*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Felicit bebelasii care azi au mai pus o lunitza la catastif !

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ioana Ruxandra de Bertha
Rares Florin de Futuremother

Diana Gabriela de Alexutza_26
Matei Constantin de Lucie

Brie beton diversificarea la voi...si mai ales daca merge..super...Imi place cum suna ce ai scris tu acolo...cred ca Diana niciodata nu va manca asa...Si eu tot in scaunul de masina o pun sa pape....mda..tot degeaba...
Ginye scuza-ma nu mai retin ..ati avut probleme cu luatul in greutate?A luat super peste 1 kg intr-o luna...Of de-ar recupera si Diana....ca altfel mor si o sa raman copii mei doar cu tati..si daca nu mor plec de-acasa....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brie

hai buna dimineata

mirtha, carmendu, apa plata de la humana eu cumpar de la carrefour Vitan, Orhideea si Feeria si dau pe cutie 5,5 ron iar cand raman fara stoc ma duc la Mega Image langa mine aici si dau pe cutie 6,5 ron.
diamisha, m-am delectat cu pozele voastre. mi-au placut tare mult, esti tare finutza, nasa este atat de frumoasa mi s-a parut ca vad un film cu femei frumoase si finutze din anii 30. Ce sa-ti mai spun de Sonia care a fost o adevarata printesa.....cu niste pantofiori.....ce sa mai BRAVO PARINTI FERICITI !!! Eu nu prea sunt asa darnica in cuvinte si aprecieri pt ca asa mi-e felul, dar de data asta nu am rezistat sa nu-ti spun.

eu la tabel ma bag cand imi achizitionez un centimetru ca deocamdata n-am decat o rigla in casa. doar cantar deci greutatea o pot spune GI 49, GT 49, acum am 56, iar inaltimea 1,60.

cu diversificarea mergem cam asa: dimineata mananca mar cu para coapte iar la pranz piure moale facut din morcov, telina, pastarnac, dovlecel cate putin din fiecare. Separat ii fierb legumele astea plus putin ardei gras (nu-i place in piure amestecat) si zeama i-o dau la biberon si mai folosesc putina supa cand pasez piureul.
De mancat manaca dar are zile si zile. De exemplu acum doua zile a mancat piure cam jumatate de castronel + un bibe de 150 ml supa si la 30 min inainte de culcare a baut un bibe de 120 ml lapte.
Ieri nu prea a vrut sa manance si cand am vazut ca se enerveaza si ridica de fund in sus si sa-si traga bavetica sa si-o puna-n cap nu i-am mai dat.
ii dau sa manance in scaunul cu masina.

azi de dimineata a mancat mai bine piureul de fructe coapte sa vedem la pranz daca si cat va manca.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Immm...papa bun.Si eu tot la scaunelul de masina ma gandeam pana o sa stea in fundulet in scaunul pt. masa.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monica,am vazut pozele dela botez.F frumoase, iar tu esti atat d tanaraaaaaaaaaaaaa.

diamisha, admirat pozici cu sonia, eleganta domnisoara ai.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Diamisha vazut pozici..superbe....Ai o printesa...sa-ti traiasca...

Malinas te intreb pe tine ca David e de aceeasi varsta cu Diana...ce papa inafara de lapte?
Eu i-am dat azi suc de morcov....am inceput cu linguritza...da isi facea o greatza..ca m-am speriat..l-am pus in bibe..si a tras vreo 2 guri....fara scarba...In rest cereale seara si dimineatza, san,l apte praf...nu mai stiu la ce ore, cat papa, cat arunc...e un haos la mine in bucatarie acum...4 bibe pline..tetine...lapte praf, cereale, robotul de fructe...imi vine sa ma arunc pe geam....Macar de-ar fi mancat ceva..Da mai nimic...
Am dus kk la doctor...

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragi mamici, multumim pt urari, sunteti niste scumpe!
Facem cinste azi!
La multi ani si de la noi sarbatoritilor!

4 luni...wow ce repede trece timpul!

Ioana e mai bine, dar acum Darius e racit, gat rosu si febra pana-n 38 grade. Sunt pe cap cu amandoi, e la mare cinste Batista bebelusului, slava Domnului ca s-a inventat! Darius sufla nasul, dar cu Ioana ar fi fost groaznic!

Va pup, azi nu pot sta mult, daca-i sefu' acasa!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay
Ginye scuza-ma nu mai retin ..ati avut probleme cu luatul in greutate?A luat super peste 1 kg intr-o luna...Of de-ar recupera si Diana....ca altfel mor si o sa raman copii mei doar cu tati..si daca nu mor plec de-acasa....

L-am nascut la 2,550 kg. El a luat f bine in greutate in fiecare luna: aproape cate 1 kg lunar. Numai ca acum cu op a scazut in greutate. Eu am un stres cu greutate pt ca tb sa aiba un anumit nr de kg ca sa poata fi operat. La prima op am fost cam la limita cu kg. Si pana in vara pt a doua op trag speranta sa depaseasca 9 kg. Ce m-a mirat a fost faptul ca stiam ca din luna a patra bb i-au in greutate in jur de 500g si totusi al meu m-a socat de data asta.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Am reusit sa citesc tot capitolul ! De mult nu am mai reusit asta.
Fetelor aratati superb si aveti niste copii minunati! Vizionat poze cu o placere deosebita. Se pare ca ati avut niste petreceri la crestinarea copiiilor pe cinste!
Mai daca m-ati vedea ce grasa sunt ati zice ca voi sunteti manechine! Si sa dea naiba daca pot sa ma abtin de la mancare, sper sa incep sa fac spor dupa ce termin cu sesiunea(mai am un examen sambata).
Urez si eu "LA MULTE LUNITE" lui Eduard Stefan de Ginye55,Dimitrie Gabriel de Elilov3,Ioana Ruxandra de Bertha,Rares Florin de Futuremother,Diana Gabriela de Alexutza_26,Matei Constantin de Lucie!

Aveam asa multe de spus cand citeam... si acu am uitat tot. Se pare ca nu sunt doar grasa...

Multi pupici

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Botez15022009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Brie stiu ca suna cam stupid intrebarea mea, dar cum faci fructele coapte? vreau sa-i fac si eu lui bebe si nu stiu...le pui pur si simplu la cuptor? si cam cat timp le lasi si ce temperatura?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Neatza gagici...

Ieri ne-am vacccinat si am trecut cu bine, a plans putin atunci dar cand am iesit afara s-a calmat...i-am pus 1/2 supozitor novocalmin preventiv si nu a facut febra...e o zambareata.

Lorelay eu cred ca f important e dr...si Leyre nu mananca f mult si cand am fost la dr mi-a zis sa ma linistesc ca bebe e bine carnea e pe ea ferma si daca e binedispusa nu e nici o problema si nici sa nu ma gandesc la lapte pref sau diversificare si asa m-am montat si nu imi mai fac griji si ea papa mai bine...e foarte important cum te simte pe tine...de ce ati inceput diversificarea...era hranita mixt?

Vazut bebelusi deliciosi...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput