*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

De acord un montaj cu o pozica de la nastere si una de la 1 an..s-ar lungi mult daca am pune mai mult de 2 poze de caciula si ar deveni obositor,la ce clan randunicesc avem..parerea mea..si cred ca ar fi frumos sa fie asezati copiii in montaj in ordinea varstei..Si multzam mult Miha.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ai vazut Ramo? merge, merge! si filmuletul si Andreiu Ce viteza areee!

Kitzy, ce frumos povestesti de Diana! iar cu somnul, si eu sunt de aceeasi parere, copiii in camera lor , dar cand n-ai ce face...asta e...mai incerci,mai lasi de la tine...

Ma duc si eu la nani

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,draga de tine
Da,punguta e transparenta!
Naty,ce vorbareata e Iulia
Simo-Mimo,ca de obicei ,cu temele facute!abia astept si eu sa vad vaciiili!
a,si am uitat ce frumos a povestit Zoze ca au petrecut ziua de azi.Samuel e tare incantat de Labus,pe care il striga BUS!cum iesim afara,cum tipa la el!
Oana, ca m-ai ajutat iar si ..iar..si iar
Kitzi,sa ai o noapte linistita,sa te odihnesti!esti tare cu numaratul linguritelor!maine ma apuc si eu de numarat!

Am gasit la mama acasa o papusa goala(adica nu mai are hainutele pe ea) de cand eram mica!am adus-o acasa si Sam o cerceteaza pe toate partile:l-am invatat unde e buricul,ochiul,nasul,urechile si..putzi!mai,nu va zic ce rade cad ii zic sa arate unde-i putzi!
David in schimb cand a vazut papusa a zis:mami, erai saraca daca aveai asa papusa.nici haine nu ai avut sa-i cumperi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,pai asta il inveti tu pe preotzelul nostru,sa arate putzi???
Nb

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

www.onetruemedia.com/shared?p=845af2c5bb464fda0442a5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ce face Iulia cand eu stau pe forum cu voi Sa nu ma topesc?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

ce scumpa eeeeeee!!!!!!!!mica de ea.......sufletel mic si scump

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

deci pana acum avem asa:
2 poze: 1 vot
3 poze: 5 voturi
asta daca am numarat eu bine.. hai votati sa vedem cum ramanem, iar mamicile care au gata pozele - le astept..

Ramo l-am vazut si eu pe mergaret!
ce tare Sam cu putzi .. hihihi..

LA MULTI ANI MARIA!! multa sanatate, iubire si implinire alaturi de familia ta!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule, ce tare este Vladutz cu replicile lui:deci stiu la ce salon vin de acum incolo sa ma ojesc.....iar faza cu copilul tau

Ramo Catal-am vazut si eu pe Andru ce frumos merge tinut de gluga,maine sa ma invatati si pe mine faza cu url-ul...tu sau Bubu ca din cauza asta nu am putut nici eu sa le arat un filmulet la rude in Canada...a trebuit sa le dau id-ul si parola sa intre la mine in cont

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Maria! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce e frumos in viata!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Neatttzzza!!

Duminica placuta-alaturi de cei dragi!

Sunt pe val,ofer si fug sa recuperez.Am vazut ca-s si poze,ati pus tara la cale si cu montajul..abia astept
Am fugiiit!

Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Oana-bunicul meu creste iepuriDaca vin la intalnire-primesti unul
E intalnire,sau nu e?!
Oana habar n-am ce varsta avea copilul..dar oricum..apropiata de cea a puiutilor nostri

Mihule si eu tot pentru 2 pozici votez.Sa se vada bine,plus ca trebuie sa fie loc si de nick,nume,data nasterii..Tot pe Slide faci montajul? Daa..acum am citit-e super asa-unite ar fi suuuper! Nu-s greu de facut si asa avem toate informatiile despre un pui,intr-o singura poza

Ce draguta e Iulia cu maammaa

Clau-sarutmana!

Nicol sunteti grozavi!! Mi s-a facut dor de Italia

Mimodaaaa..sunt satula si relaxata!!Lipseste desertul(),dar il iau mai incolo-ca sa-l pot savura linistita!
Lasa pomu' ca-i mai productiva-mmmuuuuu!

Ioana e dulcic rau,David cu noua freza!

Il vazui si pe Andreiul de Ramo..in sfarsit! mergaretul mamei!

Simo! Bus rules!! Ce ne-om face cu ei la vara?! Astia cred ca stau gramada pe catei si pisiciHahahaaa ce tari sunteti!!Faceti anatomie pe papusa!!GrozaaavDistractie maxima-trebuie sa-mi amintesc sa-i iau si eu una de la tara,data viitoare cand vom merge!!

luny asta era cel mai important-sa fie fericit Matei!!Uraa!!Abia astept capturile!!

Irina,kitzy,cleme,Stela si pe toate randunicile ratacite!

Alice,Adela-la voi cum fu party-ul?!

Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput