*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)
Raspunsuri - Pagina 16
adela achim spune:
Scuzati fetelor pentru confuzie,am uitat ca pe listuta e trecut maine,dar eu stiu ce stiu
,asa ca azi e ziua lui....Una din rindunici pe care o
a anuntat ca am nascut,dar s-a facut o confuzie....poate cineva trece corect si in listuta....Multumesc inca o data pentru urari....
Miha multumesc de urare,m-ai facut sa 

clauclau spune:
Am uitat sa felicit randunoiul de Cris, FELICITARIIIIII!!!!! Mamaaaa Cris, ce super barbat ai!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
lianam spune:

LA MULTI ANI STEFAN! Sa cresti mare, sanatos si sa aduci parintilor fericire in fiecare clipa! 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lianam spune:
clau
e mai bine.....nu mai face febra, nu mai are bubite, gatul imipare inca nerezolvat, dar....trece incet.....a facut bubita ieri la degetel
, asa ca avem un pansament albaaaaastru cu pestisori
......am vazut-o pe rebeccuta draguta in parc
...fetita maaaare, ce mai ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
natynic spune:
Salutare!
LA MULTI ANI IRIS!
LA MULTI ANI STEFAN!
Fetelor, am luat 9...eu mi-as fi dat mai putin, ca tare m-am balbait dar probabil s-a tinut cont ca am picat, eu si inca o tipa, pe cel mai tampit caz. Omul avea 9 boli (!!!) si la toate era ceva de discutat...ce ma temeam eu ca termin de vorbit inainte de 20 de minute, aiurea, m-am incadrat la fix si tot ar mai fi fost muuulte de spus. DAR, nu era numai asta...Cum va spuneam, in primele 20 de minute trebuia sa stau de vorba cu omul, sa-l examinez si sa cer de la comisie ce analize credeam de cuviinta. Buuun...ma duce secretara la om...o imensitate de 130 de kg...care mi-a relatat cam asa: "Da, domnisoara, ce sa va spun? Pai n-ati vorbit si alaltaieri cu mine, nu v-am zis ce am? Cum, nu erati tot dvs, sigur erati tot dvs...nea X (vecinul; asta pe ceasul meu!!) zi matale, nu tot dansa m-a intrebat? Pai ce sa va zic, am venit ca mi s-au umflat picioarele. Alte boli? Pai n-am nimic...Aaaa, acum 2 ani am picat pe strada si m-au dus la spital si m-au operat pe inima...Dar nu stiu de ce, ce aveam. Documente nu mai am. ce tratament iau?-pai doua buline in fiecare zi, da' cine stie cum le cheama si pentru ce-s, de inima, na...Alcool? Beau, domnisoara, 1 kil de tuica pe zi. Sa ma dezbrac? Da, dar ciorapii nu-i dau jos ca e cam greu" Ei, VA JUR ca exact asta a vorbit, nimic in plus

Asta e genul de pacient-cosmar al oricarui medic la camera de garda sau intr-un examen.
Ei, una peste alta, cu ochii scosi (celelalte doua cazuri au fost infinit mai simple) cele 2 protagoniste ale mosului cu pricina am luat cele mai mari note-colega 9,33 si eu 9.
Multumesc din inima agitatelor. Mai e si maine o zi si GATA...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
P. S. Cazurile respective au fost trase la sorti, cu manutele noastre. Ce-si face omul cu mana lui...![]()
Naty
mamica
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
cleme spune:
LA MULTI ANI IRIS!!!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!!!
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!!!!!
Mama Naty ce bafta ai avut
, parca te si vad langa nea caisa care "n-avea nimic" (decat 9 boli). Oricum felicitari pt nota si bafta multa maiine!
Cris felicitari pt randunoiul-doctor!
Si ce va ziceam ca a mers Diana? Ei bine, ieri nu a vrut deloc sa faca treaba asta, ba mai rau, face 2-3 pasi tinuta si apoi se intoarce s-o iei in brate! Deja nu mai stiu ce sa fac s-o dezvat de lucrul asta!
lianam spune:
bravo naty, felicitari
... "lucru manual" fuse
, dar iesi bine in final.....uite buricata si ptr maine, sa termini cu bine 
Liana, mami de Teo
natynic spune:
Aaaa, stiam ca mai e ceva...FELICITARI DOCTORULUI IN STIINTE MILITARE![pk]
Cleme...Iulia face asa (cu intors si luat in brate) cand nu-i convin incaltarile, ia sa fii tu atenta...
Ea vad ca face mici progrese, merge prin casa si in parc, bineinteles insa NUMAI tinuta zdravan de ambele subtiori, dar tot e bine ca nu se mai lasa in fund...
Liana, 
Ce face Teodora???????
Naty
mamica
clauclau spune:
Naty, cum, necum, ce mai conteaza?! Importanta este nota care este bunaaaa! Felicitari!!! Si inca o data pentru maine: 

.
Liana, ma bucur ca e mai bine scumpa mica si imi pare rau de degetel !
sa treaca. Ce frumoasa e poza de la avatar!!!!
Am tot admirat-o!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.