*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Multumesc pt raspunsuri , vad ca totusi ai vostri nu ciupesc si nu trag de par ...d-astia "nu se exista?" ca as fi si mai linistita
Cleme
Tuchi am incurcat gasca cu curca , ai inteles tu cred Macar se da in leagan, al meu a uitat de asta toamna , iar e crispat...se hlizeste numai daca vorbesti cu el, il gadili si-l apuci de picioare, d-astea...totul e frumos daca-i interactiv , na , desigur Iar pe topogan n-am eu ambitia sa se dea, numai ca nu-si manifesta interesul decat fata de plasticul de la baza...daca gaseste si vreun surub, al lui e
Naty m-ai prins Pai cum sa ma abtin sa nu-l compar cu Mufa de exemplu daca Mufa e si el un copil ca oricare altul...nu? De varsta apropiata, baietel....uite il compar cu Seb se acum , desi Seb avand-o pe Ili mereu in preajma ar fi mai "zgandarit" si mai evoluat in ceea ce priveste socializarea , asa m-am gandit eu
Cu fetele nu pot sa-l compar, ca ele sunt mai "zgatii", mai mandre in toate cele In fine....fac un conspect la sfarsit si va spun rezultatele

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mimoooooooooooooooooooooo am scris un mesaj luuuuuuuung pentru tine da' s-a dus...numa' el stie unde

concluzie: musca, pitiga, trage... da' nu ma prinde

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pe vremea cand "fulguletii de 2006" aveau 2 ani, am gasit un subiect in care toata gasca tragea palme, ciupea si tragea de par Pai al meu n-are decat un an si face ce fac altii la doi DECI e precoce ma Ah, ce bine ma simt

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Acum am si eu o intrebare: ai vostri cand sunt afara si merg pe jos tipa? Pt ca Diana tipa din toti plamanii de se uita toata lumea la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai, sunteti bestiale!
1. Cleme, nu, Iulia nu tipa deloc. Doar cand vede copii se agita plina de fericire si striga INCET "ete-te-te" si mi-i arata. Pt ea copiii-s ca suruburile pt Vladut, tot ce-si poate dori mai mult pe lume.
2. Mimo, Iulia trage de par si ciupeste LA GREU! Numai ca mie asta chiar nu mi s-a parut deloc in neregula. De exemplu cand invatam, mai aveam obiceiul sa ma lungesc pe canapea cu cartea in mana iar ea bantuia in 4 labe prin sufragerie. Si deodata se facea o liniste suspecta si daca nu o remarcam la timp, brusc simteam pe la spate o manuta bine infipta in parul meu care intre timp a crescut, tragand cu putere Iar cand s-a nimerit sa fie si al meu in preajma mi s-a confirmat ca figura era insotita de un ranjet victorios Cat despre comparatii, fara a se supara vreo mama de baietel sau de fetita, te contrazic cu tarie: Mufa chiar nu e ca ORICE baietel! Macar ca provine din maica-sa si taica-su si tot va face sporturi extreme la care altii nici nu gandesc La capitolul veselie, cat si dezvoltare motorie, eu zic ca el ramane deocamdata cu medalia de aur, din toata gasca...
Cum sa-i trimitem pozele Mihutzei gata montate, ca eu n-am inteles? In Power Point sau cum? Ca eu sunt de acord, si asa se inhama la o chestie extraordinara...

P.S. Luny da' sorela de ce nu apare, ati facut-o pozar? Mai bine o puneai pe "cumnatica" sa faca pozele

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Naty si Diana e fascinata de copii. Tragedia e ca ea se agita la ei si aia nu o baga in seama. Am mai povestit eu pe aici ca are o prietena pe care, cand o vede, e plina de extaz, tipa si vb cu ea. Iar aia se uita la ea si nu zice macar un cuvant. Cat despre ciupit a avut si ea tendinta asta dar i-am taiat avantul si de par il trage numai pe tasu. Si sa vedeti ce misto e cand il trage de parul de pe piept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mai care faceti un pustiu de bine sa ma directionati la pozele cu Mufa la chef, ca l-am deschis in speranta ca o sa ma uit cand apuc si am inchis calcu cand am plecat la plibare si... am pierdut link-ul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Ia de aici Miha, ca-s delicioase: http://family.webshots.com/album/570532982YwZCpr

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si va anunt dinainte ca iar sunt cu jalba-n protap la adresa copilului si stiu ca o sa-mi iau pe spinare dar n-am ce-i face , merita parat
1. De doua zile nu mananca nimic cu lingurita, e tot un circ de cate ori vede scaunul si castronul Trebuie pacalit, cantat, indopat cu paine ca sa intre si lingurita printre "imbucaturi", m-a terminat psihic pentru ca EU n-am mai avut parte de asa ceva pana acum ....in rest vioi, PLIN de energie, scormone, se agita, deci nu e bolnav. In schimb bea laptele cu cereale cu biberonul TOT , ca deh...e lihnit de foame Ai vostri mai fac greve d-astea? Si ma refer la cei mancaciosi de fel , ca restul....asa sunt ei, asa le-o fi felul!
2. Ciupeste si ma trage de par Dar strange nene, cu bucurie parca Asa isi exprima el dragostea? Ca asa pare, nu face asta cand e nervos .
3. Are idei fixe, a devenit certaret Nu vorbesc de obsesii din alea cu care se culca si se scoala si le repeta zilnic, ci de cate o chestie noua in fiecare zi care il procupa si nu se lasa pana nu ma scoate din minti....aia cu urcatul in pat ati vizionat-o...aseara, a scos ta'su un surub de plastic mare si rosu de la o jucarie (nu ma intrebati ce l-a apucat ) Ei bine altceva nu i-a mai trebuit o ora decat surubul ala, sa-l puna la loc si iar sa-l scoata si se enerva ca nu poate si il arunca si iar il lua si tot asa... pe un fond sonor de IMMMM, ENNNN continuu...pana am scos jucaria aia cu surubul ei cu tot din camera sa nu o mai vada. Azi vad ca a trecut pe langa ea f nepasator
4. In parc sta serios si studiaza lumea....se uita la oameni, se uita la leagane...merge de mana...e inebunit dupa orice are roti: biciclete, role, trotinete, jucarele de tras...si dupa toti cainii cu care vorbeste vesel ...si dupa toti copii cam de varsta lui pe care ii imbratiseaza cu foc si le ia din mana jucariile, din gura suzetele...etc. Dar nu merge singur (netinut de mana), nu se da in leagane, in topogan...si nu pare vesel ca-i afara (cu exceptia intalnirilor cu copii si caini)
Ei, acum ca mi-am varsat oful, astept bate si comentarii Ma duc sa ma uit la poze si filmulete pana atunci .

poze

vedese treaba ca o fo putin oxijen acolo sus printre nori...si te-ai intors cu mintea nauca...ce ai bre cu copchilu????????

1. da, copchii fac greva foame din cand in cand sau tot timpul...ce ar fi sa il lasi nemancat si sa astepti sa te traga el de maneca...ca mama de nemancacios iti zic eu ca merge...eu la primul carait il dau jos din scaun...si il mai pun la masa cand il vad ca urla la mine cu ambii pumni adanc infinsi in gat.

2.logic ca este cu bucurie...si eu m-as bucura cand cineva mi-ar face program de distractie gratuit. El ciupeste...tu spui AUUUU si lui i se pare distractiv. Patrick musca cu f mare placere...pana in ziua in care nu am mai spus AUUUU...a muscat...s-a uitat dezamagit la mine...si a plecat sa isi vada de jucariile lui...

3. recunosc ca partea asta este iritativa...rau de tot. I-am luat niste delfini cu colaci de jucat in apa. I-a aratat taicasu cum se poate baga delfinul in colac si cum daca ii dai in cap canta delfinul. Logic ca el nu poate sa faca operatiunea asta singur...carrr...marrr...aruncat delfinii cu capul de cada etc...delfinii aia voi disparea curand ca ma scot din sarite. In plus locmotiva aia cu bile (cum are si Vladutz)...i s-a ramolit mecanismul de ridica bilele si stau bilele blocate in locomotiva...UAU ce nervi are...va dispare si locomotiva.

4. ieri am fost cu el la un loc de joaca popu/lat (aici sunt multe parcuri si locuri de joaca in care linistit poti muri de siguratate) si a stat un ceas cu fundul in nisip, a mancat nisip si i-a studiat pe toti din jur. Ziceai ca e ganditorul de la Hamangia, mai si ridica din sprancene a uimire. Nu a interactionat cu nimeni. Singurii pe care se arunca sunt matza neamurilor si verisoara'sa.

PS. A adormit la ora 12 noaptea...la 12:08 s-a ridicat in fund si ma striga...l-am luat...l-am linistit langa mine...asa ceva eu nu am mai vazut...de la brau in sus dormea...din alea cu sforaituri cu gura lasata ca la mosnegi in tren...de la brau in jos pedala...vai de capul meu.

Mergi la inceput

Cleme, stii ca si eu m-am plans ca Iulia se repede incantata la copii si aia fug de ea. Ei, dar sa vezi cat m-am putut enerva ieri cand au venit la ea incantate doua fetite cred ca doar cu putin mai mari, vroiau sa se joace, asta mica a mea era in culmea incantarii cand mamicile respectivelor au inceput sa strige: "X, Y, vino incoace, nu ai voie sa pui mana pe ea ca nu o cunosti" Cu ocazia asta am constatat ca am ramas aceeasi fraiera care tace, inghite si se baga in vizuina ei numai sa nu faca scandal, ca-mi venea sa le scuip de nervi-da' ce, copilul meu e ciumat??? Asa am fost si eu tinuta la distanta de alti copii cand eram f mica si urmarile s-au cunoscut, la gradi am fost nefericita si bateam mar pe toti copiii, abia la scoala am devenit mai putin salbatica si asta pt ca-mi placea acolo, de fapt imi placea sa invat Asa incat pe Iulia o voi incuraja la maxim sa socializeze, cu atat mai mult cu cat e copil unic...

Naty

Mergi la inceput