Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Voi ce ustensila folositi pentru a obtine sucul de morcov sau mar? Ca eu am scos ditamai robotul la care spal de-mi cad degetele pentru un morcov facut suc? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Hello, eu mai folosesc o razatoare de plastic (n-am gasit de sticla). Pentru suc de morcov, se stoarce prin tifon morcovul ras. E ok pt cantitati mici.
Corrina, cum asa? E ok mititelul? De unde a luat?
Mica publicitate?
Sper sa va faceti bine curand

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Joy21 spune:
Nausica, vazut filmuletul
Ce dulce e, draga de ea!
Succes cu diversificarea 
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Nerantula spune:
Anamona, am www.1001case.ro/Electrocasnice-Aparate_mici_de_bucatarie-Roboti_de_bucatarie-Robot_de_buc_t_rie_Philips_HR7758p453.html" target="_blank">acest robotfi care ar numai bun pentru a face vreo 10l de suc de rosii toamna, insa pentru un morcov e prea mare, mai ales ca trebuie sa-l spal imediat sa nu ramana patat.
Pentru blenduit, aburit, incalzit, sterilizat am www.terraillon.com/product.asp?idproduct=95" target="_blank">acest aparat, care insa nu stoarce. Insa maine am sa incerc sa bag morcovul la blender si apoi sa-l storc, cum a zis Joy
, pentru cat (nu) mananca Gruia, nu ma straduiesc mai mult acum.
Am inceput cu cateva lingurite, dar lingurita pe care o folosesc are cupa foarte mica, adunat cred ca s-au strans maxim 3 lingurite normale. Azi insa nu cred ca a inghitit mai mult de una, din mai multe incercari ![]()
Nausica, sa va traiasca printesuca, e atat de dulce cum poate ea sa adoarma in fundulet!
E bestiala! Eu nu cred ca voi vedea asa ceva la Gruia, el adoarme ziua numai in proteste, parca zici ca cine stie ce se intampla cat e el adormit si nu e de fata!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
preety spune:
Buna.
Nicole ce s-a intamplat? Poate invatam din experienta ta...
Fetelor spuneti-mi si mie cand amestecati mar ras cu cereale, cerealele le mai diluati cu apa / lapte, dupa caz????
Eu am incercat sa-i dau azi suc de morcov cu mar diluat nitel cu apa plata... a baut 20 ml cu chiu cu vai ... o mai las si mai incerc peste cateva zile!!!
Nerantula te descurci cu aparatelul de la petit teraillon? Eu am observat ca daca, cantitatea e mai mare, blenduieste / mixeaza mai bine ![]()
Mai voiam sa te intreb... la ce foloseste sita aia de plastic cu gauri mari (seamana cu o chestie care se punea la masinile automate demult cand se puneau rufele la stors
)?
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
claudinna spune:
hello si de la noi!
in primul rand vreau sa va multumesc pentru aprecieri
intreba cineva cum se face branza calcica din lapte praf: se face asha cum se face si din alt lapte. eu n-am optat pt varianta asta pt ca se consuma mult lapte praf si e si mai scump decat cel UHT
procedez asha (reteta o am tot de la fetele de aici, mai exact de la Ada, care explica cum ii face a ea lui Teo): la 250 ml lapte, 2 pastile de calciu lactic...dupa ce incepe sa clocoteasca, opresti focul si adaugi 1 lingurita de zeama lamaie
storcator fructe f simplu: www.e-price.ro/products/gallery/14493" target="_blank">al meu arata asha...e alta marca,d ar ca designe e identic!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Corrina spune:
Joy21 a luat din aer, la Constanta e epidemie de rubeola, numai eu stiu inca 2 bebei care au in acest moment. (nu a luat contact cu ei, mi-au spus mamicile lor la telefon)
Multumim, e bine acum, ca a erupt pe piele, insa a facut febra mare (39.7 cel mai mult) vreo 2 zile la rand - m-am speriat, ca nu stiam ce e, nu mai avea alte simptome. Pediatra l-a vazut si a intuit corect - face pojarel (sau enterocolita a zis ea, noroc ca nu a fost aceasta varianta)
Am glumit cu mica publicitate![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil
claudinna spune:
Corina, imi pare rau de Mihnea! chiar asha, a fost cineva bolnav pe langa el?
Nausica, e simpatica foc cum doarmea ea si e si ff frumoasa!
noi am fost la plimbare, am papat, ne-am jucat, am dormit...ne-am dat in leagan:)
acum pun poze
Razvan
Corrina spune:
Nu Claudinna, nu a fost in contact cu persoane bolnave, a luat din aer. Acum....tot raul spre bine...scapa... si am inteles ca e mai bine sa faci infectioasele astea cat mai mic, ca scapi mai usor. Vedem si noi partea plina a paharului acum, ce sa facem...
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil
claudinna spune:
preety, da, eu mai pun un pic de suc de mar, daca nu se dilueaza bine cerealele
Razvan
claudinna spune:
mai, bine ca ati scapat! cred ca ce a fost mai greu a trecut
Razvan