*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)
Raspunsuri - Pagina 18
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 www.slide.com/r/xKx-YJsT5z-zOVXitRc4qJkfqPjAkpJM?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">PRIMUL AN AL PUIULUI ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |

....

....primul an al puiului "nostru', daaaaaaa? Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
mimonix spune:
La multi ani Iris Miruna 

Sa fii fericita si sa ai noroc, sa fii sanatoasa si iubita!
La multi ani Stefan, sa cresti mare , sanatos si sa fii voios! 

Bafta maine Naty [majorete][majorete] si felicitari pentru nota mare de azi , traiasca grasu' cu sosetele lui cu tot 
Felicitari randunoi de Criss (e verde militar, da?), bai nene s-a umplut crenguta de doctori ![]()
Felicitari Miha, cea mai harnica randunica la servici din cate s-au pomenit vreodata
Nu te muti la Bucuresti? Ca numai pe mine de m-ai avea pacient si ti-as ocupa tot programul 
Pe cine sa mai felicit? Aaaa...pe nasa de Naty pt puiul mic, sa-i traiasca si sa ii aduca numai bucurii!
Eu ma fatai cu finuta, i-am facut baie aseara
, azi am trecut iar pe acolo sa iau pulsul natiunii...ii tot duc una alta si tot uit una alta si iar vin si iar ma duc...nu mai trag sperante sa va ajung din urma cum se cuvine
dar ma fac eu mare iar si vedeti voi 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
| citat din mesajul lui cami33 www.slide.com/r/xKx-YJsT5z-zOVXitRc4qJkfqPjAkpJM?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">PRIMUL AN AL PUIULUI ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
Ma bocesc aici ca proasta

E atat de sugestiv montajul 
si piesa e rupta din sufletul meu 
Cand a trecut DOAMNEEEE anul asta??????

Parca ieri cumparam jumpere 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Cami, oi fi eu batuta in cap dar nu vad deloc slide-show-ul, doar se aude "What a wonderful world" si atat

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mimonix spune:
Inca ceva ...Gecko , bunicul admirat e tatal meu
E un super super om , un parinte deosebit, singura mea ruda
Oare de ce n-oi putea sa-i spun chiar lui lucrurile astea?
Deci ma bucur mult ca-ti place de el, sa-l tina Dumnezeu in putere si sanatos !
Si moseste odata gravida aia, ca doar te pricepi asa de bine : "hai cu membrana rupta, hai cu contractia dureroasa !" Remember? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Mai aveam pt Stela...Eu nu zic (neaparat) ca li se intampla puilor ceva rau daca fac ambele vaccinuri deodata. Dar, fara a fi medic, fa si tu un exercitiu de logica. Prin vaccinare se introduce in organism un carcaias (mort, atenuat, antigen, ma rog) pt ca organismul sa dezvolte impotriva lui anticorpi care la un nou contact sa-l protejeze de infectie si boala, ok? Buunn...Cu minunatul Infanrix se introduc deodata 6 (sase) carcaiasi; cu Priorixul se introduc inca 3 (trei); total, 9 carcaiasi bagati deodata. Ca si cum ti s-ar induce, in forme mult atenuate e drept, 9 boli usoare in acelasi timp. "Cerandu-i" organismului, pe de alta parte, sa fabrice dintr-o data anticorpi contra a 9 carcaiasi. Poate stiintific s-o fi constatat ca organismul poate face asta, bietul. Cat de eficient insa, mai ales pe termen lung, te protejeaza insa un asemenea bombardament imunologic...sa-mi dea voie doctorii care fac ambele vaccinuri sa ma indoiesc! Ce atata graba????
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mimonix spune:
Ce face adrenalina din om 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
cami33 spune:
| citat din mesajul lui mimonix Ce face adrenalina din om ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
cami33 spune:
Naty, nu stiu de ce nu se vede la tine
. La noi e ok![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
natynic spune:
| citat din mesajul lui mimonix Ce face adrenalina din om ![]() |

Nu se poateee...ma doare burta! Bestial!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!