*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko am ras de m-am prapadit -mai ales la aia cu locurile in care poti muri linistit de singuratate.
Nu va agitati mai fetelor. Cum spuneam, nici eu copil fiind nu interactionam cu alti copii...SAU daca o faceam, ii bateam salbatic, aveau ai mei show-uri prin parc. Acuma...io stiu ca am mai facut niscai pocinoage pe forum dar sa stiti ca nu-s chiar a-sociala, ba cel mai adesea sunt un animalut foarte bland si prietenos

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

226!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Tonic parca tu ma intrebai, da, a nins vineri ca-n povesti, da pe dimineata deja incepea sa se topeasca. Nu se mai termina iarna asta odata
Am bagat un somn noaptea trecuta, de puteati taia lemne pe mine si stati sa va mai spun ceva: Diana s-a trezit O SINGURA DATA!
Deci cred ca eu is problema, husbandul mi-a zis ca din perioada sarcinii am inceput sa sforai si am continuat si dupa ce-am nascut m-am auzit si eu de cateva ori, cred ca asta o deranjeaza pe Diana, ar trebui sa-mi iau si io plasture din ala la care-i tot face reclama, poate dorm si eu mai pe silent

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

gecko nu vreau sa ma laud-dar sunt a dracu de buna pe intravenoase-oriunde,oricand mai e cafea,mai vrei?!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

pasajul de mai jos contine randuri ce ar putea fi tulburatoare pentru unele persoane...se recomanda a nu se citi de catre cardiaci si persoanele cu o sensibilitate peste medie...

zoze, te provoc...dar pe brat amputat ai pus vena? si care sa fiu al naibii ca si mergea...pe asfalt bine-nteles...sa nu ma intrebi de ce, care, cum...sa zicem ca era noapte, ploaie, multe fiare contorsionate...si victime mai multe decat am banuit noi
oricum, eu am fost bland copil fata de colega ce a verificat "pulsul la carotida" direct in carotida, pentru ca noapte fiind nu a vazut ca persoana era usor decapitata...vai ce povesti am sa le spun nepotilor...

Mergi la inceput