Pepenasi de iulie - august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Fetele, va .

Biri, esti o scumpa . Multam mult ca ti-ai facut timp sa-mi scrii parerea ta. Si ai mare dreptate cu fetele... Si eu le duc dorul .

Aseara a adormit la 22:15. S-a trezit la 1:30 (deci 3 ore legate), a papat si pana la 3 am tinut-o in incercari de a o pune in pat si dupa 5 min sau chiar imediat se ridica pe balustrada si plangea. Pe la 3 cred ca a adormit, dar la mine in pat. Intre timp a tot papat san. Si s-a mai trezit la 8 dimineatza, cand trebuia sa-I dau sa manance sa plecam la spital. Deci a dormit 5 ore, total anormal entru ea. A dormit pe burtica mai mult. In mod normal m-as bucura, dar e de la boala probabil. Eu insa nu m-am odihnit, ca o tot verificam sa nu aiba febra, sa respire bine, etc.
Fructele la 10:15, le-a mancat foarte prost , doar cateva linguritze.

Sunt fericita ca ieri dimineatza cand ne intorceam spre masina, in curtea spitalului, era la tati in brate si i-am facut cu mana. Mi-a facut si ea cu mana . Si azi la fel, deci e constient .

Acum doarme pe mine .

pup you all.

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput