Muresence.....la apel!!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
Pai ti-a iesit, nu?
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Somn lin, ingeras mic! 
OanaRusu spune:
Bravo Criss 
Anca, tare faza cu nadragii
ai ce povesti la nepoti ![]()
huh, la ce ore batui iar pe net....
Iar am pierdut Lost
am urmarit serialul asta 3 ani si acum, daca e pus miercuri, uit mereu
macar de mi-as aminti duminica - e reluare... si cica dezleaga tot felul de mistere....
la muresence!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
n-am putut niciodata sa ma uit la lost. n-am avut rabdare, n-am inteles nimic 
mi-am descarcat twilight sper sa apuc sa-l vad zilele astea, cica e tare pe val in RO...
one girl risks everything when she falls in love with a vampire
asta e descrierea...
si e o saga, cartea dupa care s-a facut are 4 volume, primul film e dupa primul volum. in US a facut 70mil usd in primul w-end la lansare (in nov 2008 parca...).
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
dragele mele, va urez de pe acum un Paste luminat, cu pace si implinire sufleteasca si multa sanatate! 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
anca_27 spune:
Noi plecam azi la ai mei, ne revedem peste 3-4-5 zile...
S-aveti Sarbatori cu liniste si sanatate!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Somn lin, ingeras mic! 
lizzy spune:
Hristos a inviat!!! 
va pupam cu drag! 
OanaRusu spune:
Lumina in suflet!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
olim spune:
Paste Fericit !
Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

kover spune:
Hristos a inviat!olim:frumos
si inca un motiv de a sarbatori:Diana:LA MULTI ANI

(sint 31
)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html