*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bun tare tortul, Tonic, aici nu am comentarii!
Bubule, pai aia e doar una dintre jucarelele ascunse strategic de Mufa, gasesc mereu!
Zoze

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI CUSCRA! SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!
LA MULTI ANI ANTONIA!
Naty postul de care vb se prinde cu RCS dar iti tb abonament mediu sau mare. Si Dianei ii plac desenele de acolo, mai ales cand e pe info reclama la el e o melodie dupa care e innebunita
Si totusi imi da si mie cineva adresa de mess a Mihutei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Apropo de tort, m-am umplut de nervi ieri, cu tortul lui Matei..ptr ca idioata de la Agapitos mi-a last tortul cam neornat, a scris doar 'lma Matei'...numai cretine!! ce scumpica e Antonia, mai, mai, ce papa ea la portocala!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

stai la coada draga mea...ca noua la nunta nu ne-au pus maimutoi insuratei din aia pe tort...ca au zis ca nu stiau pentru ce ocazie am comandat noi dulciuri pentru 200 de persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Mai, l-am vazut si pe frumosul David al Ioanei, care ca si al meu a urlat de numa’ la “motzare” si a inceput sa fuga de copii si sa stea numai dupa mami afara. Da’ sa stii Ioana, ca asa face numai cu mine, daca e cu tati merge pe jos, se distreaza normal. Al meu oricum nu a fost prea sociabil, e mai serios, zici ca-I vreun lord englez, insa dupa spital mie mi s-a parut ca s-a schimbat cel mai mult si ma gandesc ca asociaza copiii multi cu experienta de atunci. Doar fetele ii plac, asa ca pot sa-l trimit la intalneala cu Iulia poate-l mai “educa” si poate o invata sa se catere si pe patul pliant, ca el stie!
Am vazut ca David s-a distrat la petrecere, bravo lui! Si e tare duuulce cand doarme cu bluzita rosie pe el!
Hi!Hi! Am auzit ca Sam studiaza anatomia, poate se face dr pana la urma!
Am vazut Andru umblator si tipator plin de veselie, am auzit ca si Mihaita a fost la plimbare la tzara! Cred ca toti copiii sunt fericiti la tzara, cu animalele. Imi amitesc de Antonia care mereu ma plimba peste cand mergeam pe la rude la tzara si eu sunt alergica rau la puf, par de animale, am facut reactie si cand am tuns baiatul, asa ca va dati seama cum fac la cocini, cotete si alte adaposturi de animale!!!
Naty, noi avem Dolce, ca atunci cand ne-am mutat nu aveam nic aici si asta era cea mai rapida solutie. Suntem multumiti, avem si noi tot pachetul cu telefon, net si TV, e OK si daca ai pb sunt f operative cu serviciile, cel putin asa a fost la noi.Canalul de bb este BABYTV, un post din Israel cu transmitere in engl, ivrit si germ, dar predomina engl, f rar da in celelalte lb, cred ca au dublaj alternativ. E f dragut, da’ al meu nu prea se uita, ii place insa muzica. Pe UPC este un Bebetv, nu stiu de unde provine, am auzit ca si ala e OK.
Acum ne pregatim de plimbare, iesim in IOR sa cautam locul dejoaca fara nisip si gunoaie (sper) ca m-a zapacit “micul Prigoana” cu adunatul lor! Daca mai iese careva la ora asta, dati de veste.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

LMA mamy de Luny si bbei sarbatoriti azi, pt maine pregatim si stomac de rezerva?
Gecko, mie imi place sf Patrick, eu sunt catolica si am multi prieteni irlandezi, si imi place si numele, dar la noi nu bate cu cel de fam., ar suna ca Napoleon Tanase. A, ca vorbeam de nume, aveam la firma un partener POPARTZA ORLANDO, nu stiu ca a fost in capul parintilor lui!
Si e frumos de Patrik DAy,totul verde, parada, mie imi placea, numai partea cu bautul in exces nu-mi place, da' cam asta e stilul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani MARIA!!!
La multi ani MAMI de Luny!!!

Cuscra,Naty ,il invat pe Sam tot ce trebuie sa stie,da?faza e ca papusa asta are exact in locul in care e putzi o ridicatura,si Sam tot cu mana pe ea,ca na,iesea in evidenta.si asa i-am spus copilului ce e aia!si tati stie!
Ce frumos s-a distrat Mufarinul.acum astept pozele cu Thea,care nici ea nu a fost incantata sa ia de pe tava ,ca Sam!
Tonic,buni ar fi fericita sa se faca unul din nepoti doctor!cat ne-a batut la cap si pe mine si pe sora-mea...
Ce scumpa e si Antonia!
Cleme,stai la rand,ca nici eu nu am adresa Mihutzei!poate mi-o da-o si mie careva,cineva
Oana,abia astept sa vad cum o sa iasa ciorbita in painica
Cata,:::poze,poze,poze,poze,poze
Gecko,eu nu am vrut pe tort maimutzoi d-aia ,si le-am spus clar celor de la cofetarie.e,cand a venit tortul am ramas :in varf,tronau maimutzoii!si maimutzoiul mire avea un picior rupt

Ne vedem pe seara

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Vad ca si Thea a fost in greva la “motzare” si la noi tot asa, cred ca daca I le insiram pe jos prin casa era mai simplu si aveam mai mult success cu alesul obiectelor.
Cred ca voi trece peste paranoia mea si voi trimite si eu poze cu bb pt colaj, eu trimit 3, si o las pe Mihutza sa aleaga ce foloseste dupa votul final! Si multumiri pt ca s-a oferit, eu nici nu ma pricep, da' nici timp n-am!
Au, abia acum am vazut tort si capucino, dulciuri nu prea pap ca nu-mi plac, da’ capucino…mmmmm bun tare. Bravo si LMA Antoniei cea scumpa si fomista!!! Ce frumoasa e ea cu floare la ureche! Spune-I ca tiza ei o place f mult, i-am spus ca sunt 2 fetite cu numele ei si mereu ma pune sa-I arat poze!
Kitzy, cum a fost la voi , a nins vinery?Cum ai dormit sg? Am vazut ca si voi chinuiti cu somnul, noi am facut de mult compromisul: mami cu bb, Antonia la ea in camera(viitoare camera lor) si tati singur! Da’ nu va fi vesnic, astept sa mai creasca bb sis a gasesc templar serios sa-mi faca pat si incep operatiunea prin toamna ca mami pleaca la munca si reducem tzitzileala!

gata s-a echipat gasca, dau send si am fugit, vorbim pe seara sau maine!
pupici si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tonic, mor de ras cu Orlando ala

Luny, daaa, stiu, si eu gasesc tot felul de jucarii prin diverse locuri. Am gasit jucarica in cosul cu rufe si era sa ajunga inmasina de spalat, dar am detectat-o la timp si Stef isi arunca zuza din pat si si-a ascuns-o in capacul de la masina aia mare cu care se plimba prin casa . O zi am cautat zuza, noroc ca mai aveam una de rezerva, aia veche si micuta, in caz ca o cerea

Aragazul meu merge la capacitate maxima , intr-o parte fierbe ciolanul, in alta parte fasolica, pe ochiurile din spate piureul lui Stef si ousorul si la cuptor se rumenesc checurile
Ma duc sa pun niste broccoli la piureut.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am terminat de bucatarit,am facut pulpe la cuptor pe sare...nu v-am zis ca am vrut sa vad cum ies...au iesit super bune...dar trebuie sare mare...sunt mai dietetice...am facut cartofi copti ,mamaligutza cu smantana si branza si mere coapte.
acuma stept sa se trezeasca andru sa pape si el iar apoi o sa mergem la plimbare...
am vazut antonia frumoasa...si la multi ani pet cele 11 lunisoare
am vazut si party nr1 a lui mufarina...distractie placuta si maine ....bebelul de azi si baietelul de maine
ioana distractie placuta la nasi si somnic usor...

va pupic acum...plimarici placute ca e f frumos afara,distractie placute celor ce se petrec si duminica frumoasa tuturor...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bitza, mie la toate link-urile imi zice
This is not the page you're looking for.

votez si eu ce voteaza toata lumea
-ici speciali pentru Mihaela

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput