*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
[brAleinad.g pup Teodora sa treaca ochisorul pana vineri si sa nu fie nevoie de nici o interventie! Sa fie sanatoasa!

Multumim! Din pacate de interventie nu scapam decat daca lacrimile incep sa se scurga singure din ochi prin canalul lacrimal in nas. Ceea ce se pare ca nu reusim. Deja ne-am resemnat. Probabil ca ne luam inima in dinti pt vineri.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

eli, te rooooog, intre putin pe messenger si da un claxon

azi, sper e ultima zi de aerosoli

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul
azi, sper e ultima zi de aerosoli

SUUUUUUUUUUUUUPPEEEEEEEEEER!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Pentru evitarea oricaror discutii, astazi ma voi duce la banca sa transfer in contul lui Gynie, banutzii stransi pana acum pt stefanutz.
Voi trimite extrasele lui Eli in cursul zilei de astazi, imediat ce intra pe mess.

acest lucru nu inseamna ca inchid contul respectiv. Doar fac transferul sumei existente, in cazul in care vor mai exista intrari va rog sa ma atentionari pe mail sau pe messenger steliana.rodino[at]yahoo.com sau steliana[at]yahoo.com... confirmarile ..tot acolo

daca se poate sa copiati acest mesaj si in capitolul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna dimineata la toata lumea si La multe lunite si multi multi ani sarbatoritilor zilei!

La Cluj ninge... e fleasca pe jos si peisaj de iarna daca te uiti la copaci :-/
De unde eu abia astept sa vina odata vremea frumoasa, sa scapam de hainele groase, vad ca nici vorba!

Ieri am fost la vaccinul de 4 luni. Avem 6700g si 71cm.

Alexandra a fost tare cuminte, a plans un pic la intepatura dar apoi a fost chiar bine dispusa. Asta mai pana pe la 4 dupa-amiaza cand s-a pus pe urlat de n-am mai stiut ce sa-i fac, asa ca am facut ce n-am mai facut de mult: am infasat-o strans in paturita si-am leganat-o pana a adormit. Altfel, ea adoarme singura, in patut, eventual trebuie sa-i tin suzeta si sa-i povestesc "Alba ca zapada"... ma rog, cu intonatie, nu oricum :) Ieri insa a fost cu scandal mare, desi n-a facut febra sau alta reactie la vaccin. Poate a fost doar obosita, ce stiu eu...

Medicul de familie ne-a recomandat sa incepem diversificarea la 4 luni jumate, de unde pediatrul care o vede la intervale regulate ne recomandase sa incepem la 5 luni jumate. Vedem noi cum facem, eu parca asa mai astepta. Pana una alta, medicul de familie ne-a recomandat sa incepem cu produsele Toepfer, stiti ceva de ele, le-a mai incercat cineva? Eu parca as merge pe preparate facute de mine, in casa, nu cumparate...

Numai bine la toata lumea,

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buna dimineata la toata lumea si La multe lunite si multi multi ani sarbatoritilor zilei!

La Cluj ninge... e fleasca pe jos si peisaj de iarna daca te uiti la copaci :-/
De unde eu abia astept sa vina odata vremea frumoasa, sa scapam de hainele groase, vad ca nici vorba!

Ieri am fost la vaccinul de 4 luni. Avem 6700g si 71cm.

Alexandra a fost tare cuminte, a plans un pic la intepatura dar apoi a fost chiar bine dispusa. Asta mai pana pe la 4 dupa-amiaza cand s-a pus pe urlat de n-am mai stiut ce sa-i fac, asa ca am facut ce n-am mai facut de mult: am infasat-o strans in paturita si-am leganat-o pana a adormit. Altfel, ea adoarme singura, in patut, eventual trebuie sa-i tin suzeta si sa-i povestesc "Alba ca zapada"... ma rog, cu intonatie, nu oricum :) Ieri insa a fost cu scandal mare, desi n-a facut febra sau alta reactie la vaccin. Poate a fost doar obosita, ce stiu eu...

Medicul de familie ne-a recomandat sa incepem diversificarea la 4 luni jumate, de unde pediatrul care o vede la intervale regulate ne recomandase sa incepem la 5 luni jumate. Vedem noi cum facem, eu parca asa mai astepta. Pana una alta, medicul de familie ne-a recomandat sa incepem cu produsele Toepfer, stiti ceva de ele, le-a mai incercat cineva? Eu parca as merge pe preparate facute de mine, in casa, nu cumparate...

Numai bine la toata lumea,

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Sara papa laptic Topfer si voi merge pe cerealele tot de la ei...restul il prepar eu.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
Pana una alta, medicul de familie ne-a recomandat sa incepem cu produsele Toepfer ...

ti-a zis si o firma anume, ce tare

intrebasem si eu ceva de cereale acum ceva vreme: voi ce intelegeti prin cereale si cum le dati?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

malinas, bavete de alea gen camasa au la ikea. mie nu imi plac ca sunt de fas si nu absorb si daca pica ceva se duce aiurea.
daca nu ai bavete mari poti folosi prosoape de bucatarie pe sub baveta. tot ce se preteaza la bagat in clor apoi e perfect

oricum e vina ta exclusiv ca ai patat copchilu, pai daca tanti de la cresa pateaza plovarasu de 70€ a lu' martje cam ce crezi tu ca ar zice mama ei?? bai, io v-am mai zis: o iau pe fi-mea a mare suspect de curata de acolo. ii banuim ca ii schimba in salopete de lucru in timpul zilei si ni-i returneaza intacti la plecare.

normal ca e vina mea ca am patat hainele copchilului, ca altfel cum?De 2 zile asa fac, ii pun un prosop de bucatarie la gat, baveta deasupra si suntem ok.Oricum si el a invatat sa mai pape si nu mai scuipa asa mult.Am comandat pe net si bavetici de alea cu manecuta, just in case.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

malinas io din cora am luat camasa de fortta.. aka baveta cu maneci... urmareste la raion, tre' sa gasesti

.Nu am vazut pana acum in cora, dar mi-am comandat pe bebe market 2.o sa ma mai uit si in cora.Ce iti fac puiuti?Tu esti bine?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ma, eu la Rebeca am incercat vreo 3 seri sa pun in biberon, stii tu teoria, sa doarma mai bine noaptea.....din parti, ca tot s-a trezit
Asa ca i le-am dat din castronel cu lingurita, asa ne-am inteles cel mai bine. Am inceput cu cereale cu mar si morcov de la Milupa si apoi toata gama. Era masa ei de seara, la ora 18. Deci eu asta am inteles prin "cereale"

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
Pana una alta, medicul de familie ne-a recomandat sa incepem cu produsele Toepfer ...

ti-a zis si o firma anume, ce tare

intrebasem si eu ceva de cereale acum ceva vreme: voi ce intelegeti prin cereale si cum le dati?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput