Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

fetelor,e asa cald !!! ieri am iesit si ne-am copt in maneca scurta,e vreme de plaja !la masina arata 28º .
am mers cu aer condi ca ne batea rau soarele.
azi inca nu am iesit,iesim mai incolo,si e la fel de cald si mult soare !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

wow, azi vbeam cu sotul ca daca castigam la loto mergem sa traim in Spania, ca nu ne place frigul. Vad ca alegerea ar fi buna. Ce mai fac copilasii tai scumpi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI
Gogosica TEODORA MARIA, ILINCA
+
TUDOR bebe albastru, MIRCISOR, Andrei Razvan
!

Sa aveti parte de tot ce exista mai bun si mai frumos pe lume, sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti si fericiti!!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

fetelor,e asa cald !!! ieri am iesit si ne-am copt in maneca scurta,e vreme de plaja !la masina arata 28º .
am mers cu aer condi ca ne batea rau soarele.
azi inca nu am iesit,iesim mai incolo,si e la fel de cald si mult soare !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

oooooh, e invidia pe mine cat caru'

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am dormit 2 ore. fata inca mai doarme deci nu stiu daca mai avem timp sa mai iesim. s-ar putea sa primim vizita.

deci, gabitzo, te visai. avusai un vis ciudat ca eram la scoala in curte cumva si tu stateai rezemata de gard si imi spuneai ceva, ma certai sau cam asa ceva, apoi eram la mine acasa in bucatarie si venisei in vizita si alergam de colo-colo ca nu stiam cu ce sa te servesc mai intai si ma agitam, apoi am mers la toaleta..si ma trezi telefonul numai bine caci chiar aveam nevoie la toaleta ah si te tot intrebam ce fac baietii si mi-ai zis ca sunt cu tati, i-ai lasat la magazin, ca vor sa ia nu stiu ce si tu ai venit cu masina pana la mine. da ma certai ma in curtea scolii da nu stiu de ce

straaaange

deci, care mai doreste care mai pofteste, treceti la vot, ca vrem sa ne clasam macar in primii 50 ...linku mai jos

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Am revenit din parc. Superba vreme, copilu' a luat aer si are si acum obrajorii rosii! Io m-am amuzat cu rolele...in concluzie iesire reusita.
Am decis ca repetam cat mai des experienta. Ca finalitate a papat 220g de crema legume+ficatel.

Socrate cartea de care pomenesti (12 Secrets Real Moms know) o ai in format electronic?

Mergem sa ne intindem cu mic cu mare...si sa ne relaxam.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Am revenit din parc. Superba vreme, copilu' a luat aer si are si acum obrajorii rosii! Io m-am amuzat cu rolele...in concluzie iesire reusita.
Am decis ca repetam cat mai des experienta. Ca finalitate a papat 220g de crema legume+ficatel.

Socrate cartea de care pomenesti (12 Secrets Real Moms know) o ai in format electronic?

Mergem sa ne intindem cu mic cu mare...si sa ne relaxam.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

noi am fo printre blocuri. in vreo 2 locuri de joaca, ne-am dat in leagane...si pitica si mamica.

edit: aelita, ce frumoasa vreme la voi... asha ma apuca iar gandu de emigrat...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai, Iulia, ce rea eram in visul tau

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

LA MULTI ANI TEODORA MARIA, ILINCA
+
TUDOR, MIRCISOR, Andrei Razvan

sunt varza de oboseala, nopti, zile...toate proaste..cred ca de acum e si rasfatul...
ai vostri se rasfata?gen urlete fara motiv vizibil, fara lacrimi, vrut numai in brate, numai in anumite pozitii, scuipat mancarea....de-astea aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss, Stefany multumim de urari... Mai fetelor, eu chiar simt ca s-a facut mare...
Eu acu l-am adus de la socrii, am fost in Unirea, nu am gasit gecuta pentru Mircea, dar i-am mai luat niste bluzite si o pereche de blugi frumoosi. acu incearca B sa-l culce si vad ca nu-i iese...trebuie sa incerc si eu..
Aelita ne faci invidiosi...ce vremeee! Sper sa emigram si noi la anul, ca si asa m-am saturat de tarisoara asta!!! Dar sa nu anticipam, sa vedem ce-o fi!!
Sis nu ne potrivim...dar ne scoatem marti parleala

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

intrebare pt belgiencele noastre.

Am incercat sa comand la http://www.bioreform.eu . problema e la plata ... io incerc prin transfer bancar. si nu merge, imi cere cod swift.
Voi cum comandati/platiti?

edit: s-a dumirit cumnata mea, ca lucreaza la banca ce si cum e cu swiftu lor.

dar am alta problema. Tot la belgience. Noi suntem innebuniti dupa gofre. Dar nebuni rau! de cate ori vedem, cumparam si mancam ca fraierii, pana ne e rau. Acu, vreau sa ma apuc de facut. Si imi tre asha:
-reteta
-forma de copt
Dati si miiie tips& tricks,pliz pliz!!! faceti-va mila de o biata romanca innebunita dupa gooofre. De unde iau o forma? va dati seama ce cresc in ochii husband-ului de ii fac asha ceva? cu cel putin 10 pct!!! va rog, salvati0mi onoarea si poftele.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput