Muresence.....la apel!!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 9
Criss75 spune:
Pe mine ma enerva la culme cand cineva spunea ca bebelusul trebuie tinut infasat ca sa aiba picioarele drepte. 
Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
Hello 
Am vb cu Carola, e ok
la control a primit vesti bune 
E ocupata si a avut pb cu netul - revine ea in curand ![]()
Pupici, merg sa culc pe cea mica...
A... azi a mancat o bucatica de covor de cauciuc 
Ma innebuneste cu toate prostiile pe care se straduie sa le manance... e o fetitza tare isteata care are idei tampite despre ce e bun de mancare ![]()
Paul e tare iubaretz... Azi m-a topit cu totul asa m-a dragalit....
Asa ca ... sunt mamica in tura dubla ![]()
Pa-pa!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
Criss75 spune:
Pe pagina 3 va gasesc? Pai se poate? Astenia de primavara o fi de vina.
Apropo de primavara, daca tot da semne ca vrea sa vina, poate punem de-o intalneala.![]()
anca_27 spune:
Zibe a fost harnica azi, si mai cu teama de mixer (am pus-o in scoica si-am dus-o in camera la tv dat tare pana am mixat
), v-a pregatit ceva bun .
Un weekend magic!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul! 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Zibe a fost harnica azi, si mai cu teama de mixer (am pus-o in scoica si-am dus-o in camera la tv dat tare pana am mixat Un weekend magic! ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Emma INVINGE cancerul! ![]() Sa fim alaturi de Cristian Stefan ![]() |
Yamiii.... da-da, sper sa ne vedem
Noi ne inscriem la intalniri la platou/zoo si/sau la weekend

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Criss75 spune:
Noi am fost azi la week-end, Alex a alergat in voie si s-a dat pe tobogane.
Anca, vad ca ati fost harnicute. Felicitari arata tare bine prajiturica. Sa va arat ce am facut si eu sambata trecuta.
http://s247.photobucket.com/albums/gg160/criss75/?action=view¤t=Picture235.jpg
Azi am mai facut ceva, va arat imediat.
kover spune:
da'harnice sinteti!daca imi pica si azi internetul

.e dezastru in ultimele zile.la voi nu?noutatile:de la cluj vesti foarte bune:tumoarea este benigna(sigur),cel mai bine ar fi o operatie,dar avind in vedere ca nu acuz dureri se amina.zilele trec atit de repede ca doar observ ca e iar sfirsit de saptamina.ieri Robert mi-a facut febra,fuga la tanti doctor.trecut pe antibiotice.este o viroza urita care da printre altele si meningita.de azi a intrat si Kristian in "joc".grija lui Robert este ca nu cumva sa lipseasaca marti de la gimnastica,si miercuri de la logoped(obsesia mea cu vorbitul!!!,dar in 4 saptamini deja a facut progrese:il pronunta pe f corect.a mai ramas:v,j,r,ci-ce-ciu.)deocamdata atit,vreau sa citesc ce s-a scrismamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
anca_27 spune:
Fetele, va pup din zbor, am de preg ceva pt master pe joi si e enorm de lucru.... sa nu va puneti intrebari pe unde mi-s. ![]()
Pusici si spor!
Am mai pus pozici si filmuletze cu zibe....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul! 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
Criss75 spune:
Anca, spror si succes.
Am vazut pozele cu mica printesa. Ce mandru e taticul cu frumusica lui in brate. ![]()
Restul fetelor? In pauza de forum?
OanaRusu spune:
Eu bolnava rau
nu stiu cum m-am incaltzat asa, plus ca Paul e de joi racit si mai are o problema ff nasoala, sper sa nu ajung la spital iar cu el ![]()
![]()
![]()
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
1 martie 2009