Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetele, am pus un anunt aici...
Daca va intereseaza ceva, sau stiti pe cineva...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Fetele, am pus un anunt aici...
Daca va intereseaza ceva, sau stiti pe cineva...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

wow...un adevarat "bazar"

si eu am dat deja caruciorul lui Stefan..interfonul..cintarul...
si leganusul luat pentru Izabella ...acum am de vinzare salteluta INSULA TROPICALA de la Tiny Love...iar in curind voi da si masa de infasat cu cadita CAM NUVOLA..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am intrat si noi astazi pe frontul diversificarii!
Am hotarat, pana la urma, sa incepem cu suc de morcov, intrucat minunea cu pampersul greu nu s-a mai repetat de marti. Si, daca tot eram asa hotarati, tati nu a mai avut rabdare pana maine la ora 10, asa ca am inceput de azi, la ora 1. Operatiunea n-a fost un esec, adica Gruia a inchitit curios, dar si intrigat, cateva lingurite mici, mici de suc, insa mai multe n-ar fi vrut. Pana aici ma declar multumita, nu a impins cu limbuta afara (cum face la apa, de exemplu) si a deschis guritza de buna voie. Sper ca, incet-incet, cu randare si fara sa insist daca nu e cazul, o sa facem pasi frumosi inainte.
Deci, pana acum, morcovelul rulz!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

FELICITARI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Neah

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

sunt in pat , au venit rusii nesuferiti si ma doare burta, cred ca am facut si sinuzita ca ma doare fruntea cand misc capul/il las in jos, asa ca probabil nu iesim din casa sau ies doar baietii

noaptea trecuta dormeam si eu chinuita de dureri si incepe sotu sa tuseasca, copilul se sperie si incepe plansul, la 6 a cerut papa, apoi a adormit, cand l-am pus in patul lui a inceput sotu sa se foiasca si a trezit baiatul, dar s-a revansat cu ciocolata calda si mancarica la pat

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

Subscriu la cafea, daca s-a dat; daca nu, va dau eu.

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Ramo, superr, ce bine ca papa bebelina in parc, noi dormim afara nici bagaj nu ne trebuie. Ce rau imi pare ca n-am mai iesit sa va intalnesc in parc, m-au speriat norii aia recunosc

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Roxi, a plouat cu soare, vezi pozele Adei. Pai in 5-6 ore de stat pe-afara cred ca Mikul ar manca pe-afara. Vreau sa zic ca in viata mea n-am vazut-o mancand asa cu pofta pe fetitza mea ... care de altfel e fomista mare. Numai ca in ultimele 2 luni si-a facut plinul in general in 3-5 minute de supt. Ieri simteam vidul nevoie mare si a durat ceva. A si adormit dusa in timp ce :))

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simo_ef

Noi tot o noapte horror am avut. Tin minte trezirile de la 1 si 3. Apoi, l-am luat cu mine in pat si i-am dat san cred fara sa ma mai trezesc, m-am trezit de dimineata cu unul gol-golut si unul plin ochi.
Sper sa mai rezist in ritmul asta. O sa merg cred la un control cu el la un pediatru, sa nu fie si alte cauze la trezirile astea dese.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Simo, Anda se trezeste ba la 3 ore, ba mai des. Din motivul asta, plus altele doarme cu noi. Voiam sa iti scriu, pe langa curaj, sa incerci sa te lasi usor pe burta, asa incat copilul sa ajung la sanul nr. 2, din care in mod normal n-ar avea cum suge daca stai pe o parte. Am descoperit trucul asta dupa ce sanul stang ramasese nefolosit noaptea si prin urmare avea lapte doar ziua. In plus, dimineata incercam sa o mut, ea deja nu mai stia sa suga pe partea stanga. In plus, sanul ala e mai mic si fata se trezea, in consecinta nici eu nu-mi faceam somnul.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

sucul de morcov proaspat este un laxativ extraordinar...spre deosebire de sucul de mar care dat simplu.. da crampe la bebelusi ...de aceia se si combina morcovul cu marul ..sa se mai atenueze din balonarea produsa de sucul de mar crud.

o alta solutie este diluarea cu apa...cred ca devin stresanta vizavi de acest subiect...dar eu am patit-o rau de tot cu Stefan ..dindu-i suc de mar proaspat...i s-a umflat burtica ...si a urlat toata dupa-amiaza ..si chiar si noaptea. A doua zi am luat si eu jumate de pahar de suc de mar pe stomacul gol...si efectul a fost similar ...balonare cronica..de atunci nu ma mai risc la suc de mar proapat ..dat asa simplu.

Intotdeauna am avut o problema cu a incepe diversificarea cu mar (suc), si fusesem sfatuita chiar la asta... Postul tau m-a convins definitiv ca instinctele mele spun "the right thing" ca sa zic asa. lui Stefan si multa sanatate.

Mama a inceput cu suc de morcov crud la care a adaugat treptat mar.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_ef

Buna dimineata!
La multe lunite sanatoase si voioase sarbatoritilor!

Babymom super ca v-ati plimbarit, felicitari pentru cumparaturi. Si eu sunt curioasa sa pui pozici/filmulet.

Noi tot o noapte horror am avut. Tin minte trezirile de la 1 si 3. Apoi, l-am luat cu mine in pat si i-am dat san cred fara sa ma mai trezesc, m-am trezit de dimineata cu unul gol-golut si unul plin ochi.
Sper sa mai rezist in ritmul asta. O sa merg cred la un control cu el la un pediatru, sa nu fie si alte cauze la trezirile astea dese.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Asa se trezeste si Matei si e sanatos tun. A avut perioade cand s-a trezit prima data pe la 4...dar i-a trecut.

Sper sa gasesti o solutie. Eu una ma bucur ca se trezeste asa inca pt ca eu ma duc la serviciu din cand in cand si nu papa ziua doar laptic de la mine, iar acum cu diversificarea...va ramane laptic doar seara si noaptea...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

300 chiar ma gandeam la tine azi-dimineata. Stiu de metoda cu datul al doilea san fara sa ocolesc copilul sau sa il sar, dar de oboseala nu am mai reusit sa ma trezesc sa i-l dau pe al doilea.

AlexaM si eu zic ca e sanatos, caci ziua e voios nevoie mare, si mananca normal, la 3-4 ore. Dar ma gandeam ca lui nu-i statea in fire trezitul asta des, si de-aia sa nu fi aparut ceva neprevazut. De cand l-am adus din maternitate si pana la 5 luni, dormea cate 5-6 ore fara treziri. Acum...

Chiar glumeam cu sotul, ca la inceput eram foarte curajoasa, vroiam repede inca un copil, dar acum... m-am cam razgandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Simo_ef...eu zic ca se vor regla ei cand le va fi lor ok.

Noua experienta de calmat nervi si stari de stress: mers cu role in parc...si cu tati pe role...si cu BEBE in carucior....EXCELENT!!!!!!!

Ieri am introdus telina pe care Matei a papat-o cu multa pofta...suntem pe drumul cel bun.

tuturor

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput