Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Cleo mie cel mai mult imi plac cele care se gasesc in mega image.Si eu sunt topi dupa ele.eu am o forma e facuta de un nene printr-un atelier cred e f veche are plita cu forma se pune aluatul in forma si se inchide ca sa se coaca.mamaita mea raposata imi facea mereu avea ea o reteta dar odata cu ea a murit si reteta.sa intreb pe mama poate o mai are notata printr-un caiet ceva....te tin la curent Mami de Bogdanici Pogonici |
niatsa.
fara gofre, alea de la Megaimage sunt suuperbe, de fiecare data cand merg imi iau. Tare bune is alea cumparate....adriana Si io sper sa gasesc o forma, ash lua una eftina, ca mi-e ca ma apuca si fac 1-2 luni si dupa aia uit de ele. Ca asha am facut si cu storcaretsul de fructe - sper ca la vara o sa il fol. ami des.
Magnetism, probabil sambata sau dum. la prima ora os a merg la Kidex. Nu am mare lucru de luat, doar...sa imi clatesc ochii ca sunt tare innevbunita dupa hainutse de cupii. Ma credeti ca nu mi-am luat mie mai nik de imbracat, dar pt fifi ash lua sute, mii, orice, asha de drag imi ie, mai ales ca noua in copilarie ne-au lipsit tare multe, ca asha erau timpurile?
iulia, la mac io intodeauan am cerut sucu fara gheatza. Ca ma doare gatu repede plus ca mi se pare ca ii pun multa ghiatza ca sa il intinda. Ei, ce figura lunga fac alea cand cer asha... parca ar da din buzunar.
edit: am votat, iulia, si pe tine si pe Iasmina. Deseara cand vine tati votez si de pe tel. lui. Magnetism, da si tu linkul, sa votam!!! suntem 100 de mamici aici, daca jumatate din noi votam, de pe cele 2 tel din casa
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
iulia83 spune:
niatza.
cleo, ms de cofee. si eu cer tot fara gheata si nici nu se simtea ca au pus, insa sucul era claaar lungit cu apa.
magnetism, baga repede link sa votam puiut scump. macar sa ajungem in primii 50. 
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
gabitzam spune:
Adriana, ti-am trimis pe mail cartile de psihologia copilului pe care le aveam eu pe calculator. Uita-te putin pe ele, vezi daca te prinde vreuna. Mie mi s-au parut bune toate. Nu le-am citit inca in intregime, ca nu am avut timpul si dispozitia necesare, dar cat am citit mi-au placut.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
iulia83 spune:
miss, am vazut intr-o poza mai demult ca tu ai un fel de prelungire la pat in care doarme David. cum se numeste? sa caut si eu pe net. trebuie neaparat sa iau si eu ceva de genul, pt ca fata nu mai doarme in patuc, azi np s-a frichinit/trezit, si cum am pus-o in pat, a respirat usurata, s-a pus pe burta, a mangaiat patul si a adormit blana. si n-avem nene toti 3 loc in pat, ca e ingust, camera fiind mica am facut patul mai mic si singura modalitate este sa fac o prelungire pt pat si sa desfiintez patucul ei.
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
simonacip spune:
Neata dragele mele. Am trimis ceva pe mailul comun. VA rog sa cititi e foarte important pentru copilasii nostri
EU mai vazusem un documentar cu imagini pe tema asta mai demult, am sa caut sa-l gasesc si pe acela.
Trebuie mare atentie!!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Cleo si eu ador Gofrele, sunt mare mare mare fan.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
Adryana_4u spune:
Va rog si eu ceva, daca sunteti dragute, sa-mi votati si mie piticuta, ca am bagat-o la un concurs, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939.
Va multumesc frumos!
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
iulia83 spune:
simona, ce ai trimis mai? ultimul mail este de la laura si e o pagina scanata...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
simonacip spune:
Iulia, am rugat-o pe sis sa trimita, e un capitol dintr-o carte, cititi-l...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
iulia83 spune:
l-am citit..ma speriasem din cauza titlului, hehe. 
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare