Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicole1980 spune:
La multi ani bebici de 15, sa fiti sanatosi si frumosi: Andrei Razvan, Tudor, Teodora Maria, Mircea Ioan si Ilinca

Azi am fost la shopping in mall vitan, imi era asa de dor de cumparaturi…. Am ramas totusi dezamagita , foarte scumpe si lume mult mai putina …asta-I criza, ce sa faci. Mi-am luat totusi un sarafan superb de la Koton, o fusta si 2 tricouri tot de acolo, in rest rochitele 2-3 sute de ron…mi s-au parut scumpe….
Laura – nu stiu sigur daca ajungem in Bulgaria, poate in weekend, insa noi am vrut sa mergem la Ruse sa ne interesam de niste materiale pt casa si ne-a fost teama sa nu ne intoarca la vama dc il luam si pe bebe. Ce dragut ca plecati cu bebicii la mare in grup.
Alysh- ma inebunesti cu mesele romantic, bravo voua….
Iulia – eu vad decat o poza, altfel imi cere parola. Acum citesc ca ai parola….care o fi…???!!!
Miss – merci mult de urari, la fel si voua. Sunt sigura ca si la voi va fi super.
Aelita – oau 28 de grade….vreau si eu, imi place asa de mult caldura..
Ma duc ca mai am multe de terminat in seara asta. Maine din nou la carbici, insa abia astept vinery, kidexul…vom fi acolo, poate ne vedem si noi cu cineva….ce ziceti va bagati ?
Va pup 
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Adriana_78 spune:
La multe lunite Mircea, Tudor, Teodora, Ilinca!
Azi am intalnit si noi intamplator o mladita si-un muguras, iesiti la plimbare - nu-i vazusem niciodata live.
Nicole, eu n-am auzit niciodata sa se poata iesi din tara cu certificatul de nastere - cred ca trebuie trecut copilul ori in pasaportul parintilor, ori sa aiba pasaportul lui. Mai buna varianta doi, poate pleca cu oricare dintre parinti undeva
Cleo, noi avem un aparat de facut gofre - da sa stii ca nu ne-au iesit asa bune ca "pe strada". retete nu sunt in internet? daca nu gasesti iti pot scrie eu una
Vreau si eu carte de psiholgia copilului (in ROMANA) - despre copilasi mai marisori (nu neaparat bebelusi) - Recomandati ceva?
Adriana
chinabulina spune:
buna seara!
am intrat pe fuga, sa uram la multi ani sarbatoritilor de azi, andrei razvan, tudor, mirci, ilinca si mai ales gogoasei mele dragi 
si sa multumim tuturor pentru urari 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p ai vostri se rasfata?gen urlete fara motiv vizibil, fara lacrimi, vrut numai in brate, numai in anumite pozitii, scuipat mancarea....de-astea aveti? |
Mai, nu stiu daca e rasfat, cred ca la noi sunt dintii de sus. David e marait de cateva zile, uneori ridica vocea sau tuseste tare si provocator, alteori imi da peste mana cand ii dau sa pape... de-astea am... plus trezirile de rigoare noaptea, cu alea te pot servi oricand

Adriana, iti recomand cu caldura "Mami, tati, ma auziti?" (e pe serverul al carui link il gasesti pe prima pagina), e pentru copii de toate varstele, inclusiv pentru copiii din noi.
Mie mi-a folosit foarte mult, am inteles atunci si mai bine cat de multe greseli au facut ai mei. Acum o s-o recitesc din perspectiva de mamica si o sa-mi ajute si mai mult.
iulia83 spune:
am fost pe la moale, am papat un kfc si inghetata de la mec. aia de la mec lungesc sucul cu apa. si asa imi placea cola de la ei
fata a ramas acasa. am gasit-o dormea, dar se trezi acu. hmmm.
nicole, parola este aceeasi ca si la conturile noastre comune. sa ne votezi la concurs, nu uita!!! 
nu mai stiu ce mai aveam de zis. ma duc sa fac un dus apoi naniiii
noapte buuuna si linistita tuturor!!!

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
Alysh spune:
Multumesc mult pt sfaturi anti-constipatie, mi-au fost foarte folositoare fetele, Vlady a iesit azi afara cu supozitor, dar moale de tot , culmea, deci sper ca de maine sa se regleze. Am luat portocale, l-am hidratat, i-am dat piure de para de la Hipp, si i-am luat si alte borcanele de fructe, am bagat un spanacel cu ou la pranz....oricum v-am ascultat sfaturile. Bun mai e forumul!
pe toate
cam atat ca ne-am adunat de pe drumuri, am descarcat toate bagajele....si acum ne bagam la nani.
somn usor!
Vlady
stefany_p spune:
am fost sa-l impartasim...termina popa de cantat, incepea el...![]()
avem o zi superba azi, vreo 10 grade asa ca o tai din nou afara...
socrate spune:
Inais cred ca am luat de pe linkul de pe prima pagina. Daca nu gasesti cand te prind pe mess...iti dau cu mare placere cartea.
Magnetism79 spune:
Am revenit din plimbari.
Iulia v-am votat,l-am pus si pe piciul meu in concurs.
Am fost numai pe drum,in vizita la ai mei,nu stiu cand mai mergem ca tata pleaca in Japonia si vine tocmai in August.
Piciul acum doarme,a primit niste costumase super de la Nike de la o fina care s-a intors azi din Hawaii,nu am apucat sa vb cu ea cum a fost,ne intalnim maine la pauza de pranz sa vb si sa-mi povesteasca.
Cand va vedeti la kidex fetele?Poate venim si noi
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
Cleo mie cel mai mult imi plac cele care se gasesc in mega image.Si eu sunt topi dupa ele.eu am o forma e facuta de un nene printr-un atelier cred e f veche are plita cu forma se pune aluatul in forma si se inchide ca sa se coaca.mamaita mea raposata imi facea mereu avea ea o reteta dar odata cu ea a murit si reteta.sa intreb pe mama poate o mai are notata printr-un caiet ceva....te tin la curent
Mami de Bogdanici Pogonici