Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
am ajuns acasa...sunt bine..obosita doar...mi-e somn rau...bine ca am ajuns ca in Tg mures frate ce poate sa ninga...
Bebe este...dar medicul zice ca e foooooarte mica sarcina...abia a gasit-o...dar asa e intotdeauna...eu in pat ma uit la monitorul asezat deasupre...si pustace statea langa medic...si medicul ii arata lui ce vede..eu cucu...nimik..
dar Cristi a vazut, medicul al fel...ne-a vb foarte frumos...a zis asa..peste 4 sapt merg al control cu MUUUUUUUUUUUUUUlte analize ce le am de facut!
Apoi la 16 sapt...atunci vedem exact cum este bebe...a zis ca orice ar fi, pt orice lucru care i se va parea suspect voi pleca in Austria...sper sa nu fie cazul..
Mi-a zis ca nu se va mai repeta ce s-a intamplat cu darius...voi face si amniocenteza...si morfofetala acolo la Tg Mures...Sper din suflet sa fie bine.
Voi fi monitorizata si pentru RH negativ, este foarte posibil ca mai tz sa incep sa fac injectii cu anticorpi..
Doamne ce ma bucur ca am intalnit medicul asta!
...nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris...va rog sa ma iertati..acum merg sa fac nani...ca pic din picioare!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
maria-86 spune:
Camy, bine ca e totu' bine, acuma tebuie sa te bucuri de orice clipa si bafta cu analizele..
Maria, mamik de Adinutza mica
ankalaura spune:
TECK / DANA - NAN3 se da de la 10 luni
CAMI - ma bucur din suflet pentru voi! Adevar grait-a AteBeul cuscra-mea! Ai grija de tine ca sa poti avea grija de samburel!
CAPRI -
Mititica, a avut de recuperat cu somnul nu gluma!
MINA - ce o iubeste Bogdan pe Andreea!
ATEBEULE - bai ce jinere mi-am ales!!! Cu ocazia asta am constatat ca sunt multe poze noi si tre sa le vaz
Dar am inceput cu jinerele 
dr_anca spune:
Felicitari Camy sa ai grija de samburel si sa va ocroteasca Maica Domnului sa cresteti mari!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
maria-86 spune:
Mamicilor, sunt happy 

Adina a adormit fara mine si inca in patut

Nu-mi vine sa cred.
Maria, mamik de Adinutza mica
gallyb spune:
CAMY felicitari!!!!!!!! Ma bucur nespus de mult pt tine!

Felicitari bebelusilor iepurasi 

.
NAN 3 se da de la 10 luni.
Noi nu stiu cum am reusit, dar iar ii curge un ochisor. Uf.....
In rest suntem bine, se ridica in picioare in patut, se catara pe noi, se arunca in fata cand sta in fundulet, tot 2 dinti avem, face pasi la greu, nu prea o las, dar cand nu ma inteleg cu ea daca o pun sa mearga e super fericita, spune mama, face kaka la olita, uneori si pishu (vad ca ii place, sa vedem pt cat timp).
Cu mancatul asa si asa, luna asta nu am cantarit-o si nici la pediatru nu ajung cu virozele astea.
Didi81 spune:
Camy, felicitari!!! Cat ma bucur pentru tine 
Maria, felicitari pentru adormit singurica in patut! Si Aidelul a adormit singurica, in ultimul timp se intampla tot mai des. Se joaca putin cu jucariile, misuna prin patut cu intermitente, parca i s-ar termina bateriile, si brusc cade lata si adoarme ![]()
Nu stiu cum e cu Nan, noi suntem pe Humana si 3-ul incepe de la 8 luni, deci noi papam deja Humana 3.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
madina71 spune:
Cristina 26, e posibil sa fie si asta... Parca m-am mai linistit!
Camy, felicitari pt sarcina si ai grija de tine....
Iriss, multumim de avertizare, cred ca este real ce se scrie acolo!
eu am 58 kg... cam atat aveam cand am ramas insarcinata si prima si a doua oara... as mai vrea sa dau jos un kg...
Sanatate pepenasilor, si aveti grija ca de maine se mai raceste vremea!!!
violeta29 spune:
Bunaseara! Noi am fost astazi la doctor, si raportam la sase luni si o saptamana 8540 gr si 68 cm.A luat 700 de grame, deci suntem pe drumul cel bun cu diversificarea.Astazi a stat pentru prima data singura singurica in fundulet, era cat pe ce sa ratez momentul ca era in carut iar eu ii pregateam mancarica, noroc ca de incantata ce a fost a inceput sa tipe si mi-a atras atentia.A stat doar vreo jumatate de minut cred, dar pentru inceput zic eu ca e suficient
Felicitari pentru bebelusii care au spus mama, stau in picioaruse, sau le-a mai crescut vreun dintisor
.
Cu transpiratul la bebei, la noi sunt in jur de 20 grade si o imbrac ziua cu body cu manecuta lunga si pantalonas , iar noaptea body gen maieut si pijamaluta, deci nu e deloc imbracata gros.Eu zic ca seamana cu tacsu, ca el transpira asa tare![]()
CAMY, felicitari pentru samburelul din burtica, de acum trebuie sa te menajezi cat poti de mult.
DANA,azi am tot umblat, ca de vreo doua zile ma tot incapatanez sa ies afara cu carutul, ca mi-a rupt spatele in marsupiu , si cum nu prea sta, iesim afara in reprize de cate jumatate de ora
Ieri insa am batut recordul, a stat o ora si jumatate
Perseverez.
ANAXENA, te inteleg perfect, si alexandra sufera de acelasi sindrom
nici la baie nu ma pot duce fara ea ca e jale mare.
GALLYB, ce tare esti, cum ai reusit performanta asta?Hai la caca mai e cum mai e, dar nu pricep, cum iti dai seama cand vrea sa faca pipi, sau o pui asa, preventiv?
KIMMY, si zici ca ai dormit o noapte intreaga, mama ce te invidiez, eu oare cand o sa traiesc minune asta?
CAPRIOARA, o doamne, mititica, a dormit ceva, se vede ca ramasese in urma cu somnicul.Macar ai reusit sa dormi si tu putin cu ea?
ANABABY, ce haioasa e Ioana, si ce madra e de ea ca a reusit sa se ridice
CRISTINA, chiar observasem ca multe fete nu au mai scris de atunci, si nu pot sa le condamn;si eu am fost pe punctul de a nu mai scrie, dar daca s-a aplanat situatia m-am razgandit.Poate se vor razgandi si ele, si vor mai da si pe aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008