*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai naty, ca ti-ai facut rost de o amintire pe viata. pun pariu ca n-o sa uiti veci cazul asta, cat de colorat si spumos a fost el prezentat de bolnav

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

aaaaaaaaaa, naty, si cu asta trebuia sa incep
felicitari felicitari felicitari

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
"Da, domnisoara, ce sa va spun? Pai n-ati vorbit si alaltaieri cu mine, nu v-am zis ce am? Cum, nu erati tot dvs, sigur erati tot dvs...nea X (vecinul; asta pe ceasul meu!!) zi matale, nu tot dansa m-a intrebat? Pai ce sa va zic, am venit ca mi s-au umflat picioarele. Alte boli? Pai n-am nimic...Aaaa, acum 2 ani am picat pe strada si m-au dus la spital si m-au operat pe inima...Dar nu stiu de ce, ce aveam. Documente nu mai am. ce tratament iau?-pai doua buline in fiecare zi, da' cine stie cum le cheama si pentru ce-s, de inima, na...Alcool? Beau, domnisoara, 1 kil de tuica pe zi. Sa ma dezbrac? Da, dar ciorapii nu-i dau jos ca e cam greu" Ei, VA JUR ca exact asta a vorbit, nimic in plus Asta e genul de pacient-cosmar al oricarui medic la camera de garda sau intr-un examen.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

exact NU la asta m-am referit dimineata cand am zis "pacient normal"...ca sa priceapa fetele ca nu l-am cerut sanatos...ci doar sa nu aiba tot pomelnicul de boli din tratatele de medicina si daca se poate sa fie cat de cat coerent...cosmarul vietii mele...ii alea mai kkcioase examene cu profesori picati in cap numa de baciutzi din astia am avut parte...si de altfel sunt simpatici in viata de zi cu zi...dar cand in 20 de minute trebuie sa faci anamneza si examen clinic iti si tai venele langa el...si dupa ce cu greu razbesti prin examinarea lui...dai sa pleci de langa el si iti spune "Da stii fatuca...eu nu de asta am venit la spital!!!"...

oricum, BRAVO!!!! si iete colo pentru maiine...

Haide Naty!!!

si nu in ultimul rand...

La Multi Ani, Stefan!!! Sa cresti mare, sanatos si frumos!!!
Adela, vrem si noi poze...plissss

criss...de abia astept sa o vad si pe dolofanica la pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, felicitari. De maine poti rasufla usurata
Miha, suuuper asemanarea. tizul frumusel.
Cris, felicitari randunoiului
Clau, am admirat-o pe ochioasa ta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Naty tocmai asta e! Afara merge bine-mersi. Alearga chiar, dupa catei si copii. Chestia asta o face NUMAI in casa, de m-a disperat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

exact NU la asta m-am referit dimineata cand am zis "pacient normal"...ca sa priceapa fetele ca nu l-am cerut sanatos...ci doar sa nu aiba tot pomelnicul de boli din tratatele de medicina si daca se poate sa fie cat de cat coerent...cosmarul vietii mele...ii alea mai kkcioase examene cu profesori picati in cap numa de baciutzi din astia am avut parte...si de altfel sunt simpatici in viata de zi cu zi...dar cand in 20 de minute trebuie sa faci anamneza si examen clinic iti si tai venele langa el...si dupa ce cu greu razbesti prin examinarea lui...dai sa pleci de langa el si iti spune "Da stii fatuca...eu nu de asta am venit la spital!!!"...

Pai stii, inainte sa scriu aici, citind eu ce se scrisese pana atunci, cand am dat de mesajul tau ca sa am parte de pacient normal...ca doar cine altcineva putea intelege mai bine ca asta e cosmarul cel mai mare al unui medic la examen...m-a bufnit un ras...

Miha, pt mine e al doilea de tinut minte...Cand am dat concursul pt postul de preparator univ, eram 5 fete cucuiete pe loc...la cazul clinic ne-a bagat pe 3 la acelasi om, eu tragand la sorti a fi ultima care sa-l examineze. Om simplu, dar pricum muuult peste nivelul astuia de azi . Ei si vorbeste el cu prima si-i povesteste si-i povesteste...vorbeste si cu a doua, ii povesteste...Si vin si io la el..."Offf, da' ce sa va mai zic, domnisoara, ca de n-am zis...Nu mai stiu nici eu...am aia...am ailalta..." Hai, incropesc eu niste date. Zic: "Si de cand v-ati internat cum v-a fost?" "Aaa, bine, n-am avut nimic" La care vecinul de salon zice: "Da' de ce nu-i zici bre si ei ca ai cazut gramada aici pe mijlocul salonului??" "Aaa, da, am cazut si mi-am pierdut constiinta, da' credeam ca am zis deja, ca am zis de atatea ori..." (am eu ce am cu lesinurile astea).Asa ca...Domnul sa-i dea sanatate vecinului...ratam diagnosticul principal

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

uitasi...criss, felicitari pentru Dl doctor...suna periculos "stiinte militare"...poarta puscoci?

si uite asa mi-am amintit eu de numeioana si sotul ei vanator...pai mai ioana cum vine asta?...in medicina veterinara nu functioneaza "primo non nocere" ca in medicina umana?...pai cum sa impusti mai clientii?...dupa ce am citit cand ai spus ca veterinarul e vanator toata seara mi-am imaginat pe veterinar facand respiratie gura la cioc la potarnichele impuscate sper ca nu te-ai suparat

si acum ca a scapat (partial) naty de stres. Cu cuptorul ala minune de intrebai. Nu pot sa iti dau cifre exacte dar nu te scoate din casa factura la curent din cauza lui. Eu il prefer...reglezi temperatura (mai ales la astea ca noi care stim gati doar dupa instructiuni si nu dupa fler)...ai optiune de unde sa bata caldura...etc. Dar cel mai important, mai ales ca zici ca iti faci mobila la comanda, il pui unde vrea sufletelul tau. Si ca sfat personal...nu il pune la nivelul solului. Incorporeaza-l in mobila cam de la inaltimea soldului in sus. Avantaje: 1. Iulia nu va ajunge multi ani de aici in colo la butoane 2. comoditatea de a lucra, nu mai trebuie sa stai pe burta pazind friptura si nu mai trebuie sa iti rupi spinarea si sa faci echilibristica cu tava fierbinte cand trebuie sa muti ceva din cuptor pe blat. Iti zice el tamplarul...ca de multe ori la o bucatarie se face un corp numit "soldat". E de jos pana sus. Poti baga in el cuptorul si deasupra lui iti poate face compartiment ca sa bagi cuptorul cu microunde (astfel mai golesti din blatul din bucatarie). Ah da, si daca cumva iti trece prin cap ca vrei si plita electrica atunci sa iei in considerare ca ai nevoie de oale "speciale". Adica nu merg smaltuitele alea ce erau pe vremea noastra ci trebuie din alea cu fund dublu (cum sunt la tigaile de teflon).

gata, ma duc sa mai citesc...ca imediat vine tuchi si ma intreaba ce am facut cu gravida..."Pai cum ce am facut?"..."Simplu, am chemat un doctor!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
si uite asa mi-am amintit eu de numeioana si sotul ei vanator...pai mai ioana cum vine asta?...in medicina veterinara nu functioneaza "primo non nocere" ca in medicina umana?...pai cum sa impusti mai clientii?...dupa ce am citit cand ai spus ca veterinarul e vanator toata seara mi-am imaginat pe veterinar facand respiratie gura la cioc la potarnichele impuscate sper ca nu te-ai suparat

si acum ca a scapat (partial) naty de stres. Cu cuptorul ala minune de intrebai. Nu pot sa iti dau cifre exacte dar nu te scoate din casa factura la curent din cauza lui. Eu il prefer...reglezi temperatura (mai ales la astea ca noi care stim gati doar dupa instructiuni si nu dupa fler)...ai optiune de unde sa bata caldura...etc. Dar cel mai important, mai ales ca zici ca iti faci mobila la comanda, il pui unde vrea sufletelul tau. Si ca sfat personal...nu il pune la nivelul solului. Incorporeaza-l in mobila cam de la inaltimea soldului in sus. Avantaje: 1. Iulia nu va ajunge multi ani de aici in colo la butoane 2. comoditatea de a lucra, nu mai trebuie sa stai pe burta pazind friptura si nu mai trebuie sa iti rupi spinarea si sa faci echilibristica cu tava fierbinte cand trebuie sa muti ceva din cuptor pe blat. Iti zice el tamplarul...ca de multe ori la o bucatarie se face un corp numit "soldat". E de jos pana sus. Poti baga in el cuptorul si deasupra lui iti poate face compartiment ca sa bagi cuptorul cu microunde (astfel mai golesti din blatul din bucatarie). Ah da, si daca cumva iti trece prin cap ca vrei si plita electrica atunci sa iei in considerare ca ai nevoie de oale "speciale". Adica nu merg smaltuitele alea ce erau pe vremea noastra ci trebuie din alea cu fund dublu (cum sunt la tigaile de teflon).

gata, ma duc sa mai citesc...ca imediat vine tuchi si ma intreaba ce am facut cu gravida..."Pai cum ce am facut?"..."Simplu, am chemat un doctor!!!!"

esti de coma...
Cu cuptorul...esti geniala...Ca randunoiul il vroia jos si eu n-am fost atenta sa ma gandesc la Iulia (de spatele meu ce sa mai zic), ai perfecta dreptate. Nu, plita nu o vreau electrica; rezulta ca va trebui pusa plita peste un corp, ceva, si cuptorul separat, incastrat mai sus. Nu?
Ce m-as face eu fara randunicile mele destepte...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

www.slide.com/r/xKx-YJsT5z-zOVXitRc4qJkfqPjAkpJM?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">PRIMUL AN AL PUIULUI

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

naty ..teo se reface, e muuult mai bine acum...nazdravana, asa ca se mai pricopseste cu cate una alta (ii spuneam lui clau ca are buba la degetel cu pansament albaaastru cu pestisori )....nu vrea sa pape mai nimic.....si cam atat

multumim de aprecieri clau

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput