Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
imi vine sa ma amuz nitel e a doua oara cind "retractezi" fata de mine asa ca ai grija ..a treia oara ..primesti cartonas rosu ![]() Glumeam ![]() ![]() ...desigur..sper ca esti intr-o pasa buna ..si nu te superi .LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella |
imi asum orice rosie pentru ce scriu...iar pase bune am mai tot timpul
ti-am zis si mai devreme ca nu am de ce sa ma supar pe tine
gaia.nevia spune:
...noi am iesit un pic cu bebelusii plangaciosi (mai ales Teo). Cum s-a vazut afara, Teo a inceput sa ceara la metrou... asa ca am luat metroul, ce sa facem, pana in Universitate, de acolo pe jos pana la Diverta (in sediul fost Eva), un popas mic inside, de unde am luat cateva locomotive mici pe care le-a zornait Teo tot drumul, apoi pe jos pana in Victoriei, si de acolo din nou Metrou, ca se cerea, nah...
"atetie..."
Am mai luat de la Diverta si ceva pt mami&Co... The Complete Works of Brothers Grimm (sunt surprinsa cat de multe povesti sunt, nu le stiu pe multe din ele!!!!), ciocolata cu smochine afumate (de post!!!) si Craniul de cristal (Indiana Jones).
For the moment m-am apucat sa citesc povesti
...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Nerantula spune:
Deci a doua zi de morcov a dovedit ca incruntarile de ieri nu erau numai la supriza, ci chiar nu vrem morcovel ... sau nu vrem diversificare! Am incercat sa-l diluez cu lapte de la mine, insa refuzul tot refuz a ramas, adica s-a lasat cu bocete. O sa incerc maine sa-l diluez in apa, daca nu, revin la cealalta idee de inceput, adica cereale.
hmmm ....
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
babymom75 spune:
Am sosit si noi acasa de la plimbare, pt. o pauza scurta de... 'alimentare' - adica mami, ca bebe a mancat pe unde-a apucat.![]()
Ada, am inaugurat mei-taiul cu bebe purtat in fata si e mai bine decat m-am asteptat. Initial l-a carat tati doua ore, de la 12 la 14, apoi eu doua ore, de la 14 la 16. Sotul meu s-a plans putin de durere la nivelul coloanei vertebrale lombare, dar am impresia ca din cauza ca nu l-a strans suficient pe torace - trebuie sa fie la fel de strans ca wrapul ca sa fie comod. Eu am simtit o usara tensiune la nivelul trapezilor, bilateral, tensiune care la wrap nu exista.
Am uitat sa zic, ca un alt avantaj al mei-taiului, fata de carrier, e ca are o bucata lata de material intre picioarele copilului, din spatele genunchiului pana in spatele genunchiului, care asigura astfel pozita 'frog leg', consolidata apoi de chingile care se incruciseaza peste si deasupra picioarelor copilului, inainte de legare; deci picioarele nu atarna in jos ca in marsupiu.
Dragos a dormit din nou tot timpul, foarte multumit 
LE: Iesim din nou la plimbare ca e tare placut afara.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Nerantula spune:
Voi ce ustensila folositi pentru a obtine sucul de morcov sau mar? Ca eu am scos ditamai robotul la care spal de-mi cad degetele pentru un morcov facut suc?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
Corrina spune:
Anunt de la bebe Mihnea:
Dau pojarel. Doritorii sa ii trimita PM lui mami.![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil
anamona spune:
Noi ne-am plimbat azi vreo 3 ore prin Herastrau.
A fost o zi pe cinste. Noi ne plimbam mai mereu pe aici prin curte intr-o liniste rurala :), asa ca bebelina a fost curioasa de noile sunete si siluete ce se auzeau si intrezareau din carutz asa ca s-a cerut in brate.
Mami a fost dotata cu slingul asa ca purtatul in brate nu numai ca a fost spectaculos (nu am vazut pe nimeni cu sling/wrap in parc) dar si odihnitor.
Cum Thea a mancat de cate ori a dorit in aceasta plimbare, noi cei mari ne-am luat la plecare niste pizze la pachet.
Acasa ajunsi, am mai iesit o tura prin curte sa adormim copilul dornic de nazdravanii :).
Nu mai pot de nerabdare pentru zilele caldute de primavara/vara in care vom muta cartierul general in curte: acolo vom papa, ne vom juca si vom face nani...abia astept :)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Voi ce ustensila folositi pentru a obtine sucul de morcov sau mar? Ca eu am scos ditamai robotul la care spal de-mi cad degetele pentru un morcov facut suc? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Eu nu am inca trebuie sa imi cumpar...tot amanam un studiu de piata pe tema asta...
Tu ce ai exact? storcator de fructe sau chiar robot ce are si functia asta? ce marca si model?
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Deci a doua zi de morcov a dovedit ca incruntarile de ieri nu erau numai la supriza, ci chiar nu vrem morcovel ... sau nu vrem diversificare! Am incercat sa-l diluez cu lapte de la mine, insa refuzul tot refuz a ramas, adica s-a lasat cu bocete. O sa incerc maine sa-l diluez in apa, daca nu, revin la cealalta idee de inceput, adica cereale. hmmm .... www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
ce vroiam sa intreb: ai inceput cu o singura lingurita? si acum in a doua zi ai incercat sa ii dai 2 lingurite?
Nausica spune:
Ciao, fetelor.
Multumim mult de urari. Facuram si noi 5 lunite, cu 7150g si vreo 68-69 cm (ca nu sta s-o masor ca lumea).
Pentru ca am inceput sa facem figuri cu laptele stors din greu de la tzitzi lu' mami, am inceput, timid, cu niste cereale de orez, bio, de la Milupa (fara gluten, zahar, alti indulcitori sau arome). Amestecat cu Nan1, iese o papalica numa' buna de intins pe mutra. Cu lapte de tzitzi (Boo, pricepusem de la tine, dar a trebuit sa experimentez si eu) iese o chestie lichida, care se trage din biberon cu succes si se scuipa mult mai spectaculos decit papalica. Deci renuntam la varianta cu lapte de tzitzi si incercam, o data pe zi, varianta mai densa, poate poate pricepem cum se procedeaza ca sa ajunga ceva si in burtica.
In rest, totul f bine si frumos. Dormim bine, ne jucam, ne plimbam, ne rasfatzam, tot tacimu'.
Printre ultimele descoperiri se numara intorsul de pe fata pe burta (ca asa ne place acum sa dormim, nah!) si enervatul cind ne trezim pe burta si nu ne amintim cum se face intoarcerea in sens invers (pe la 3 luni numai in sensul asta ne iesea) si niste tzipete ascutite de tot, din alea de liliac, pe frecvente inalte, de le cade lu' mami si lu' tati tartrul de pe dinti.
Cam atit despre noi, sa stiti ca sintem alaturi de voi, chiar daca va citim asa, mai pe sarite.
Si, daca vreti sa ne mai vedeti mutricica, uite www.youtube.com/watch?v=zBWiPFkErAY" target="_blank">asa adormim noi la tati in brate
Va pupam cu drag
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

.
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)