Muresence.....la apel!!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cu gratarele, deocamdata era o... figura de stil...
poate mai incolo, sa fie intradevar cald si eu sa nu mai fiu o sursa de virusi si bacterii... ca nu sunt inca bine bine, tusesc ca o magarita

plus ca n-am cumparat masa si scaune pt afara. nici umbrela de soare n-am adus-o din pod. dar lasa ca ma tin de capul vostru mai incolo, prin mai.

apropos de luna mai. imi botez primul finutz. de unde sa cumpar hainute frumoase de botez? ca saptamana asta trebuie s-o fac si... eu n-am cumparat niciodata hainute de copii din mures. stiu ca suna ciudat, dar... ori am primit, ori am luat din germania/austria (ca asa s-a nimerit) ori de pe laredoute.fr. deci chiar nu stiu magazine. si nu vreau sa-mi spuneti de puiul mamei din centru, deci nu vreaur turcisme sau chinezisme tipatoare nu ca's io cu motz, dar chiar vreau ceva finutz, de calitate...

In sufletul nostru pentru totdeauna

O minune de bazar - Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Diana, incearca la fox, mie imi plac - in special cele de fetitza dar sunt f frumoase si cele de baieti.

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mariaa as vrea sa-ti spun mai multe, dar cuvintele mele sunt asa sarace..

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu va puneti multe intrebari, va rog, mai ales public.
ganditi-va un pic si veti intelege
daca aveti nelamuriri va astept pe PM.

multumesc frumos pt discretie

Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

O minune de bazar - Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Lizzy, sa-l porti sanatoasa!

Ce mai lucrati? Ma uit afara si-mi vine sa ies...dar mai incolo ca doarme acu zibe. Parca s-a mai incalzit, ieri mi-a parut chiar frig.
Eu nu simt ca vin sarbatorile. O sa mergem la ai mei, cum nu ma agit cu ce sa gatesc, ce sa dreg, curatenie am tot facut pe rand ca de generala n-am cum sa m-apuc... Poate ma trezesc la realitate daca merg la cumparaturi, cred ca sunt cu varf supermarketurile. Nu stiti vreunul mai putin aglomerat? Oare Plus-ul?

Am ajuns si eu la ginec, dupa nastere. Ma-ntreaba `controlul de 6 sapt?`, eu `da...`, ca racul. Dar Gliga e un domn, n-a comentat; controlat, bagat ghioambe, pipait, cicatrice ok, sunt ca noua.... si eu ma-ntreb uneori, cand e `de lucru` prin zona, pe unde-a iesit zibe.... Mi-a dat contraceptive pt alaptat, dar inca n-am luat, ma mai gandesc, nu e fte mare pericol sa vina bb2.

O zi magica!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Somn lin, ingeras mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fost-am la Weekend, intalnit si cu Oana si finutza si pruncii. Paul e un titirez, dar Ana o sa-l intreaca e o viteaza de 10 luni ce vrea intr-una sa mearga si-o cocoseaza pe Oana.
Vineri iar ne-am intalnit, si si cu Bianca.

Hi hi, nu v-am zis ce-am patit la Fagaras sambata . Mi-am luat pe mine o pereche de pantaloni de stofa, dar o stofa mai moale si fte nesensibila sa reziste si-n masina. Si-acolo, la o aplecare mai fortata am simtit un poc, m-am pipait pe la spate, totul in regula, totul uitat.
Mers la cununie doar in camasa si pantaloni, defilat prin parc, prin restaurant, la un moment dat I. imi spune ca mi-s rupti pantalonii-n . Ma pipai mai bine si-ntradevar, aveam ditamai crapatura . Mai si nimeni sa nu fi vazut? Nu cred... M-am asezat spasita si ma uitam la fetele tuturor `care din voi ati vazut si n-ati zis nimic? si poate va mai si distrati de chilotzii mei roz cu dungi albe` singurii rezistenti in deplasare cu rusii si putin invizibili, ca na sa nu se vada dungile, ca doar sunt o lady - da, eram si pe stop.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Somn lin, ingeras mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Anca, nasoala faza cu pantalonii, da' mai bine gandeste-te ca n-a vazut nimeni nimic.
Si eu trebuie sa merg la nenea dr., ultimul control a fost in noiembrie 2006, deci a cam trecut ceva timp de atunci. A foat tare simpatic, mi-a spus; "ne vedem cand veti fi insarcinata sau peste un an". Si au trecut deja mai bine de doi ani, si nici insarcinata n-am fost.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Incerc sa pun o semnatura, sper sa-mi iasa.
EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Nu stiu cum se face, ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Am reusit!