Pepenasi de iulie - august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Gallyb, super pt tine.
Vio si noi iesim putin si des, da in brate. Am parculetu' aproape si dam o tura , venim inapoi, si tot asa..
Noapte buna va spun ..
Nush cat reusesc sa dorm pana se trez Adina

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

camy, cat ma bucur pentru tine!

ana, ioana, si noi vrem port bebe din acela ca si noi suntem umblatori... eu ma gandesc la modelul asta

anna, ce fain se ridica Ioana. eu azi i-am desfacut patutul-tarc. pana acum l-am folosit doar in deplasari...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna gagici, sa nu ma dati disparuta ca-s prin zona da nu ma lasa piticul la calc, il vrea el

hai sa va zic (daca uit ceva trageti-ma de mineca)

In primul rind: Cami felicitari din toata inima! sa cresteti mari sanatosi si DD sa va ocroteasca!

turtu nu il mai alaptez decit noaptea si se pare ca se duce si asta ca nu se mai trezeste asa des, acum am ajuns (slava cerului) la o singura trezire. asta e, eu sunt fericita ca a tinut pina la 8 luni. nu puteam sa ma mulg la slujba sa mentin, dar tu daca ai posibilitatea probabil ca o sa te tina.

Capri sanatate muuuuulta la puiuta! chestia cu pneumonia nu e chiar asa, treaba cu 6 ore e o exagerare, dar e adevarat ca uneori radiografia initiala poate sa nu arate nimic, mai ales daca pacientul e deshidratat. ce sa-ti spun ca nu vreau sa-ti creez alte ginduri dar mie mi se pare cam excesiv tratamentul vostru. pneumonia interstitiala in genere e virala si oricum nu raspunde la antibiotice. nu-mi place deloc gentamicina la copii asa mici. vezi s-o hidratezi ff bine, tine-o atirnata de tita daca e nevoie .

Maria sa nu te superi ca ma bag dar cu depresia postnatala chiar e periculos sa te joci. daca tu vezi ca nu te descurci, du-te si vorbeste cu un medic. exista tratament care are rezultate asa de bune, ca e chiar pacat sa te chinui. nu ca celelalte lucruri mentionate de fete nu sunt bune dar uneori cu toata bunavointa e nevoie de mai mult pt a depasi asa ceva.

Gini pai baga o vacanta face bine la pisihic ceva de groaza.

Atb-ule ( asa-ti zice cuscra-ta, nu?) lasa baiatul in pace si omoara-ti piticul din creieras ca e f normal sa-i transpire capul. imi pare rau sa contrazic parerile de pe aici da chiar nu are absolut nimic calciul cu capul copilului. realitatea e ca asa isi regleaza ei temperatura corpului, avind capul asa mare bbii pierd caldura in special la nivelul capului - mai ales ca restul e acoperit. daca ii transpira asa de rau e un semn pt tine ca e supraincalzit si ar trebui fie sa-l imbraci mai usor fie sa scazi un pic temperatura din camera lui .

Narci n-am fost in Miami, am fost pe coasta ailalta. da a fost fain rau. aici e iar un friiig, mor de nervi. si giner-tu nu suporta caciula domne'

Madina nu e normal sa ai scurgeri care miros urit. eu as face o analiza si cultura de secretie rapid.

Ralu daca ai nevoie da PM.

m-i s-a facut somn si nu stiu daca am raspuns la toata lumea. scuze anticipate

mi-e dor de fetele absente ... haideti mai ce dumnezeu, devin acum sentimental-religioasa si va zic, ne apropiem si de Paste, nu e oare pacat sa tinem asa suparari....

nu mi-as fi inchipuit pt nimic in lume ca nu o sa crestem impreuna cu Thea, cu Mateiul de Nati, cu Luca de bubu ... si citi altii, nu am pretentia acum sa-i numesc pe toti. fetele va rog reveniti acasa

pupici

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata'!Fac cinste la toata lumea cu o
maria si eu am multe momente cand simt ca nu mai pot face fata multor situatii dar important este ca-mi revin repede.
mada ce faci?ce fac fetele?
Camy ma bucur din suflet ca totul este bine si nu-ti face griji cu Rh-ul negativ ca si eu tot la fel il am si am facut dozari de anticorpi in sarcina.
Ankalaura mersi.
Caprioara cum ai petrecut noaptea?Ilinca e mai bine?
gallyb sa stii ca si Ralucai ii mai curge ochisorul din cand in cand,am inteles ca va ramane mereu mai sensibil.Ii curge cand e vant sau cand vrea sa planga ii curg lacrimile inaintea celuilalt fara probleme.
Va pup ca am o meditatie si dupa ma duc la kinetoterapie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neataaa!Ce vreme de rahatUff, parca vad ca azi nu putem iesi din casa.
BIRIBU, deci doctorita noastra a avut dreptate ca nu e nici un fel de problema daca ii transpira capul
MARIA , eu sunt genul care as sta afara si m-as plimba cu orele, din pacate in carut nu vrea sa stea asa mult, iar in marsupiu a inceput sa-mi rupa spatele, iar in brate ar fi si mai rau ca ea nu sta nici o clipa locului.Eu mai insist cu carutul, poate am succes intr-un final
TEKY, GALLYB, si Alexandrei ii mai curge inca ochisorul mai ales afara cand bate vantul
Ma duc sa adorm copilul ca a inceput sa caste cu gura pina la urechi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Multumim mult pt aprecierile la adresa reusitei Ioanei - Tecky, Ladymina, Oanasm, Dana81, Maitreyi, Violeta29, Marina
Dana
e patutul lasat la nivelul de jos.
Tecky felicitari pt dintisor, tot astept si eu, poate o sa-mi faca o surpriza si o sa am iepuras de Paste!

Camy ma bucur ca e ok totul pana acum, ai grija de tine si profita de perioada asta cat poti de mult, sa te simti cat mai bine cu putinta!

Ieri seara Ioana m-a strigat ma-ma! Era in patut si plangea ca am lasat-o singura cat m-am dus eu la bucatarie sa-i fac cerealele, si am auzit foarte clar, de 2 ori chiar, MA-MA!!!!!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

mi-e dor de fetele absente ... haideti mai ce dumnezeu, devin acum sentimental-religioasa si va zic, ne apropiem si de Paste, nu e oare pacat sa tinem asa suparari....

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

biri, da ai foarte mare dreptate!

Si citind mesajul tau mi-am dat seama...ca eu sigur am suparat pe cineva pe aici...si pentru asta imi cer scuze, imi pare chiar rau ca am reactionat asa in acel moment, asa ca mamico, (stie ea care) , sper sa ma ierti daca nu ai facut-o pana acum!

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Ne pregatim de plimbare , sper sa nu inceapa ploaia...

Biri, ai dreptate ca intodeauna!!! Si mie mi-e dor de multe fete...Marimar, Mariana, Yael, LAremi, Bubu, Mona, Mitzi, Moni..

CAMY, MA BUCUR TARE MULT!!!

Anna, felicitari "ma-ma"..offf, abia astept sa zica si Mihaita..

Misha, felicitari pt dintisor Ralucai

Maria , felicitari !!!

Vio, si eu ma gandisem la un mom dat sa nu mai scriu, dar am trait niste clipe magice alturi de multe fete de aici...

Mada, ce mai fac printesele??? Le-a trecut viroza???

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Multumesc Oanasm, Iriss, Marina pentru informatiile referitoare la rucsac!

Mama ce mai ningea azi dimineata, nu-mi venea sa cred. Eu sper sa o scot totusi afara, macar jumatate de ora!

Azi am cautat niste hainute mici de-ale Ilincai sa le dau cuiva care va naste peste vreo 2 luni. Ce mici sunt, ce dragute, parca nu-mi amintesc cand era Ilinca asa de mica si-i veneau hainutele acelea! Cateva am pastrat, care-mi sunt mie mai dragi, inclusiv cele cu care a iesit din maternitate si body-ul pe care scrie "nascut in 2008"...

Ma duc sa ma uit peste niste retete, sa vad ce-i dau de mancare la pranz. Ieri am calit putit legumele in ulei, ma gandeam poate mananca asa, daca au alt gust, dar nu am avut succes. Tot la fructe am ajuns...

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 98

Mergi la inceput