in special la vaccinarea neobligatorie.

Link: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1692

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Eu biberoanele le spal cu detergent de vase si cu peria foarte bine si chiar cu mult detergent, pentru ca laptele este foarte gras si nuse curata, maiales fiind plastic si silicon. Nu m-am gandit niciodata ca e vreo problema ca spal cu detergent, frica mea era sa nu ramana lapte pe biberon si sa se formeze gremeni zic eu periculosi. Oricum eu le clatesc foarte bine, si apoi cand le bag la sterilizat le clatesc din nou abundent. Eu sterilizez totul inclusiv accesorile la biberoane, si de cele mai multe ori le sterilizez de 2 ori inainte sa le folosesc.
Oare a intebat cineva vreun medic daca trebuie folosit detergent la biberoane? O parere avizata ar fi cea mai buna.
http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

Mergi la inceput