*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Lauramironfetita mea are 4 luni, este nascuta pe 10.11.2008, la 36 de saptamani si 2 zile. Are greutate 7250 grame, dar avand in vedere ca s-a nascut cu 3000 grame si a scazut la 2700 grame.... ea si-a dublat practic demult greutatea. Dar totusi diversificarea nu o vom incepe decat la 5 luni, dar docotrita mea nu este de acord cu diversificarea inainte de 6 luni, indiferent de alimentatie. Dar a zis ca in cazul ei fiind grasuta ii vom diversifica la 5 luni. Deci nu e prea devreme, avand in vederea ca unele mamici diversifica de al 4 luni. Eu vreau sa respect indicatiile doctoritei, pentru poate ea stie mai bine decat mine cand trebuie diversificat, desi am fost tentata sa nu o fac si sa incep diversificarea. Dar dupa ce emotii am tras ieri cu bila, am zis ca stau in banca mea.

A si inca ceva, vad ca fetita mea doarme cate 2 ture de 2 ore ziua si inca una de 1 ora. O fi prea mult? In conditiile in care noaptea doarme 8 ore.

http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Lauramiron acum am vazut ca fetita ta e nascuta pe 6 decembrie. Exact pe 6 decembrie trebuia sa se nasca si fetita mea, numai ca ea s-a grabit aproape cu o luna. Ar fi cam de o seama pustoaicele, numai ca a mea a iesit in viata extrauterina mai devreme.

http://family.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna
spiridusule, criss,,alexa sanatate multa sa fie totul bine
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi
bebecriss felicitari pt dintisor
ginye bv
noi am incercat sucul de morcovel apapat 25 ml...cam in sila asa....si evident are un program tare haotic..papa, ii vine sa vomite, se ineaca cu balutele, isi roade pumnii...se joaca cu jucarele de zor...haotic, haotic totul....buei nu imi place asa ...fug tre sa fac suculetul de morcovel....
EDIT am niste dureri ingrozitoare de picioare am degetele mari de la picioare rosiiiii unghile s-au incarnat..am fost la dermatolog zice ca ma interneaza sa ma opereze..pe romaneste sa mi le jumuleasca...sa si le jumuleasca el ca eu nu vreau si pace...sunt in tratament cu tuicomicina si gaz.....sa vedem ce efect au

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

blue relax bb-lina ta doarme f f bine...ei oricum isi regleaza cantitatea de somnic de care au nevoie ...chiar ma uitaem zilele astea pe o schema cum dorm bb-i fetita ta e in grafic

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

amalia mai scrie de luca ca il regasesc pe balacel...va pupam
miky.m am citit povestea luptatorului emotionanta... sa rezolvati cu tati

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Multumesc pt raspuns ,Amalia ...deci sa ne asteptam la primul dintisor

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli nasoala treaba cu unghiile alea. Vezi ce faci. nazdravanul Balacila

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am facut vaccinul de 4 luni azi, a plans un picut dar s-a hlizit apoi la doctorita ca sa compenseze.A adormit pe drum spre casa si acum doarme de rupe.Sper sa nu faca nici un fel de reactii adverse.Am ajuns acasa la timp, ca vad ca a inceput ploaia.

Ne-a cantarit si masurat, are 7 kg si 65 de cm.Doctorita a zis ca am facut bine ca i-am bagat suculetul cu tot cu pulpa de morcov, dat fiind problema lui David cu constipatie si m-a sfatuit, asa cum aveam de gand, saptamana asta sa-i bag piure de legume (pastarnac, patrunjel, ardei si dovlecel,fara morcov).Analizele sunt bune, adica nu e anemic, desi ne-a suspectat de anemie.Ne-a dat insa calciu, cate 10 zile pe luna, fiindca ii transpira palmele si picioarele.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ziua buna
spiridusule, criss,,alexa sanatate multa sa fie totul bine
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi
bebecriss felicitari pt dintisor
ginye bv
noi am incercat sucul de morcovel apapat 25 ml...cam in sila asa....si evident are un program tare haotic..papa, ii vine sa vomite, se ineaca cu balutele, isi roade pumnii...se joaca cu jucarele de zor...haotic, haotic totul....buei nu imi place asa ...fug tre sa fac suculetul de morcovel....
EDIT am niste dureri ingrozitoare de picioare am degetele mari de la picioare rosiiiii unghile s-au incarnat..am fost la dermatolog zice ca ma interneaza sa ma opereze..pe romaneste sa mi le jumuleasca...sa si le jumuleasca el ca eu nu vreau si pace...sunt in tratament cu tuicomicina si gaz.....sa vedem ce efect au

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

NUUUUU...sa nu-l lasi pe dr. sa-ti scoata unghia.
Eu am patit-o acum 6 ani...la fel unghia incarnata, mai avusesem cu ceva timp in urma si m-am dus la dermatolog si mi-a scos doar coltul.A II a oara acel medic era in operatie si m-a mancat in fund si la recomandarea unui alt medic m-am dus la un chirurg, care foarte "destept" a zis ca e mai bine sa o scoata.M-a anesteziat si mi-a scos unghia mare si apoi m-a cusut Am plecat acasa si in 30 de minute dupa ce a trecut anestezia URLAM...nu mai stiau ai mei ce sa-mi faca, luam 3-4 fiole de algocalmin pe zi de am facut alergie.Asa am tinut-o 4-5 zile numai in urlete, dormeam cu piciorul pe 3-4 perne si plangeam incontinuuu de durere.Am facut si infectie inainte sa-mi scoata firele si am amanat vreo 2 zle.Cand le-a scos din nou urlete...pt. ca nu se vindecase rana, ce sa mai... film de groaza.Dupa cateva luni mi-au iesit un fel de negi langa operatie si atunci m-am dus la dr. dermatolog care ma operase cu ceva timp in urma pt. colt...cand m-a vazut s-a albit la fata si a zis ca asa imi trebuie ca n-am avut rabdare sa iasa din operatie sa ma faca el.Mi-a cauterizat acele chestii si mi-a zis ca niciodata unghia nu va mai fi la fel.Nu pot sa va spun in ce hal arata acum, vara mi-e rusine in papuci, dar n-am ce face...tot creste incarnata in partea stanga, dar am dat peste o pedichiurista buna si a facut-o sa arate cat de cat mai bine.Anul trecut am trecut pe la acel medic dermatolog sa i-o arat, a spus ca o poate reface, dar trebuie sa ma internez.Mi-a aratat poze de la un congres din afara, a zis ca la noi acea operatie se face fff rar, mi-a explicat ce trebuie facut...f scarbos, nu va povestesc, dar m-a luat cu friguri cand am vazut pozele din timpul operatiei si mi-a trecut...o las asa.
Deci, concluzia nu o scoate, gaseste un dr. care sa-ti scoata doar colturile unde ai infectia, sub anestezie, iti da drumul acasa imediat.
Neaparat iti trebuie antibiotic.
Ai griaj!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am sunat azi la Agentia pentru Prestatii Sociale a mun. Bucuresti in str. Hambarului, sa intreb de ce am primit asa putini bani. Si ce credeti ca mi-au zis?Ca mi-au dat 6 milioane, nu 85%.De ce?Pai, pentru ca nu a venit softul de calcul a celor 85% in timp util, si ca sa ne dea totusi ceva, ne-au dat 6 milioane.Si ca au primit in luna martie softul si vor incepe sa faca calculele, si pana la sfarsitul lunii martie, cel tarziu 15 aprilie voi primi decizia si banutii. Nu mi-a venit sa cred. Adica se stie de atata vreme ca se vor da 85% mamelor si ei nu au fost pregatiti.Si apoi, chiar ai nevoie de un masterat ca sa bagi in excel o functie care sa-ti calculeze 85% din ceva?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput