*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Blue78 multa sanatate pentru fetita ta! N-am patit asa ceva. Probabil ca nu i-a priit ceva.

Citat:
citat din mesajul lui blue78

Buna dimineata mamici.

Ieri am avut o zi tare agitata. Fetita mea a regurgitat cu bila, am chemat de urgenta medicul, a consultat0o pe toate partile si a zis ca se pare ca nu are nimic, dar probabil a fost ceva care nu i-a convenit. Am facut pauza alimentara 6 ore, ii dau lapte Humana HN pentru probleme digestive si acum sper sa fie totul bine. O vom tine sub observatie. A mai patit cineva asa?

Am pus poze noi cu minunea mea: http://community.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!

Babyzapi, Amalia, .
Am fost ieri la control. Ne-a dat Tobrex unguent sa-i treaca infectia si a zis ca ne asteapta la desfundare vineri daca se rezolva infectia sau daca nu ... dupa 1 aprilie ca intra in concediu.
Si ne-a zis ca nu-i cazul sa-i dam augmentinul. Nici nu stiu cum s-o dau, de care medic sa ascult. Deocamdata nu i l-am dat, ma mai gandesc. Infectia vad ca se reduce, dar nu stiu daca sa merg vineri sau sa astept pana se intoarce din concediu.

Miky01, impresionanta povestea nasterii unui luptator asemeni parintilor lui.
Nici eu nu i-am dat pana acum apa sau ceai

Sanatate multa mamicilor si bebeilor virusati.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ramo eu nu sunt de acord cu televizorul la copiii mici. Cu atat mai mult sa fie lasati in fata lui. Prefer sa ma uit eu mai rar si-n rest sa-i las in surdina muzica pentru bebei sau muzica de care ascult si eu.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Citat:
citat din mesajul lui blue78

Fetita mea e disperata sa se uite la televizor dar noi nu prea o lasam. Voi ii lasati sa se uite? Oare ii afecteaza vederea?

http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

Si a mea e cu ochii numai pe TV, cand o aduc in sufragerie e teroare.
Si eu vroiam sa va intreb...e oare ok?nu sunt prea mici pt. TV?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

La multi ani Eva de Mirtha! Sa cresti mare si frumoasa!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Miky01 m-a impresionat povestea voastra! Sa va traiasca minunea mica si sa-i dea Dumnezeu sotului tau multa sanatate si noroc sa faca transplantul cat mai curand!

pozici noi

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Suntem in tratative cu Clujul acum dupa ce am stat 2 luni si jumatate dupa niste analize la Fundeni (nu au avut reactivi).

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Neatza!

Babyzapi, Amalia, .
Am fost ieri la control. Ne-a dat Tobrex unguent sa-i treaca infectia si a zis ca ne asteapta la desfundare vineri daca se rezolva infectia sau daca nu ... dupa 1 aprilie ca intra in concediu.
Si ne-a zis ca nu-i cazul sa-i dam augmentinul. Nici nu stiu cum s-o dau, de care medic sa ascult. Deocamdata nu i l-am dat, ma mai gandesc. Infectia vad ca se reduce, dar nu stiu daca sa merg vineri sau sa astept pana se intoarce din concediu.

Miky01, impresionanta povestea nasterii unui luptator asemeni parintilor lui.
Nici eu nu i-am dat pana acum apa sau ceai

Sanatate multa mamicilor si bebeilor virusati.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

pe ochisorul puiului mic! Sa-i treaca pana vineri!

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Si eu sunt la fel cu parul...chiar am scris zilele trecute.Aseara m-am spalat pe cap si dupa, l-am chemat pe sot sa vada cat a cazut in cada...s-a ingrozit
I-am spus sa-mi cumpere Chel stop sampon si tratament, de la Plafar, am mai facut tratament acum vreo 2 veri si a fost mai bine...uitasem.Cum la fel am uitat de Viaderm pastile e pt. par, unghii si ten...si de asta am luat acum cativa ani.Sper din tot sufletul sa-mi revin cu parul si cu unghiile care am observat ca au inceput sa se rupa...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Cred ca o sa incerc si eu Chel Stop, nu am facut-o pana acum dar este mai comod decat cu sol cu petrol. Nici nu stiu de unde mai am par, la cat cade mereu.

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ce faceti fetelor?
noi ne luptam cu durerile de gingie, e nervos rau, ieri nu a reusit decat sa doarma de la 12 la 14...dupa care nu s-a mai pus probl....apoi azi noapte a dormit de la 22.30 pana la 6 dimineata....

legat de par.....mie imi cade enorm de mult....m-aam tuns, dar degeaba. asa ca m-am decis sa ma tund scurt, maselele se faramita...iau elevit si calciu, dar in zadar.....
stiu ca este normal...asta e...

sper sa iasa mai repede dintisorul ca sa scapam de chin....vineri david face 5 luni....nu-mi vine sa cred...parca mai ieri vedeam mult asteptatele liniute roz....hm!!! ce repede trece timpul...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

BOTEZ
[blue]

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bravoooo ginye55[ numai vesti bune sa ne dai.
pupam dulce

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Sa va spun ultimele noutati: ieri piciul meu a mancat supita de morcovel, pastrarnac, telina si radacina de patrunjel, dar i-am dat doar zeama in care am pasat morcovelul. A papat 70 ml.
Si tot de ieri piciul a inceput sa se joace cu putzulica!

Stefanut
Povestea nasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Monicus

Stefanut
Povestea nasterii