*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Multumim pt complimente!

L-am vazut pe Andrei ce bine merge. Supeeer!!

Cuscra, de ce nu te-ai laudat aici ca nora-mea a facut 2 pasi singurica?

Eu votez pt 3 poze intr-una singura, asa cum zice Mihuta. Eu am pregatit pozele, dar nu stiu pe ce adresa sa le trimit.

Ce m-a distrat desteptul de Vladut cu "ia-ti copilul" Ce perle o sa ne mai auda urechile!! Nici nu ne putem imagina. Eu am de gand sa le scriu pe toate!!

Mimo, da, are gaurica in barbita, ca taxo, dar si ca taica-miu, iar genele sunt tot ale lui tati.. Doar la astea ii semana...in rest....deloc!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Multam de cafea Zoze. Eu tot nu inteleg cum am putut o sarcina intreaga (ma rog, la mine a fost aproape intreaga) sa stau fara cafea

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Cuscra,pai asta il inveti tu pe preotzelul nostru,sa arate putzi???

Eu cred ca nu prea stie cuscra-tu cu ce se indeletniceste cuscra-ta...
Bubu, am ras cu lacrimi de "vezi-ti de copilul tau"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, MARIA!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI MARIA!Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuru mereu de puiul tau cu ochi frumosi!
Cuscra...minunea nu s-a mai repetat si fac anuntul cand o sa fiu sigura ca nu a fost doar o intamplare La cat e nora-ta de fricoasa cred ca mai avem ceva pana acolo.
Intrebare: in afara de reclame si desene animate, ce-i mai atrage pe puiuti la tv, bineinteles, atata cat e permis sa se uite? Fii-mea e innebunita dupa rubrica meteo, de pe orice post, indiferent cine o prezinta . Maaai, aude genericul de la Meteo si se repede ca disperata la tv si nu-i mai muti privirea de acolo pana nu se termina. A, si a descoperit cumnata-mea un canal, Bebe tv, ff misto care iarasi a fascinat-o, numai ca noi nu-l prindem acasa. E cu un soi de desene animate simple-simple, cu animalute, copii, plante, etc ce se misca ff lent, succesiunile de imagini sunt "blande", cu o muzica de fond linistitoare, foooarte misto! Noi avem cablu pe RCS/RDS si nu exista postul dar in casa noua ne punem pe Dolce si sper sa-l gasesc, mi se pare f potrivit pt varsta lor. Ia sa-l cautati si voi!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
am un junghi pe-un umar, sunt tunsa scurt si ma pregatesc sa plec in parc!
VINE CINEVA IN HERASTRAU, LA GASCA SI LA CURCAN???
pe la 10 plecam din casa( sper!!!)

repede sa zic si eu ceva....eu zic 3 poze, daca le pune Miha intr-una singura, dac nu 2!

Miha, meriti multe premii ca te inhami la treaba asta!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, imi pare rau ca a cazut Iulia in cap! bine ca n-a atit nik!
Nu-nteleg de ce nu renunti la patul de lemn si nu-l folosesti doar pe cel de plasa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cata, neata! Banuiesc ca nu ai poze cu tunsoarea...Distractie placutqa in parc. Noi azi iar trecem prin incercari. Pe la 11 mergem la nasi, ca a fost ziua nasei si pe la 13.30 la niste fini la un gratar si David va trebui sa doarma acolo... Sa vedem daca ne iese. Mai nou a descoperit la fel ca Vladut de Mimo ca se poate urca pe canapea singur, asa ca nu-l mai pot lasa deloc din ochi, ca el pe canapea face "poc" adica se urca in picioare si se arunca pe spate....de obicei tot pe canapea, dar cine stie ce idei ii mai vin?!

Cuscra, asteptam maine-poimaine filmulet cu Iulia mergareata. Aoleu, e pe canapea!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sa aveti o zi frumoasa!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata randunici

naty, trimite-i link-ul asta nasei tale
http://www.fseromania.ro/images/downdocs/gs_53_economie_sociala_si_solidaritate.pdf

spune-i ca finantarea e pe UE. nu stiu unde lucreaza ea, are nevoie de un partener (organizatie) care sa aiba spatiu si teren, iar prin proiect sa faca reamenajarea spatiului. pot, daca vrea, s-o indrum, iar dupa ce e depus proiectul asta, sa i-l dau si ei. sau daca vrea sa-l scrie de la capat, sa o sfatuiesc.

practic eu numai scriu proiectul, altii il vor implementa. am partea cea mai usoara. dar daca tot mi-am format abilitatea asta era pacat sa nu ma implic, ca nu ma costa nimic... decat timp
si poate voi putea calari si eu acolo. ca tot n-aveam gandul asta niciodata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze nu-i spun lui iub ca bunul tau creste iepuri, ca-l termin! poze, mai tarziu, sa culc BEBELE!!..azi mai e bebeeeeee maine e baietel!..
naty nasii mei au dolce si nu-s deloc multumiti...e si complicat..abia asteapta sa treaca termenul sa rezilieze contractul sa treaca iar la RDS..
LA MULTI ANI UNDERQUEEN!
LA MULTI ANI ANTONIA DE BITZA!
...SI LA MULTI ANI, MAMI MEU BUN!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput