*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)
Raspunsuri - Pagina 16
aliceionescu spune:
'Neatza!
S-a vb asa de mult incat nu stiu dc pot spune tot ce am de zis, ca m-as lungi grozav...O sa incerc, pe scurt:
Zoze, multzam de agitata pt petrecere, gata, am scapat cu bine, povestesc la final. Duminiceala placuta si desert copios iti doresc!![]()

Mihutza, si eu tot pt 3 poze votez, dar cred ca cel mai bine ar fi sa ti le trimitem pe mailul comun, altfel cred ca o sa ai o lista de mess kilometrica...
Naty, felicitari pt examene! Imi pare rau de cazatura Iuliei, bine ca nu a fost nimic grav. E f f dulce cu "mama", chiar cred ca te topeste!!! Si canalul de care zici tu cred ca este "Baby tv", nici eu nu-l am, dar il are sora-mea si mi se pare grozav. Vezi ca gasesti si pe net niste melodii amuzante de pe canalul respectiv, uite aici:
http://www.babytvchannel.com/
Bubu, ti-am vazut copanosul, m-am amuzat cum va jucati voi cu suzy, la fel si noi. Am inteles ca te simti mai bine, parca, nu? Si ca ti-e frica de anestezia generala...ei, eu n-as face nici o injectie fara anestezie de asta, dc s-ar putea, ca mi-e grozav de frica de tot ce inseamna intepatura, taietura...etc...
. Si f tare Vlad cu "ojitul".
Luny, ma bucur ca a fost ok prima petrecere, am vazut poze superbe din Apuseni si filmulete amuzante cu Mufa curiosul si mergaciosul.
Ioana, despre suzeta nu mai zic nimic, ca au zis fetele suficient. Decat doar ca si eu sunt "pro", mai ales pe post de somnifer. David e f dragut si tuns, dar cred ca stii asta.
Simo, intru acum pe Bucataras, sa vad ce bunatati ai mai facut, da' cred ca nu-i f bine pt mine, ca de fiecare data 

Cata, as veni eu in parc, dc as sta in Buc, ca si eu mi-s tunsa.
Si ce post ziceai ca s-a scos la concurs? Ca nu am priceput bine...am citit in graba. Oricum, bafta muuuuulta!!!
Clau, cum mai este Rebe? A avut vreo reactie la vaccinuri? Thea e bine, si ma rog sa fie bine si de acum inainte.
Mihatp, mereu ma impresionezi cu daruirea ta!!!
Mai aveam, sper sa pot reveni un pic mai tarziu. Acum vreau sa va povestesc cum a fost ieri. Thea a plans o bucata de timp, pt ca s-a enervat si speriat din cauza unui blitz, nu a vrut sa ia mai nimic din tava, asta mai ales pt ca toata lumea vb tare si cor cu "haide, ia ceva"...A luat o carte si un pix si a mai tras un bocet cand i-a taiat motzul respectiv. In rest, s-a jucat cu 2 frati care erau singurii copii de la petrecere, a fost f incantata cand i-am cantat "La multi ani" si f f f obosita, in final. Totul a fost pregatit de nasa ei, super-masa, super-tort, f fain, numai ca eu cred ca e f multa munca pt niste copii asa mici si f multa oboseala pt ei, care oricum nu inteleg nimic... Ma rog, asa vad eu lucurile. Poze nu am inca, noi nu am reusit sa facem niciuna, restul trebuie sa le iau de la nasa-sa, dar sunt putine, ca facea urat de tot cand vedea ap. foto. Cam atat. Azi mergem la "apa" si "pa", singurul loc unde Thea e cu adevarat fericita.
Am scris o groaza, mai aveam multe de zis, dar nu mai am timp acum.
O duminica frumoasa sa aveti!
bitza037 spune:
Gecko, Bubu ,Ioana multumim pentru felicitari!!!!!
Bubule sa traiti am inteles!!!!!.....sa stii ca nu am uitat chiar azi dimineata am facut poze ca sa le pun si ma gandeam la tine, dar acum ma duc sa mananc si eu ceva si pe urma iesim afara ca-i frumos.....promit ca le pun!!!!!
si cateva www.flickr.com/photos/21646834@N06/url" target="_blank">poze noi
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Naty stiu de canalul despre care zici tu...s-a uitat si ANtonia cand am fost in vizita la niste rude la Campina,si i-a palcut foarte mult.....dar nu mai stiu la ce firma de cablu erau abonati....eu la RDS nu am...si asa este ma enerveaza si pe mine astia cu conexiunea de internet.....Romtelecom zici ca-i mai bun???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
BITZO arata super si tortul si cappuccino ala!!!
Apropo de tort, m-am umplut de nervi ieri, cu tortul lui Matei..ptr ca idioata de la Agapitos mi-a last tortul cam neornat, a scris doar 'lma Matei'...numai cretine!!
ce scumpica e Antonia, mai, mai, ce papa ea la portocala!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI MARIA!

bubu,mihutza,bitza,zoze,ioana,naty-luny
si restul randunimii...
sa aveti o duminica frumoasa...
si eu votez tot pt 3 poze
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
pentru bitza cum sa folosesti one true:
du-te acolo la grab code and link si selecteaza url.
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
luny spune:
MUFFY - Party nr. 1!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Incep cu noru-mea,ca io am uitat sa-i urez o ultima luna de bebeluseala-frumoasa!!

Tortul si capuccino-ul arata bestial! Mor de pofta!!
Sarutmana de tratatie!
Antonia e ma-sa intreaga,are si de la t'su ceva..dar nush ce
E mortala cu portocala-parca n-ar mai fi pus mancare pe gura..de nu stiu cand
Mor-ta-la!!

Naty io am baut decof![]()
Cum nu fu ma sarcina intreaga-nascusi pui viu si-l hranisi cu lapte? Nascusi!! Deci fu sarcina intreaga!!
Si ce copil!!
Pupicioi Cami!
Maaamaaa...Ce de sarbatoriti avem maineee!!
Pregatiti burtile mamici!!Azi nu papa nimeni nimic,da?!![]()
Cata poate te dezmortesti in parc!
fata tunsa!
Valen, Miha, Stela, Ramo!
bebele care de maine-i baietel!
luny-poti sa-i zici-cand veniti la Craiova,poate aveti timp si va duc la iepurasi![]()
Stai asa-ca nici Oanei nu-i satisfac pofta daca-s gravidute iepuroaicele![]()
gecko nu vreau sa ma laud-dar sunt a dracu de buna pe intravenoase-oriunde,oricand
mai e cafea,mai vrei?!![]()

Multumesc Alice! Sper sa fie,pt.ca-daca azi nu mancam nimic,in asteptarea zilei de maine-imi este sa nu ni se aplece de la atat dulce..
Sa va distrati la apa si pa si..ai dreptate..sunt mult prea mici si de multe ori..ii cam chinuim gratis..
printesa mamei!
Siiii..pe ultima suta de metri...
il vazui pe Muffy-Puffy la Party no1 !!

E mortal-se vede ca s-a simtit bine!!
Pozele cu voi incoifati sunt criminale!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
bubu05 spune:
Ah, Zoze, daca ai stii cat mi-e de pofta de iepuras
. Tin minte ca ne cumpara tata din piatza Amzei, cand eram noi mici si venea cu el doar jupuit si ne speriam de dintii lui si apoi facea mama sos cu masline, o bunatate 
Eu sunt la bucatareala, vrea sotiorul fasolica cu ciolan si o sa coc si niste paine sa papam "ciorba in paine"
, o sa fie spectacol 
Acum fac si doua checuri, ca i-am promis lui Vlad ![]()
Stefu face nani si pe Vlad l-a luat soacra-mea sa-l duc ain parc si sa doarma la pranz la ea 
Alice, deci, eu sunt bine, nu am nici un simptom, n-am nimic. Eu sunt cu capu' [hipi]. Doar ca la eco se vede colecistul jumate plin de pietricele 
Moamaaaa, maine chiar e sarbatoare! poate face dl. pompier niste bunatati si se indura si de noi ![]()
Luny, superbe pozele, ce v-ati distrat!! imi place mult poza cand te pupa Matei si ai vazut unde e o jucarica de-a lui, da? sub canapea ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tonic spune:
Buna dimineata la pranz!
Am vazut Mufy frumos la petrecere, cum o pupa el pe mami si o iubeste!!!Si ce frumos se joaca, plus pisica in cutie, da' eu sunt alergica si m-am iutat de la distanta...
Luny, sa stii ca arata bine tortul, da' era bun, ca asta conteaza, ca l-ati luat pt mancat, nu pt pozat!
Am luat-o invers cu cititul, termin si mai revin.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an