*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Multumesc, Miha, ii transmit si poate va pun in legatura.

Miky si Tuchi, ca sa va raspund odata, nu pot veni azi nici in Herastrau nici in Moghioros ca ma duc la ai mei musai, pt ca tata s-a suparat ca duminica trecuta am fost in vizita la soacra-mea

. Deh, ce sa-i faci...Cu al meu e cam certat pt ca a zis ca ne da el bani de mobila dar daca lui nu-i place ce vrem nu ne mai da nimic...si al meu s-a enervat, normal si a zis ca f bine sa nu ne mai dea nimic, ca nu suntem copii sa ne dea sau sa ne ia jucarii...Offf, de ce sa ne facem viata simpla cand ne-o putem complica?
Asa ca iesim acum prin preajma si apoi plecam. va pupez!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Luny, serios??? Noi ne gandeam ca-i bine cu dolce, plus ca intentionam sa luam, f avantajos, tot pachetul de abonamente-tel fix, tv si internet (ca noi avem internetul pe romtelecom, clicknet si suntem ff multumiti, nici nu se compara cu rds). O sa mai studiem problema...
Da maaai, de maine ai baietel
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
In sfarsit l-am vazut pe Andru!
ce chiuie si merge el spre tati!
oailiiiii,natyyyy, reactie identica intre Liviu si tata!!
fiecare cu pasaricile lui,clar!!!stai sa vezi, ca iti urmez cu stresul asta, la toamna!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Neata!!!
Mami a facut pentru voi www.flickr.com/photos/21646834@N06/3355243835/url" target="_blank">capuccino si www.flickr.com/photos/21646834@N06/3356063460/url" target="_blank">tort pentru voi ca azi am 11 lunisoare!!!!!!!!!!

Luny multumim de urare
poze recente incarc acum cateva, ca doarme buburuza si cele de azi zilele urmatoare......

Ela

Sa aveti o duminica frumoasa......noi avem de gand sa ne ducem in parc ca-i tare frumos afara!!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gecko spune:
'neata stol
...mai e cafea?
...intravenos o dati? ca oral nu cred ca isi mai face efectul...
Il mananc cu tot cu fulgi daca se mai trezeste la 4-5-6 dimineata si il apuca joaca...scapa taicasu de lucrat nopti si jur ca i-l pun in brate si fug de acasa
...

La Multi Ani,
sanatosi, frumosi, plini de dragoste si impliniri Maria!!!!

Roxana, suprainfectia cu streptococ tip A este frecvent intalnita si la eruptia din varicela...antibiotice si gata. Doar ca ar trebui sa stie ca posibil sa mai faca un episod-doua de ZZ...
gecko spune:

La Multi Ani
si pentru Mami de luny!!!!

si

La Multe Lunisoare
si pentru buburuza!!!!...inca un pic si te faci domnisoara!!!

PS1. Eu votez cu majoritatea
daca sunt 3 poze intr-una este foarte bine...ca sa nu ne prinda aniversarea de 2 anisori pana ce terminam de vizionat colajul
.
PS2. Naty, un pic mai e si pleaca
...sa nu uiti sa tii usa inchisa la intrare...
mstela spune:
Neatza..
Pt Miha: daca e vorba de colaj de acord cu 3 poze intr-una...dca pozele raman separate,cred ca 2 ajung.Pup.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
bubu05 spune:
'Neata!
La multi ani, Maria!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau!
La multe lunisoare, Antonia!
Bitzo, arata super, super tortul! la gust nu ma gandesc, ca e preferatul meu!!!! si acum...mai subtire cu cioco, ca n-am voie...
Vezi ca ai ramas datoare cu un cappuccino pe Bucataras!!!
Simo, cu placere te ajut
Sunt super retetele tale!
Ioana, si eu incepusem sa scriu cuvinte pocite si perle si apoi m-am lasat pagubasa...dar sunt super dulci cu perlele lor!
Naty, iti dai seama ce ne distram cu Vladut, ce replici ne da!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
numeioana spune:
Stie cineva germana sa-mi traduca si mie textul urmator? Please!!!
hochwertiger Tunnelrohrrahmen mit umweltfreundlicher, kratzfester Polyesterbeschichtung
mitwachsender, 4-fach verstell- und teilbarer Rahmen
Lenker auf Mittelstellung feststellbar
Lenkereinschlagsbegrenzung
laufruhige Räder, Vorderrad mit Freilaufautomatik
hohe Kippsicherheit durch tiefen Schwerpunkt
Schalensitz mit hoher Rückenlehne
auf beide Hinterräder wirkende Handbremse
kippbare Sandschale mit Verriegelung
teilbare Schubstange mit Höhenverstellung
Multam din suflet!
Bitza, la multi ani!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
gecko multam fain!
cu pozele...eu zic ca Gecko, sunt cu majoritatea..ma gandesc sa nu ridicam prea mari pretentii ca vor fi zeci de poze si mi-e mila de biata Mihutza

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!