Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula, felicitari pentru inceperea noii etape :)
din cate stiam morcovul constipa, nu ar fi poate mai bine sa il combini cu mar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

sucul de morcov proaspat este un laxativ extraordinar...spre deosebire de sucul de mar care dat simplu.. da crampe la bebelusi ...de aceia se si combina morcovul cu marul ..sa se mai atenueze din balonarea produsa de sucul de mar crud.

o alta solutie este diluarea cu apa...cred ca devin stresanta vizavi de acest subiect...dar eu am patit-o rau de tot cu Stefan ..dindu-i suc de mar proaspat...i s-a umflat burtica ...si a urlat toata dupa-amiaza ..si chiar si noaptea. A doua zi am luat si eu jumate de pahar de suc de mar pe stomacul gol...si efectul a fost similar ...balonare cronica..de atunci nu ma mai risc la suc de mar proapat ..dat asa simplu.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lidia ici multi, Stefan e mai bine nu? Tare mult ma bucur.
Ufff eu ma chinui sa ii dau suc...nu mai vrea cu ci ii dau cu siringa de medicamente. O sa ii fac si ei suc de portocala desi am incercat sa ii dau o lingurita si l-a refuzat
Nu ii place marul simplu ci combinat cu diverse, la fel si sucul

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

sunt cam singura pe aici

Sa mai scriu cite ceva "din ale diversificarii"

Eu am constatat la Stefan ..ca dupa ce am introdus marul (sub diverse forme) in alimentatie ...dormea mai bine.
Se pare ca si Izabella face la fel ...de citeva zile ..de cind primeste mar copt in "nectarul de dimineata"...o ia un somn si o tine o ora ..chiar 2...
asa am patit si azi ..la 20 de min ..dupa ce a papacit nectarul...a primit tzitzi...si apoi somn...sper sa se trezeasca macar pina la 1 p.m.
asta imi cam da peste cap planurile de iesit afara ...unde dormea de obicei 2-3 ore ..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nu esti chiar singura, dar e destul de linste pe-aici....

Am scris si eu mai in spate cum am de gand sa incep diversificarea la Radu... sa vedem cum va merge.
Acum pazesc copiii. Pe Teo greu il mai tin intr-o camera... deschide toate usile si fuge prin toata casa.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:

sucul de morcov proaspat este un laxativ extraordinar...spre deosebire de sucul de mar care dat simplu.. da crampe la bebelusi ...de aceia se si combina morcovul cu marul ..sa se mai atenueze din balonarea produsa de sucul de mar crud.

o alta solutie este diluarea cu apa...cred ca devin stresanta vizavi de acest subiect...dar eu am patit-o rau de tot cu Stefan ..dindu-i suc de mar proaspat...i s-a umflat burtica ...si a urlat toata dupa-amiaza ..si chiar si noaptea. A doua zi am luat si eu jumate de pahar de suc de mar pe stomacul gol...si efectul a fost similar ...balonare cronica..de atunci nu ma mai risc la suc de mar proapat ..dat asa simplu.

tocmai intrasem sa retractez....sorry
morcovul fiert constipa nu cel crud......sorry again
LE: si nu devii deloc stresanta, dimpotriva, comentariile tale sunt la obiect si la moemntul oportun :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Lidia ici multi, Stefan e mai bine nu? Tare mult ma bucur.
Ufff eu ma chinui sa ii dau suc...nu mai vrea cu ci ii dau cu siringa de medicamente. O sa ii fac si ei suc de portocala desi am incercat sa ii dau o lingurita si l-a refuzat
Nu ii place marul simplu ci combinat cu diverse, la fel si sucul

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Despre Stefan...chiar nu mai vroiam sa scriu ..ca va cam "intoxic"
i-am dat regim 3 zile dupa recomandarea medicului...dupa care am incercat sa introduc laptele (cu lactoza) in alimentatie..putin cite putin...i-am dat si iaurturi,cereale...si ciorbite normale...
dar intr-un din zile taica-sau i-a dat un mar crud...in noaptea cea urmat l-a trezit la 4 dimineata ca vroia sa faca "tata" (kk)..
si a doua zi ..si noaptea ce-a urmat a fost la fel...
facea din ce in ce mai moale ...si avea multe gaze..
iar starea lui se deteriora..nu mai minca ..etc..
asa ca ne-am intors din noi la regim .."ca la carte"...
ca mi-e frica de o recidiva ...macar o luna ..trebuie sa rezistam

CIT PRIVESTE SUCUL DE MAR
bebelusha ta stie bine ...si refuza sucul de mar ..poate e prea acrisor...
incearca GOLDEN ...sunt un pic mai dulci ..

sau combina cu morcov (dar sa fie morcov bun ...bine colorat portocaliu)..sa gusti tu sucul inainte sa vezi ca e dulce ..ca sunt unii morcovi care au un gust groaznic..

sau fa-i mar copt ...si dilueaza putin pina are o consistenta ca un nectar..
incearc-o in fel si chip..pina ii ghicesti gusturile...

sau mai dai o pauza ..citeva zile ..si ia-o de la capat..

eu cu seringa ...nu cred ca e o solutie..

teoretic bebelusii adora sucurile de fructe..dulci usor acrisoare..
si trebuie sa ajungi sa ii placa ...altfel ..cu forta ...e cam greu sa inaintezi la capitolul consistenta...si cantitate.

..si BAFTA MULTA

Mergi la inceput

Citat:

tocmai intrasem sa retractez....sorry
morcovul fiert constipa nu cel crud......sorry again

imi vine sa ma amuz nitel ...

e a doua oara cind "retractezi" fata de mine

asa ca ai grija ..a treia oara ..primesti cartonas rosu

Glumeam ...desigur..
sper ca esti intr-o pasa buna ..si nu te superi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna fetelor!

Luminita, cum sunt hunii? sunteti mai bine?
Din punctul meu de vedere erau bine imbracati, nu cred ca de asta au racit

In rest am vazut pozici cu bebelusi frumusei si maricei! pe toti!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexia doarme si-mi cam da peste cap planurile de iesit..si e un soare superb

Despre morcov la fel stiam si eu sucul e laxativ ,iar cel fiert constipa.
Alexia bea orice fel de suc cu linguritza,ii plac f tare sucurile .

Ange nu-i da suculetz cu seringa,incearca incet,incet cu linguritza.

Lidia ma bucur ca Stefan e mai bine,noi mergem la Dr Baba si suntem ff multumiti.

Roxana ce faceti?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput