*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 19
Miky-ea spune:
La multi ani pt Arianna Maria de BraveGirl,Paula Sofia de criss703,Matei de andreyutza, Mara Ioana de Mnarcisa,Tudor Andrei de aurisca!Sa cresteti frumos,sa fiti sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
ginye55 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi! 
Dupa ce timp de aproape 2 sapt Stef a dormit f bine noaptea, azi noapte s-a gandit sa-i aminteasca mamei lui cum este sa te trezesti la 1-2 ore.
Sunt zombi. Ma simt de parca m-a calcat trenul! 

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Ginye baietii nostrii au petrecut impreuna, se pare.
M-am trezit si eu de 6 ori azi noapte.
Mai rau ca nu s-a dat culcat in nici un fel..nici tinut in brate, nici cu suzeta...doar cu tzatzica.
Asa ca a stat mufat toata noaptea si eu am facut poteci.
Pui mici si dragi, tare greu e sa fii bebe
...cine o fi zis ca lor le e usor..
Acum tocmai a adormit...nu stiu daca va dormi 30 de minute sau mai mult
...dar nu mai risc sa pierd...ma duc si eu o repriza la nani...ca dupa aia e de treaba nene...deh, nu se fac singure si vine flamandul dupa-amiaza de la scoala
..![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi! ![]() Dupa ce timp de aproape 2 sapt Stef a dormit f bine noaptea, azi noapte s-a gandit sa-i aminteasca mamei lui cum este sa te trezesti la 1-2 ore. Sunt zombi. Ma simt de parca m-a calcat trenul! ![]() ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ramo2007 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa fie sanatosi, papaciosi si cuminti!
Sara vad ca doarme in continuare bine noaptea, aseara a papat la 9, apoi somn pana la 4:30.In schimb nu mai face kk singurica, doar cu supozitor...si din cauza asta ma gandesc sa-i bag sucurile mai repede, dar nu stiu ce mai intai mar sau morcov.Ce ma sfatuiti?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lauramiron spune:
Amalia, Eli, Miky
Ramo, eu am inceput cu suc de mar vreo 3 zile, dupa care i-am adaugat si morcov, si mai apoi vreo 3-4 feliute de mandarina. Si bea zilnic in jur de 50ml de suc, cu lingurita
, si apoi lapte in completare. Asta se intampla la masa de dimineata, adica ora 9-10.
Eu spal biberoanele cu detergent de vase, altfel nu se curata ca lumea si dupa cateva folosiri ramane o depunere de la lapte pe ele. Apoi le sterilizez cam o data la 3 zile. Deja baga de toate in gurita deci sterilizatul biberoanelor incepe usor sa nu mai aiba sens.
Ramo2007 spune:
Laura
, ii spun sotului sa cumpere mere...eu nu ies ca e frig si ploua si n-o scot pe Sara.Maine o sa fie prima zi cu suculet.
Eu sterilizez biberoanele dupa fiecare masa in solutie de la Chicco. Intai le spal cu peria si apa calda si apoi le bag in vasul cu apa si cu solutia de sterilizat.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Ramo noi am inceput cu suc de morcov si dupa 4 zile am bagat si marul.
Eu spal biberoanele doar cu apica si cu peria imediat cum se goleste si astept sa mi se stranga 4-5 biberoane dupa care la bag la sterilizat. Deci sterilizez zilnic.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Stewie bun venit!
Windy, Cherie, Andy ce mai faceti fetelor, pe unde sunteti? V-au acaparat de tot beblusii?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita 1. cu ce spalati biberoanele/tetinele inainte de sterilizare? 2. voi puneti ceva pe saltea? |
1. cu apa calda dupa folosire si detergent de vase o data la cateva zile
2. am pus o patura peste saltea si apoi cearceaf
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
BraveGirl spune:
Poftiti la 

Multumim pt urari.
Eu raportez o dimineata f buna. Ne-am trezit la 9 cd a venit menajera. De trezit peste noapte tot cam la 2-3 ore: culcat pe la 22.30, sculat la 01.40, apoi pe la 04, 06.15 si pus la mami in pat si somn panala 9
. Eram pregatita psihic sa ma treesc la 6 ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA