Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

SARA ELENA, DAVID ADRIAN

Mi s-a parut interesant: http://www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe--cID19--pag1.html

Vreau sa va spun ca Tiberiu ieri mi s-a deranjat la stomac, acum a facut bine dimineata dar s-a iritat rauuuuu la fund. I-am dat cu bepantene plus dar nimic si am zis ieri sa incerc sa ii dau cu elocom asa cum mi-a zis doctora data trecuta insa atunci nu am vrut sa il folosesc. Mi-am blestemat zilele ca i-am dat pt ca l-a usturat asa rau si plangea saracutu asa ca nu ii mai dau cu porcaria asta ca mai are si cortizon. Am cumparat de la farmacie crema Stelactiv de la mustela dar si l-a asta am simtit ca l-a usturat dar putin ca nu a plans, decat pe moment s-a vazut ca nu ii place. Oricum nu i-a facut bine parca era mai rau la urmatorul schimbat de pampers. Ce sa mai fac?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

Va rog si eu ceva, daca sunteti dragute, sa-mi votati si mie piticuta, ca am bagat-o la un concurs, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939.
Va multumesc frumos!

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

nu merge sa intru pe pagina. revino cand va merge si votez. vezi ca am si eu la semnatura

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

[S][S][S]

SARA ELENA, DAVID ADRIAN

Mi s-a parut interesant: http://www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe--cID19--pag1.html

Vreau sa va spun ca Tiberiu ieri mi s-a deranjat la stomac, acum a facut bine dimineata dar s-a iritat rauuuuu la fund. I-am dat cu bepantene plus dar nimic si am zis ieri sa incerc sa ii dau cu elocom asa cum mi-a zis doctora data trecuta insa atunci nu am vrut sa il folosesc. Mi-am blestemat zilele ca i-am dat pt ca l-a usturat asa rau si plangea saracutu asa ca nu ii mai dau cu porcaria asta ca mai are si cortizon. Am cumparat de la farmacie crema Stelactiv de la mustela dar si l-a asta am simtit ca l-a usturat dar putin ca nu a plans, decat pe moment s-a vazut ca nu ii place. Oricum nu i-a facut bine parca era mai rau la urmatorul schimbat de pampers. Ce sa mai fac?????

daca nu merge cu bepanthen (am citit ca ai bepanthen plus, ala stiu ca-i pt copilasii mai mari) incearca cu Sudocrem, bai de aer, spalat la fundulet la fiecare schimbat si pampers mai larg. si regim: morcov, orez, la mine a mers fooarte bine supa crema de morcovi, de orez, mar copt, etc. pupam fundulet iritat sa se faca bine

ma duc sa-i fac sa pape ca incepu mircea badea si mi-e sa nu adoarma iar. e foarte nervos, zice ceva de curve

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

SARA ELENA, DAVID ADRIAN

spala cu apa si usuca usor si lasa-l la aer. Fara pampers.
Nu stiu ce sa zic, sa pui pe jos, ca sa nu ude tot, dar apa+aerul cicatrizeaza cel mai bine. Incearca si asta, ianinte de al da cu crema. - nu e invaziv, si lasi mama natura sa actioneze.

de la elocom l=-a usturat, probabil, ca deja e raana prea profunda. Elocom nu se recomanda la rani...ci doar la iritatii date de alergii. Chiar scrie in prospect: nu pe rana....

laura, simona, e doar prima pajina trimisa pe mail. Si titlul e crunt , m-a speriat rau.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele noastre uite am intrat si noi in concurs la pagina asta:http://concurs.pampers.ro/profile/23391. , va rugam frumos frumos daca aveti placerea sa ne votati si pe noi.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Draga mea Cleo , vezi ca am gasit forma de Gaufrew la vreo 72 de ron la Quelle pe pagina de electrocasnice mici au o sectiune de aparate pt napolitane sau asa ceva , are forma de inimioara si e f. draguta.Mie acum mi sa- pus pata pe aparatele ale ade la Disney de facut tot felu de nebunii vata de zahar, granizada, de facut pancakes sunt minunate , astept provincia adica banii ca sa imi iau cateva ca acum sunt cam in pom nu prea mai am resurse financiare available.
Iar de retete am gasit cateva le selectez cand mai am timp si le pun.
Eu azi noapte am facut o prajitura cu visine,nu stih ce m-a apucat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Dragele noastre uite am intrat si noi in concurs la pagina asta:http://concurs.pampers.ro/profile/23391. , va rugam frumos frumos daca aveti placerea sa ne votati si pe noi.

votat B. G. la 6 luni

edit: si, din nou, pe mufitza si iasminuta

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Niata... [iaurt]

Fetele avem o noua mami de muguras, Raluca, are doar 3 mesaje!. Bine ai venit la M&M, scrie repede inca 7 mesaje (propozitii simple, subiect+predicaat ) sa scapi de moderae. Sa-ti traiasca bebeul de 8 luni si sper sa te simti bine aici!

Simo o sa arat pozele, dar modelate de Robert, ca nu mai am puterea sa le cum cum am facut-o in sarcina, asa doar hainutele...

Andrada incearca cremuta de pe contul comun!Tibi!

Stefany imi pare rau de noptile obositoare..ufff..dintii astia.

Ieri am fost in Herastrau, ne-am vazut cu Iasminunta, vazut Lara by Adriana, imi pare rau ca am scapat-o pe Annika!
Dupa parc am mers la niste prieteni, inaugurau casuta, Robert a fost chitonit si alintat in fel si chip, eu am stat de vorba cu o burtica mare de 8 luni, la plecare s-a lasat cu miorlait de obo, ca sarise un nani si prin urmare a adormit in masina pe la 18 si s-a trezit azi la 7.30 (bine cu cateva reprize de supt si un schimbat de pampers la 21.)). Ce mai..au scos untul din el!

La multi ani Sara si David!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Dragele noastre uite am intrat si noi in concurs la pagina asta:http://concurs.pampers.ro/profile/23391 , va rugam frumos frumos daca aveti placerea sa ne votati si pe noi.

votat!

vazut si aparatul de Vafe. Ia sa scanez mai intai prin hypermarketuri, sa le vaz face to face si sa ma infing la unu.... stiu, sunt casnica, am prea mult timp liber.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Sarumana de voturi tuturor, pt cele care nu au votat iat inca o data pagina:http://concurs.pampers.ro/profile/23391. .MULTUMIM!!!!!!!!!!!
Iulici te-m votat si pe sapt asta, Adryana imi pare rau dar nu merge pagina.
Ia zi Cleo te-ei uitat la forma de Gaufre pe care ti-am recomandat-o, eu zic ca e ieftinuta acu sa vedem ce stie , nu intotdeauna ce e ieftin e si prost, eu am avut un sandwuchmaker no name da mergea mamaaaaaaaaa, ami tare ca unu de firma asa ca..........sa videm

Mergi la inceput