*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumim fetelor pt urari! Nu-mi vine sa cred ca avem 5 luni! Si aseara l-am cantarit si surptiza mare: baiatul meu a luat in luna a patra 1,130 kg in greutate! Iubirea mea recupereaza!

Bb Balacila de Eli si bb Ioana de Bertha

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Diamisha super reusit botezul, totul la superlativ, de la tinuta Soniei si biserica, la marturii si lumanari si tort, la restaurant....tot, tot. Si mami si nasa 2 femei frumoase ...si Sonia adorabila

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
E frumos afara, o sa iesim pe la 12 la plimbare.
Am vazut ca vorbeati de indemnizatie, ca nu a venit...eu am depus dosarul pe la jumatatea lui februarie...deci sa ma astept la bani abia in mai?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

cum ai pus ma 6 kile la sch?? in ce ai venit imbracata acasa, te mai incapeau nadragii?!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

6 kg in timpul sezonului de ski.Adicatelea din decembrie pana in martie.Ski saptamanal, in fiecare weekend, somn si papa.Deci...6 kg in vreo 3,5-4 luni.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Diamisha, superba printesita ta...si tu si nasa 2 frumoase!
Ce-o face Eli, o fi reusit sa mearga la medic?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am vazut pozele. f frumos totul Diana, si Sonia o adevarata printesa! Noi am uitat marturiile acasa, asa ca am o punga mare cu marturii
Monicabo, acum se incarca si pozele de la voi, revin cu impresii

Noi plecam pe la 13 la munte. Dar cica e frigpe acolo. si eu aveam de gand sa stau numai afara cu pitix.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Hello....
Ginye...sa-ti traiasca Stefanut..sa se faca mare si sa va aduca numai fericire...
Elilove sa creasca mare bebe Dimitrie...sanatos si voinic...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Miky-ea, merci fumos!
Mie indemnizatia nu mi-a venit marita inca, am luat-o ieri... sper luna viitoare...
Gynye, felicitari pt Stefanut ca a recuperat! Va doresc din inima sa va rezolvati toate problemele, si sa fie sanatos!
Da fapt, toti copiii sa fie sanatosi, e cel mai important

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

hai buna dimineata

mirtha, carmendu, apa plata de la humana eu cumpar de la carrefour Vitan, Orhideea si Feeria si dau pe cutie 5,5 ron iar cand raman fara stoc ma duc la Mega Image langa mine aici si dau pe cutie 6,5 ron.
diamisha, m-am delectat cu pozele voastre. mi-au placut tare mult, esti tare finutza, nasa este atat de frumoasa mi s-a parut ca vad un film cu femei frumoase si finutze din anii 30. Ce sa-ti mai spun de Sonia care a fost o adevarata printesa.....cu niste pantofiori.....ce sa mai BRAVO PARINTI FERICITI !!! Eu nu prea sunt asa darnica in cuvinte si aprecieri pt ca asa mi-e felul, dar de data asta nu am rezistat sa nu-ti spun.

eu la tabel ma bag cand imi achizitionez un centimetru ca deocamdata n-am decat o rigla in casa. doar cantar deci greutatea o pot spune GI 49, GT 49, acum am 56, iar inaltimea 1,60.

cu diversificarea mergem cam asa: dimineata mananca mar cu para coapte iar la pranz piure moale facut din morcov, telina, pastarnac, dovlecel cate putin din fiecare. Separat ii fierb legumele astea plus putin ardei gras (nu-i place in piure amestecat) si zeama i-o dau la biberon si mai folosesc putina supa cand pasez piureul.
De mancat manaca dar are zile si zile. De exemplu acum doua zile a mancat piure cam jumatate de castronel + un bibe de 150 ml supa si la 30 min inainte de culcare a baut un bibe de 120 ml lapte.
Ieri nu prea a vrut sa manance si cand am vazut ca se enerveaza si ridica de fund in sus si sa-si traga bavetica sa si-o puna-n cap nu i-am mai dat.
ii dau sa manance in scaunul cu masina.

azi de dimineata a mancat mai bine piureul de fructe coapte sa vedem la pranz daca si cat va manca.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo
Malinas, despre ce parculet vorbesti? Te intreb ca stiu oarecum zona, ca am terminat Politehnica. Liceul T Vladimirescu il stiu, e un parc vis a vis? E mare? Are si leagane, tobogan, din astea pt copii mai mari?

monica, parculetul l-au facut acum in toamna, inainte de alegeri.Era teren viran mare parte, iar in spre strada era un mic loc de joaca pt copii.Acum au facut un parculet cochet, cu 2 locuri de joaca pt copii mai maricei:tobogane, leagane, balansoare, niste casute cu tot felul de scarite, etc.Arata bine si sunt f multi copii.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput