Muresence.....la apel!!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

eu cu branula si penicilina. ieri era sa ma internez, dr credea ca am dat in meningita... e doar o amigdalita pultacee (puroi) dar asa de rea ca nu ma puteam misca 1 cm. febra spre 40, dureri de unghii, dinti, oase, muschi, ceva incredibil. de ieri sunt pe injectii, azi e deja mai binr.

copiii au rosu in gat si febra razleata, inca nu le-a m dat nimic, numai homeopate. dar se pare ca marc poarta un streptococ in gat si trebuie tratat chiar daca nu e rau... si probabil si eu si ianis am luat de la marc. ianis pare ok... eu in schimb...

sanatate oana, ce exact e cu paul?

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Oana, sanatate multa si tie si lui Paul.
Diana, la fel, multa sanatate si tie si copilasilor. Oare schimbarea asta brusca de temperatura sa fie cauza acestor boli?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Va zic pe graba ca maine seara e spectacol la teatru. Intrarea gratuita. E o comedie. De fapt e platit de Univ Petru Maior, asa ca nu sta nimeni la intrare sa verifice. Daca vreti si puteti, mergeti, mai ales ca e pe gratis sunt atat de multi studenti ca n-o sa stie nimeni cine sunteti. Diana, Oana, banuiesc ca voua numai de teatru nu va arde, dar Aura (chiar, pe unde umbla Aura?), Criss, Kover, Bia, si restul, poate-poate.
Va pup si insanatosire grabnica! Mama lor de streptococi si alte cele. Slava Dlui de noi nu s-a prins nimic, nici nu-mi doresc, desi ma simt din ce in ce mai slabita.
Pusiiiiiici!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

oana,diana:sanatate la toata familiaanca:absenta iti este motivatasi bafta!!!si mersi de informatie.poate alta data.e in proiect iesirea la teatru;s-au anuntat la ingrijit copii seara:sor-mea,matusa sotului,asa ca (virgula)cit mai curind voi iesi doar cu al meu sot.saptamina trecuta am sarbatorit aniversarea casniciei,mai bine zis sotul a pregatit acasa o cina.deja din usa imi insirau copiii ce surprize ma asteapta(pina merg ei la).ca dupa aceea......noaptea ne-am trezit cu Robert linga noi in pat iar noi amindoi am adormit in pielea goalasi culmea e ca al meu copil nu a pus nici un fel de intrebare(deocamdata!poate acum prelucreaza informatia)olim,camelia:voi ce mai ziceti???noapte bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

!anca:iesit bine lucrarea?oana,diana:cum stati cu boala?eu va.mi-am luat pe miine o zi libera,ies cu copiii afara,la joaca....sper sa fie vreme frumoasa.un sfirsit de saptamina frumos si linistitmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

sinteti toate la teatru?eu vorbesc de una singura ca nebunii,dar am fost saptamina trecuta la pshiatru.si rezultatul evaluarii pshihice afost ca sint normala(cica).robert:dupa ce cresc o sa fiu Ovidiu(fratele finutei mele,are 18 ani),pe urma o sa fiu tati,pe urma bunicul,si pe urma?eu:strabuniculrobert:si pe urma???eu:o sa vedem atunci,deci chiar nu stiu ce sa raspund.ca nu-mi place sa-l mint,dar nici nu vreau sa-i spun de moarte.(ca si asa nu a inteles ca unde e bunicul meu din poza.m-a intrebat daca cu avionul s-a dus in Ceruri???)noapte bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Buna dimineata!
Ce mai fac muresencele? Noi ne bucuram de vremea superba si de atmosfera de sarbatoare care pluteste in aer.De azi intram in vacanta de Pasti! Azi de dimineata am fost invitati la scoala sa luam micul dejun impreuna cu copiii si invatatoarea.Eu am dus cozonac. Cel mai mult s-a bucurat de cozonacii mei un coleg de-al Teodorei, care e tot roman. Dupa micul dejun, copiii au iesit in curte sa caute oua de ciocolata ascunse din vreme de parinti.Erau in culmea fericirii! Fiica-mea e foarte incantata ca la ea vine iepurasul de doua ori (si iepurele german si cel roman )
Eu mi-am propus sa incep curatenia generala si am un chef..... Dar ce-i musai, e musai.
Multa sanatate celor bolnaviori si week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Camelia
Buna dimineata!Ce mai fac muresencele? Rapid, farmecul vietii.
cred ca-s suparate pe mine!!! ca nu discuta nimeni cu minemamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Da, ne-am vb pe la spate sa nu-ti mai raspundem, mai ales ca zilele astea te-ai pus pe recuperat Ce m-a distrat faza cu kupilu langa voi si voi in costumul lui Adam. Cred ca de fapt noi suntem cei cu buba, ei reactioneaza fte natural. Eu vreau s-o obisnuiesc pe Sara sa n-avem rezerve fata de ea din pctul asta de ved, sa intre in baie daca vrea, sa ne-mbaiem impreuna, sa ne dezbracam in fata ei. Am zis `vreau` , va mai anunt ce-am reusit.

Oana, cum mai esti? Diana e mai bine azi, am vb cu ea pe mess. Va scrie ea mai multe.
Bia, ai fost la teatru?
Camelia, deja vacanta? Ce bine suna... Ce faceti in vac? I. ma suna azi dezamagit ca mai sunt 2 sapt pana la vacanta, el stia ca doar una. Da` aia pe-acolo nu stiu de cozonac de s-a bucurat un ruman doar?

Si mie-mi statea capul la teatru aseara, dar era deja prea mult pt zibe, si-asa dupa 3 ore lipsa de langa ea, am gasit-o asa indurerata si plansa, m-am simtit de rahat, nu ma gandeam c-o sa dureze atata prezentarea a mea (si-a altora) si nici nu m-am muls sa-i las laptic. Nu stiu dac-s plans de foame, de nevoie de mine sau de tencuiala de la funduletz, ca daddy `numai la asta nu m-am gandit`
Prez a fost ok, intre 9 si 10, mai e una, cateva eseuri si referate, examenele si gata semestrul. De-abia astept. Cu Zibe am noroc ca mai sta cumnata - si cand am meditatii -, e de-o seama cu mine si se-nteleg super amandoua.

Noi am fost la aer, am jucat ping-pong, maine si poimaine asteptam musafiri si mergem si noi in vizite, cam asta ne e weekendul. Al vostru?

Da, si-ar trebui sa fac o curatenie generala...dar mi-ar mai trebui acar 10 ore pe zi in plus.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna seara fetelor.
Am aparut si eu dupa o tura de cumparaturi pe la Auchan si Promenada. Am avut niste zile tare aiurea la serviciu si se pare ca mai urmeaza si altele asemenea.
Kover, cam greu sa le explici celor mici ce se intampla cand moare cineva. Cu cateva saptamani in urma a murit socrul meu. I-am spus lui Alex ca bunicul a murit si el m-a intrebat daca n-o sa mai existe niciodata? Nici eu nu stiu cum sa-i explic, deocamdata prefer sa nu-i spun, e mai bine sa nu stie inca despre asa ceva.
Anca cred si eu ca bebelina a plans dupa tine. Alex avea 3 luni cand l-am lasat o ora la ai mei in timp ce noi ne-am plimbat prin magazine sa cumparam un televizor. N-am lipsit mai mult de o ora, dar in tot acest timp el a urlat non-stop.
Diana, cum mai sunteti?
Bianca, cu tine ce e? Ne-ai parasit de tot?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput