*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
ce tari fazele cu torturile de nunta! si la gecko si la simo
m-a scos randunoiul la o plimbare cu
, tare fain fu!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp ce tari fazele cu torturile de nunta! si la gecko si la simo ![]() m-a scos randunoiul la o plimbare cu , tare fain fu!Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
daaaa
nici eu nu am vrut figurine, si atuncxi au nimerit-o, dar i-am stresat cu tortul, am fost pe capul lor de cateva ori, sa ma asigur ca-i cum vreau eu!
Tonic, cred ca vin si eui in parc, cu parintii mei, daca se milostivesc...dar peste vreo ora abia..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Luny ce misto sunt pozele! De unde ati luat coifurile de pus pe cap?
Si da, misto fazele cu torturile. Mai ales al lui Simo, cu piciorul rupt![]()
mimonix spune:
N-am vazut inca poze si filmulete si n-am citit decat in fuga mici pasaje, dar revin imediat cu impresii. Deoacamdata sa intreb ce ma doare, ca poate pana imi fac temele imi raspunde si mie careva , fie-va mila 
Si va anunt dinainte ca iar sunt cu jalba-n protap la adresa copilului si stiu ca o sa-mi iau
pe spinare dar n-am ce-i face , merita parat ![]()
1. De doua zile nu mananca nimic cu lingurita, e tot un circ de cate ori vede scaunul si castronul
Trebuie pacalit, cantat, indopat cu paine ca sa intre si lingurita printre "imbucaturi", m-a terminat psihic pentru ca EU n-am mai avut parte de asa ceva pana acum ....in rest vioi, PLIN de energie, scormone, se agita, deci nu e bolnav. In schimb bea laptele cu cereale cu biberonul TOT , ca deh...e lihnit de foame
Ai vostri mai fac greve d-astea? Si ma refer la cei mancaciosi de fel , ca restul....asa sunt ei, asa le-o fi felul!
2. Ciupeste si ma trage de par
Dar strange nene, cu bucurie parca
Asa isi exprima el dragostea? Ca asa pare, nu face asta cand e nervos .
3. Are idei fixe, a devenit certaret
Nu vorbesc de obsesii din alea cu care se culca si se scoala si le repeta zilnic, ci de cate o chestie noua in fiecare zi care il procupa si nu se lasa pana nu ma scoate din minti....aia cu urcatul in pat ati vizionat-o...aseara, a scos ta'su un surub de plastic mare si rosu de la o jucarie (nu ma intrebati ce l-a apucat
) Ei bine altceva nu i-a mai trebuit o ora decat surubul ala, sa-l puna la loc si iar sa-l scoata si se enerva ca nu poate si il arunca si iar il lua si tot asa...
pe un fond sonor de IMMMM, ENNNN continuu...pana am scos jucaria aia cu surubul ei cu tot din camera sa nu o mai vada. Azi vad ca a trecut pe langa ea f nepasator 
4. In parc sta serios si studiaza lumea....se uita la oameni, se uita la leagane...merge de mana...e inebunit dupa orice are roti: biciclete, role, trotinete, jucarele de tras...si dupa toti cainii cu care vorbeste vesel ...si dupa toti copii cam de varsta lui pe care ii imbratiseaza cu foc si le ia din mana jucariile, din gura suzetele...etc. Dar nu merge singur (netinut de mana), nu se da in leagane, in topogan...si nu pare vesel ca-i afara (cu exceptia intalnirilor cu copii si caini)
Ei, acum ca mi-am varsat oful, astept bate si comentarii
Ma duc sa ma uit la poze si filmulete pana atunci .
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
Mimo, am citit plangerile...in afara de aia cu mancatul cu lingurita (pt care, ca mama de mofturoasa, iti doresc rabdare si atat, ca daca au altele mai greu incercate o sa ai si tu
) in rest sa mor de-am priceput care ar fi problemele
De fapt cred ca e aceeasi vesnica problema pe care o am si eu, cu comparatul; si cand vezi ce fac prin parc alde Mufa, Rebe sau Thea sau Andrei de Ramo, normal ca te iau complexele de inverzire...Da' nu-i cazul. Iar fixisti si certareti au devenit toti, e o etapa.
Despre Bebetv de pe UPC vorbeam eu, pe celalalt nu-l stiu...
Dupa cum vedeti am venit repede...Asta mica era moarta de oboseala si urla, acolo nu am cum sa o culc fara sa iau patul pliant ca ar lua-o la goana prin pat; iar ea daca sta cineva langa ea NU adoarme
. Va zisesem eu ca am primit un premergator si l-am abandonat acolo la ai mei; ei, am pus-o de curiozitate si ca sa stea cumva cat mananc; sa te tii urlete! Nu stiu de ce a speriat-o asa. Pana la urma a stat in el un pic si s-a jucat cu zdranganele de pe "bord" dar fara sa miste un cm. De fapt azi cam face greva la mers-vezi cuscra, stiu eu de ce nu ma pripesc sa o laud
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
sper ca n-a fost nimeni in Herastrau la gasca...ca io n-am fost ca n-am gasit locuri de parcare!
am fost la roata, in partea cealalta!
Mimo, il descrii aproape in intregime pe Seb!
cu masa e aproape la fel, eu cred ca din cauza bonei care simte nevoia de spectacol la masa desi copilul nu o cere!
In general EU nu il mai pot hrani pe Seb, urla cand ma vede cu lingurita in mana. De la Ili sau de la Ionel mananca.
In parc ii place mult, azi dadea din cap si se apaluda singur. E fascinta de roti de orice fel si de...blonde!![]()
Cred ca daca il las pe Ionel singur cu el in parc sigur isi gaseste amanta.![]()
N-am nici un stres cu totboganul pentru ca mie mi-e teama de el, nu vreau sa il incurajez.
N-as avea curaj sa fac cu el ce face Luny cu Mufa.
Asta e, si acum imi sta inima in loc cand se urca Ilinca pe tobogan.
In leagan rade, ii place.
Azi am nacat pamanta si pietre...deduc ca ii place afar
Fixuri are multe, acum trage de olita sora-sii si vrea sa bage picioarele in ea! si daca i se pune pata pe ceva nu renunta usor, in general se lasa cu urlete si trantit in fund.
Dau ignore si trece!
De muscat nu musca decat daca ii bag degetul in gura, nu trage, nu ciupeste, dar nici nu isi manifesta afectiunea in alt fel!
Te-ai mai linistit??![]()
Noi vrem sa purcedem iar spre parc, cchiar daca am o tona de treaba acasa!
Sper sa gasim loc de parcare de data asta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Cleme, adresa data de Mihutza e vieru_miha
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
cleme spune:
Mimo:
1. Si Diana de vreo saptamana refuza sa manance cu lingurita. Am ajuns sa-i dau mancare cu mana! (imagineaza-ti supa cu galusti data cu mana!)
2. DA si noi avem fixuri din astea. De exemplu sa stam numai in bucatarie (si nu oricum, doar in brate), sa privim porumbeii care zburda pe lamionoar (mama lor de porumbei) sau sa facem cu mana la vecini. Si da, la fel i se pune pata pe cate ceva si abia reusim s-o dezlipim de acolo sau de lucrul respectiv.
3. Afara nu stiu de ce mai luam carutul pt ca oricum nu sta in el, merge NUMAI tinuta de mana sau in brate si se opreste la fiecare hartie, chistoc de tigara etc. In parc nu am curaj s-o duc pt ca mi-e frica ca plecam de acolo in urlete
4. La tras de par nu ma bag
, il mai ciupeste pe tasu cand se joaca dar vad ca mai nou a inceput sa muste.
Happy?
cleme spune:
Naty
ms frumos. Si da, eu am cablu de la UPC + internet si sunt destul de multumita de el. Dar Bebe TV se vede numai la pachetul mare sau mediu.
mimonix spune:
Am citit, vizionat, revenit ![]()
La multi ani si multa multa sanatate Maria

Andru plimbaretul e un scump si in sfarsit are si el caciula si nu se mai ia nimeni de el ca e afara si are voie ![]()
La multe lunisoare Antonia, sa cresti mare si frumoasa !
Am baut capucino, am papat tort (daca e si bun pe cat de bine arata
) si am vazut o domnisoara sarbatorita , buburuza in toata regula (mai ales in costumasul rosu, ptiu ptiu) 

Mufi este ca de obicei fericit (asa inteleg eu ca trebuie sa fie un copil, vesel mereu ) 
Mata-n cutia de jucarii arata intr-un mare fel
Intrebari: cine-i Laur?
(e noul?) , ce-i cu pestele de pe tort?
Zoze eu din textul ala inteleg ca e ceva automat de poliester
E bine, ti-ajunge?
Naty eu nu-s cu televizorul, ma enerveaza cand il vad hipnotizat de tv
si doctorul a zis ca frecventa cu care se schimba imaginile /culorile la tv depaseste deocamdata capacitatea lor de perceptie si ii agita( dupa ce ii hipnotizeaza) Bineinteles ca se uita si Vladutz dar la programele la care se uita ta'su care nu poate trai fara tv pe lumea asta ....cand nu e el acasa, ascultam muzica si atat .
Gecko ai vazut deci ce ti se pregatea, smecher baiatul...s-a gandit el ca mai bine se joaca noaptea cu tine decat ziua cu copiii aia la gradi...ziua doarme
Iar cu figurina de pe tort...pai tu te asteptai sa gandeasca aia ceva??? Ce copilarie ![]()
Simo si eu am vrut sa il invat pe Vladutz unde-i putza ca-i de efect, el ti-o arata singur si neintrebat de fiecare data cand il dezbrac...toata smecheria e sa stii cand sa pui intrebarea
Oricum, am renuntat pt ca a zis ta'su ca o sa-mi para rau cand toata ziua o sa arate putza la toata lumea
Ce-i drept ![]()
Mihu eu zic 3 poze intr-una singura si mai zic ca cine se pricepe sa le "asambleze" singur de la inceput si sa-ti trimita direct "tabloul" ca sa nu mai muncesti si cu asta. Pup si eu in avans ca o sa-ti ia ceva timp sa bibilesti acolo 
Tonic parcul ala curat se cheama Titan si e langa policlinica Titan
Asta in viziunea mea de super extra fitoasa ce sunt ![]()
Bubu "vezi-ti de copilul" tau e poanta secolului
Cam asa mi se pare mie ca se si uita atunci cand se juca el serios la laptop si tu iti vedeai de copilul tau
Iar fasolea in coaja de paine mi se pare un vis ambitios ![]()

Tuchi nu nimenriram curca din herastrau ca ne-am dat seama cand sa iesim pe usa ca n-avem caciula subtirica si ghetele s-au rupt in varf ...asa ca inainte de plimbare ne-am innoit si a durat si uite asa....ne-am plimbat ghetele noi prin Titan un pic si basta....dar iti fac eu o data figura si in loc de curca ma gasesti pe mine tronand in mijlocul aleii ![]()
Intrebari suplimentare: stiti cumva daca au revenit in tara toti tiganii, ca mi se pare PLIN de cand a venit primavara...toate parcarile, toate magazinele, toate strazile....sau s-a tiganizat toata natia peste iarna ???
Voi ati observat ceva in sensul asta?
Si inca o intrebare....exista o paine la mega image , mica si neagra , care costa 15 lei
dada, 15 lei.....am constatat la casa, pentru ca nici prin cap nu mi-a trecut sa ma uit cat costa paine pe raft...cat putea sa coste???Ei bine, stiti cumva daca e facuta manual, contine foite de aur, e descantata inainte, e cu faina bio...ce mama ma-sii poate sa aiba o paine sa coste 15 lei???? (adica aproape 4 euro=5 dolari pentru necunoscatori)
Acum v-am pupat si va pandesc, sa vad eu daca are cineva ochi si pt mine sau nu ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea