*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 18
spiridusul spune:
malinas io din cora am luat camasa de fortta.. aka baveta cu maneci... urmareste la raion, tre' sa gasesti
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Porumbita spune:
buna tuturor;
poate ma ajutati si pe mine cu dilemele mele
1. cu ce spalati biberoanele/tetinele inainte de sterilizare?
si a doua...
bb s-a lungit si nu mai incape in cosulet.. so ne-am mutat in sufragerie si i-am cedat lui dormitoru
ca acolo e patutu lui... dar... domle e u facut... il pun acolo adormit bustean, in 10 mn e trez.. azi i-a mancat urechile lu tasu pana am venit eu de la munca.. (eu am fost mai inspirta, l-am adormit pe canapeuaa din sufragerie si inca doarme)
parerea mea e ca salteaua e rece rau si nici nu se incalzeste de la corpusoru lui cum se intampla la plapuma care e pe patu nostru
sa mentionez ca avem saltea de cocos...
2. voi puneti ceva pe saltea?
alra spune:
malinas, bavete de alea gen camasa au la ikea. mie nu imi plac ca sunt de fas si nu absorb si daca pica ceva se duce aiurea.
daca nu ai bavete mari poti folosi prosoape de bucatarie pe sub baveta. tot ce se preteaza la bagat in clor apoi e perfect ![]()
oricum e vina ta exclusiv ca ai patat copchilu, pai daca tanti de la cresa pateaza plovarasu de 70€ a lu' martje cam ce crezi tu ca ar zice mama ei??
bai, io v-am mai zis: o iau pe fi-mea a mare suspect de curata de acolo. ii banuim ca ii schimba in salopete de lucru in timpul zilei si ni-i returneaza intacti la plecare.
porumbita:
1) detergent de vase normal si le limpezesc bine, la cresa le baga la masina de vase.
2) si noi avem aceeasi prb, pun o paturica sub ea - dar nu sub cap - sau o invelesc ca pe sarma in paturica.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
cameliam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita buna tuturor; poate ma ajutati si pe mine cu dilemele mele 1. cu ce spalati biberoanele/tetinele inainte de sterilizare? si a doua... bb s-a lungit si nu mai incape in cosulet.. so ne-am mutat in sufragerie si i-am cedat lui dormitoru parerea mea e ca salteaua e rece rau si nici nu se incalzeste de la corpusoru lui cum se intampla la plapuma care e pe patu nostru sa mentionez ca avem saltea de cocos... 2. voi puneti ceva pe saltea? |
buna porumbita,
eu biberoanele si tetinele le spal pur si simplu cu apa (rece sau doar usor calduta, cand nu-mi vine sa-mi tin mainile in apa rece) si apoi le bag in sterilizator. nu folosesc detergent de vase ca cica oricat le clatesti, tot ramane un pic... o fi asa sau nu, habar n-am, am zis ca nu risc (deh, la primul copil esti mai panicat, zice-se :)) ) asa ca le spal doar cu apa si gata. tot in ideea asta (cu panicatul aiurea, foarte probabil), folosesc biberoane din sticla, nu din plastic.
pentru dormit, tot saltea de cocos avem si noi, mai patesc si eu, desi rar, ca se trezeste cand o pun din brate in patut, dar nu cred ca-i de la salteaua prea rece, ci mai degraba nu doarme ea prea profund atunci. oricum, ca sa-ti raspund la intrebare, eu pe saltea am pus doar cearceaf si atat, insa o culc pe salteaua asta de cand am adus-o de la maternitate si probabil e si chestie de obisnuinta.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Amalia spune:
Eli muuulta sanatate!
Iti tin pumnii sa functioneze tratamentul si sa-ti treaca repede fara alte interventii!
Sa ne tii la curent cu starea ta!
Aleinad.g pup Teodora sa treaca ochisorul pana vineri si sa nu fie nevoie de nici o interventie!
Sa fie sanatoasa!
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
cameliam spune:
| citat din mesajul lui stewie Dragi mamici Sunt si eu o mamica de decembrie 2008....am fost pe listutza cu gravidutze dar nu am scris niciodata in forum insa v-am urmarit de prin aprilie anul trecut si am fost cu gandul alaturi de voi , insa abia acum mi-am luat inima-n dintzi sa scriu...de ce abia acum??? chiar nu stiu sa va raspund insa sper sa ma primitzi... Ca sa imi trec si eu datele: am o fetitza o cheama Thea Sofia nascuta pe 8 dec, la 40 de sapt, apgar 9.9, grasana de 4 kg si 52 de cm. |
Bine ai venit, stewie
Uite asa si eu, tot citeam ce scriu fetele si nu ziceam nici mac. Le-am descoperit pe cand eram gravida, si cautam ce stiu eu ce informatii pe net... contul mi l-am facut prin iulie 08. Dar de-abia acu' recent am zis ca am si degete sa tastez, nu doar sa clickaiesc din mouse de la o pagina la alta :)
Bafta cu mesajele sa treci de faza cu moderatul, ca uite, eu jur ca am deja 10 mesaje si inca tot n-am scapat. Dar perseverez :D
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
stewie spune:
Multumim mult de bun venit
Cum nu pot sa ma avant in discutii caci probabil mesajele mele o sa apara mai tarziu pt moment vroiam sa va spun doar ca aveti toate niste bebei foarte foarte frumosi si mi-e tare drag de ei. Cand tot vezi poze cu ei crescand ai senzatia ca ii cunosti deja si te bucuri pt fiecare reusita si fiecare veste buna si te intristezi pt fiecare veste proasta. Cei mici sunt deja mini vedete fiindca probabil ca mine mai sunt multe mamici si nu numai care citesc pasiv forumul. Voiam sa va multumesc pt toate informatiile pe care le-am aflat aici, m-au ajutat foarte mult.
Anca_27 stiu ca impartasim aceeasi data, Sara este incredibil de dragutza ![]()
O sa pun si eu poze cu Thea mea de indata ce ma prind cum
alra spune:
| citat din mesajul lui stewie Anca_27 stiu ca impartasim aceeasi data, Sara este incredibil de dragutza O sa pun si eu poze cu Thea mea de indata ce ma prind cum |
si nicole a mea tot pe 8 e nascuta! imi place numele fetei tale
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Buna seara!
Noi am fost azi toata ziua plecate. am fost la nenea doctorul sa-mi indrepte cocoasa. Nu a prea putut pt ca nu pot eu sa stau pe burta ca ma dor tzitzili. Dar mi-a apasat el pe burta, bazin, genunchi, m-a tras de cap
si ma simt mai bine. Parca mi-a luat oboseala cu mana. A vazut-o si pe asta mica si ne-a recomandat sa mergem la un osteopat ca cica toate problemele pe care le avem pot fi rezolvate cu 2 sedinte. Ne-a aratat cum sa-i facem masaj pt talus si pt relaxarea musculaturii si nu mai stiu ce. Rezultatul masajului: kk, mult kk, cum nu a mai facut mititica de mult. Nu stiu dc a fost coincidenta sau nu, dar in timp ce o apasam unde/cum mi-a aratat, a scos mai intai gazele si apoi tine-te neica, ca a umplut 3 pampersi
.
Am facut baita f tarziu..asa m-am hotarat. Sa-i fac program si sa mut baita mai tarziu ca sa doarma dupa baie, ca pana acum dormea doar 30-40 de min si apoi avea chef de discutii. E a doua seara in care ii fac baita dupa 21.30 si papa si doarme. Maine mergem la vaccin. Nu cred ca a luat nici 500 de grame luna asta 
Stewie, bine ai venit!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Miky-ea spune:
fluturasha si lauramiron am vazut niste poze f frumoase.![]()
Eli,sa dea D-zeu sa scapi cat mai repede de problema asta!
Steli,sper ca sunteti mai bine,va transmit multa sanatate!
Aleninadd,multa sanatate Teodorei,sa se rezolve problema cu ochisorul cat mai repede!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy