Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
gaia.nevia spune:
multumim de cafea, numa' buna! fug la biberoane...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andy.p spune:
Buna dimineata..si eu am primit desteptarea devreme ,prima data de la Andy,apoi Alexia..asa pe rand![]()
Babymom
ma bucur ca a fost totul frumos in Ungaria...tesco e unul din magazinele noastre preferate cand ajungem acoplo,iar preturile la haine sunt
Iriss ce dragutz e Andu si ce bine sta in premergator,e fix ca al nostru....

anamona,simo
si multumim
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
Imi vine sa urluuuuu.
Ceva cu Teo se intampla ca nu mai mananca. Ieri nu a mancat decat 2 felii de paine si 3 biscuiti, altceva nu a acceptat.
Si nu va zic ce urlete si scandal si ce istericale la masa.... horror.
Azi dimineata, am zis ca behaie de foame.
Ti-ai gasit. La fel ca ieri.
I-am stins TV si l-am dat jos de la masa. No effect. Se joaca cu altceva si din cand in cand aminteste "dumu TV, vei?"... de mancat... ZERO BARAT.
Ada, mama de baieti:
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, saru'mana de
tare buna
Simo_ef multi
ici
Oana
am mamica si puiul ei, las ca va manca David de o sa te uimeasca ![]()
Am vazut poze cu Alexia de Andy.p tare frumoasa in rochita rosie si cu Andrei de Iriss in premergator, am admirat copilasii lui Ada, o minune de bobocei 
Babymom felicitari pt achizitii
, tare fain cursul
Crina are cateva pete cenusii pe langa albastrul ochisorilor
Luca de Maria2004
Andrei de Iriss_04
Ilinca Anastasia de Tigresa
Alexandru de Bilitza2007
Ada poate are un inceput de raceala (sper sa nu) sau sa fie doar o faza in care nu vrea sa papa, oricum ar fi speram sa treaca repede 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Imi vine sa urluuuuu. Ceva cu Teo se intampla ca nu mai mananca. Ieri nu a mancat decat 2 felii de paine si 3 biscuiti, altceva nu a acceptat. Si nu va zic ce urlete si scandal si ce istericale la masa.... horror. Azi dimineata, am zis ca behaie de foame. Ti-ai gasit. La fel ca ieri. I-am stins TV si l-am dat jos de la masa. No effect. Se joaca cu altceva si din cand in cand aminteste "dumu TV, vei?"... de mancat... ZERO BARAT. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
incearca sa ii dai LIV52 ..SIROPEL ....lui Stefan i-a deschid pofta de mincare ..neasteptat de bine ...
pacat ca nu poate minca chiar orice...ca se cam deranjeaza de la anumite alimente...asa ca inca mincam de regim.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan sa ii dai LIV52 ..SIROPEL |
sarumana, o sa incerc. El de obicei mananca asa de bine...

Multa sanatate lui Stefan!

Ada, mama de baieti:
mamidestefan spune:
babymom FELICITARI PENTRU MEI-TAI
...tare vrem sa il vedem si noi 
Sunt si eu in cautare de medic homeopat ..poti sa imi spui daca medicul vostru este Alexandru Baba???...
l-am vazut pe site-ul cu societatea romana de homeopatie...si ma gindesc sa merg pe unul din acei medici ..dar care sa fie din bucuresti ofcourse!!!
muuhPlease ...stiu ca si voi mergeti la homeopat ..poti sa imi dai si mie pe privat ceva detalii??? 
angelynnatu mai intrebat de sucul de portocale...stiu ca parerile sunt cam impartite ...dar eu m-am riscat ...ii pun 10-20 ml. si diluat cu apa ...deci nu mai are urma de aciditate...si inlocuieste cu succes vitamina C picaturi
Noi am ajuns la stadiul in care "nectarul" contine : 20ml suc portocale, 20 ml suc morcovi, 20 ml mar golden copt,20 ml apa plata...din amestecul asta i-am dat ieri doar 50ml...azi crestem la 60ml.
fug sa pregatesc "nectarul" Izabellei ![]()
LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
mamidestefan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
sarumana, o sa incerc. El de obicei mananca asa de bine... ![]() Multa sanatate lui Stefan! ![]() Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |

dupa cum scriam ii caut un medic HOMEOPAT...ca m-am cam saturat de regim si emotii ...pentru el.
LIDIA
de
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
simo_ef spune:
Buna dimineata!
La multe lunite sanatoase si voioase sarbatoritilor!
Babymom super ca v-ati plimbarit, felicitari pentru cumparaturi. Si eu sunt curioasa sa pui pozici/filmulet.
Noi tot o noapte horror am avut. Tin minte trezirile de la 1 si 3. Apoi, l-am luat cu mine in pat si i-am dat san cred fara sa ma mai trezesc, m-am trezit de dimineata cu unul gol-golut si unul plin ochi.
Sper sa mai rezist in ritmul asta. O sa merg cred la un control cu el la un pediatru, sa nu fie si alte cauze la trezirile astea dese.
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Am intrat si noi astazi pe frontul diversificarii! ![]() Am hotarat, pana la urma, sa incepem cu suc de morcov, intrucat minunea cu pampersul greu nu s-a mai repetat de marti. Si, daca tot eram asa hotarati, tati nu a mai avut rabdare pana maine la ora 10, asa ca am inceput de azi, la ora 1. Operatiunea n-a fost un esec, adica Gruia a inchitit curios, dar si intrigat, cateva lingurite mici, mici de suc, insa mai multe n-ar fi vrut. Pana aici ma declar multumita, nu a impins cu limbuta afara (cum face la apa, de exemplu) si a deschis guritza de buna voie. Sper ca, incet-incet, cu randare si fara sa insist daca nu e cazul, o sa facem pasi frumosi inainte. Deci, pana acum, morcovelul rulz! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
FELICITARI

LIDIA
de