Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Sarumana de voturi tuturor ![]() ![]() ![]() , pt cele care nu au votat iat inca o data pagina:http://concurs.pampers.ro/profile/23391. .MULTUMIM!!!!!!!!!!!Iulici te-m votat si pe sapt asta, Adryana imi pare rau dar nu merge pagina. Ia zi Cleo te-ei uitat la forma de Gaufre pe care ti-am recomandat-o, eu zic ca e ieftinuta acu sa vedem ce stie , nu intotdeauna ce e ieftin e si prost, eu am avut un sandwuchmaker no name da mergea mamaaaaaaaaa, ami tare ca unu de firma asa ca..........sa videm Mami de Bogdanici Pogonici |
vazut, placut! ash vrea sa vad unu, sa pun mana pe el, ca tare ma infing sa imi iau unu. M-am gandit sa fac la sandvish maker, dar nu am
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
iulia83 spune:
multumim fetelor care ne-au mai votat inca odata
. hai repede sa-l saltam si pe bogdanici. bagat si eu vot 

SARA si DAVID sa cresteti mari si sanatosi 
ce-i cu fata 9? n-am vazut niciun mesaj. ma duc sa culc fata si apoi vin sa fac papa pt pranz si mai intru. pups
VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
Lorich spune:
Am pus poze cu puiul meu drag de 9 luni incepand de acilica
Iulia da, avem o noua mami care ne-a scris, Raluca, spre sa nu creada ca o ignoram 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
chinabulina spune:
raluca, bine ai venit in grupul nostru. scrie repede-repede 10 mesaje (mai ai 7), ca ceea ce scrii tu apare in urma rau de tot... eu am cautat mesajele tale si le-a gasit abia la pagina 12
...
edit: lorich, puiul tau drag de 9 luni e un frumos!!!! iti vine sa-l papi 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
inais spune:
Buna dimineata! ![]()
Noi inca nu ne-am trezit...adica Iasmina a baut biberonul de la prima ora si acum doarme. 
Cand s-o trezi ii dau frutele si apoi plec pe afara...daca am timp poate chiar in parc. Vine cineva in Tineretului? Noi pe acolo ne plimbam in timpul saptamanii.
Cat despre concursul Pampers...eu una sunt deceptionata
...m-am uitat pe pozele copilasilor de acolo.
Sunt atat de dulci toti...toti ar merita sa castige.
Problema e ca parintii nu au tras suficient in campania electorala (a se citi script-uri, smechereli, recompense) ca sa-i salte pe locuri mai inalte.
As vrea sa-mi retrag copilul, insa nu o voi face. Din respect pentru cei care ne-au votat deja si care chiar si-au rupt din timpul lor pentru asta.
Multumim frumos celor care ne-ati votat deja! 
Merg sa strang prin casa si sa ma pregatesc de papa si apoi iesit!...sper![]()
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

gabitzam spune:
| citat din mesajul lui raluk_psk imi dati voie sa ma alatur grupului vostru? sunt raluk, am un baietel de 8 luni pe care il cheama david si vrem sa cunoastem si alti pitici.. |
Raluk, bine ai venit in grupul de mladite si mugurasi. Mai scrie-ne ca sa ajungi la 10 mesaje si sa scapi de moderare, sa-ti vedem mesajele in timp real.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
iulia83 spune:
| citat din mesajul lui inais Cat despre concursul Pampers...eu una sunt deceptionata ...m-am uitat pe pozele copilasilor de acolo. Sunt atat de dulci toti...toti ar merita sa castige. Problema e ca parintii nu au tras suficient in campania electorala (a se citi script-uri, smechereli, recompense) ca sa-i salte pe locuri mai inalte. As vrea sa-mi retrag copilul, insa nu o voi face. Din respect pentru cei care ne-au votat deja si care chiar si-au rupt din timpul lor pentru asta. Multumim frumos celor care ne-ati votat deja! ![]() Merg sa strang prin casa si sa ma pregatesc de papa si apoi iesit!...sper Va ![]() mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04 ![]() |
taci ma!!! ce ai? cum s-o retragi din concurs? baga acolo voturi. nu te-ai uitat ca la clasamentele saptamanale nu a castigat nici un copil cu mai mult de 150 de voturi? ma asteptam sa fie fata aia cu 1000 si ceva de voturi. baga mai departe acolo, nu te mai deceptiona. macar de FUN daca nu pt premiu
mie una imi da o ocupatie ca tot stau toata ziua in casa. PS mai votai si eu de dimi catzaratoarea mica
te bat daca o retragi!!!
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
inais spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Multumim pt sfaturi! ![]() Lorich e un dulce pufosul tau mic!!!! |
Am uitat sa scriu...si noi am patit-o o data. A dat roade uleiul de masline. Nefiert. Pur si simplu. Apoi o crema de galbenele de la Abocca. Si o crema gen Bepanthen, primita in maternitate. Se numeste Dexpanthenol.
Si tinut la aer.

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tatiVotati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

iulia83 spune:
uitai sa va spun ca am vazut pozici cu Robertzel frumos
si ca am culcat fata si ca ma apuc de gatit
(oh joy!!!
) si ca mai tarziu am intalnire cu mamici in parc si ca trebuie sa-i gatesc pt pranz si seara ca daca stau mult prin parc n-am timp sa-i fac cand vin si ca folosii prea mult "si ca" si ca am rufe de intins
si ca pierd timpul pe laptop in loc sa ma apuc odata de treaba ![]()
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare