*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Felicitari domnule doctor in stiinte militare - randunoi de Ccris ! ...sa fie intr-un ceas bun si .... la mai mare!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=83e3c3b5f2b04eea6e71e7" target="_blank">BINE V-AM GASIT

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

SUPEEERB! Sper ca acum esti mai relaxata si mai optimista!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

EEEE tocmai m-a sunat Lucian sa-mi spuna ca a inceput Diana sa mearga singura (ca de, eu tb sa stau la serv sa fac editii si, bineinteles ca am pierdut momentul)

mami de diana andreea - 18 martie '08

Bravooo, Dianaaa!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

ccris ...ca mi-ai amintit ce vroiam sa mai scriu ..... pentru diana mergareata! barvo pui mic!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

repede...repede...:)
Pup randunicile mele dragi..
Fiindca am bagat un ochi pe aici pentru relaxare ca nu mai poci de creier,ma bag si eu ca musca in discutie:
Si Tea e asteptata pe 2 aprilie la pediatra pt ambele vaccinari.Ma gandesc ca stiu dr astii ce fac,daca multi merg pe cele 2 intepaturi in aceeasi zi.

V-am pupat.Inapoi la lucru.Capul la fund.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si,
LA MULTI ANI CU SANATATE IRIS SCUMPA.SA CRESTI MARE,FRUMOASA,ISTEATA SI SA-TI BUCURI PARINTII.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

La multi ani tuturor puiutilor care deja au facut un anisor,sa fiti sanatosi,frumosi si voiosi si sa faceti viata parintilor vostri mult mai frumoasa....

LA MULTI ANI IRIS!!!!!Sa cresti mare si sanatoasa,si sa o faci pe mami a ta cea mai fericita mamica!!!!!!!!

Claudar ce memorie ai...ma bucur ca ti-au placut lenjeriile mele....intre timp am mai achizitionat una...

Zozetot respectul meu,cuvintele tale mi-au ajuns la inimioara.... Sufletelul tau blond seamana leit cu tine...sa-ti traiasaca si sa va bucurati de el

Luny te-am visat intr-o noapte,eram ocupate cu tzatzaiala,eram de fapt terminate,asta ptr ca si Stefan e un tzatzodependent,asa ca te compatimesc ptr ca si eu trec prin asta,dar macar tu ai reusit si Mufa nu mai suge noaptea,noi inca ne pregatim si sper sa reusim....

Liananu ma cofuzezi,prin toamna mai scriam,dar se pare ca tostusi strigrea ta a avut efect....imi pare rau ptr coardele tale vocale...hai ca dau un mare si trece,daaaaaaaaa?Da de ce esti cu dorsalu in sus,poate ne spui si-ti trece....Teo ce mai face,sinteti pe drumul cel bun?multa sanatate puiutei...

Cris felicitari ptr sot,deci dai de beut azi...

Si pentru ca acum un an la ora asta eram cea mai fericita mamica.....poftiti luati si serviti de toate.... pentru toate gusturile....

Va pe toate,sinteti minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Iris
1 anisor de bucurie in stare pura pentru familia ta! sa-ti fie viata numai bucurii si impliniri in tot ceea ce o sa doresti sa faci!

Adela ma pregateam sa-i zic puiului la multi ani si am vazut ca in listuta esti trecuta pe 13 martie cu data nasterii. eu oricum iti zic, ca ma gandesc ca tu stii mai bine
Stefan
sa fii ca luna in care esti nascut, puternic/ca biruie iarna, bland/ca inmoi vremea, luminos/ca aduci soarele, frumos/ca florile ce apar!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adela achim
Liananu ma cofuzezi,prin toamna mai scriam,dar se pare ca tostusi strigrea ta a avut efect....imi pare rau ptr coardele tale vocale...hai ca dau un mare si trece,daaaaaaaaa?Da de ce esti cu dorsalu in sus,poate ne spui si-ti trece....Teo ce mai face,sinteti pe drumul cel bun?multa sanatate puiutei...

Si pentru ca acum un an la ora asta eram cea mai fericita mamica.....poftiti luati si serviti de toate.... pentru toate gusturile....

Va pe toate,sinteti minunate

daaaa...a trecut gatul ...pot sa strig LAAAAAA MUUUUUULTI AAAAAANI!.....da' sunt in ceata ...azi e ziua puiutului tau? ca pe listuta am vazut pe 13.....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adela, pai atunci LA MULTI ANI LUI STEFAN, SA CREASCA MARE, SANATOS, FRUMOS SI NOROCOS!

Eheee, cum sa nu tin minte de lenjerii, erau frumoase si scumpe!

Bubulina, ce baieti frumosi are mama!!!!

Liana, ce ma face Scumpicica?

Dupa ce se trezeste Sufletica plecam si noi la vaccin! Sper sa fie bine...

Alice, sa nu aiba micuta nici-o reactie! Daca imi propune dr si ROR-ul azi il refuz cu indarjire.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput