Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Multumim fetele dragute ptr aprecieri !!!

Vazut filmulete cu EDI de Giuliana e un scump !!! cum mananca, cum se joaca el singurel si rade in continuu..chiar am ras cu sotul, mi-au dat lacrimile cand a cazut pe spate si el tot radea...

Alex de BOO are niste ochii superbi, mari..e un dragas si manancaaaaa...se vede ca-i plac foarte mult cerealele..abia astept sa incepem si noi..Eva se uita cand mancam si curg balutele la greu..mi-e si mila de ea cand o vad ca ne urmareste cu privirea de fiecare data cand ducem ceva la gura si a inceput sa faca semne
cu gurita gen papapa..

KID bine ai revenit !!! chiar ma intrebam ce-i cu tine..intrai ff des..postarile tale le citesc cu interes..

wooow HARRIIIII ce frumoooooooos !!!!
superba poza !!! mai vrem, mai vrem...

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ma bucur ca va place piciul meu! Un pupic pentru fiecare!

Bine a zis Nikol, cat de curat mananca Alex! E o scumpete de baietel!

Maine o sa incerc sa-i dau si eu cereale cu lingurita, nu i-am dat niciodata decat seara in biberon 1-2 masuri.

Vedeti ce am facut cat timp am lipsit? Am strans material numa' bun de postat! Hai ca-s motivata nu?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Giulianna o sa inebuneasca multe fete cu gropita aia !!!

Mamidestefan cum sunteti ? te asteptam cu vesti bune !!!
Nocom ? papa mai bine printesa ?
Babymom nu ai mai intrat..se pare ca esti cu finuta mica...

Monica vazut si eu poza de la eco..indiferent ce va fi sa-i dea Dumnezeu sanatate !!!
ma gandesc la tine si cand poti pune-ne si noua cateva poze cu burtica ta..

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Giulianna, superb rrrrrrrrrrrrrr-ul.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

eiii numai copiii unul si unul , care mai de care , papa frumos , navigheaza pe net ... super
sa le dea DOamne Doamne sanatate la toti puiutii

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Fetelor voi faceti mucenici ?
Stiti cumva trebuie facuti din seara aceasta (optuletele) si abia maine pusi la fiert ?
Si inca ceva..pe voi va mananca sanii ? Am cateodata mancarimi de-mi vine sa-i rup..nu stiu care sa fie cauza..oare din cauza tampoanelor de sani ? Ma irit ?

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Giulianna - asta a fost clar seara lui Edi - vazut filme cu mare interes impreuna cu sotul, ca de fiecare data - cred ca e super distractie la voi acasa cu un asemena mandrete de baietel.

Boo - si Alex e un dulce, mi-a placut tare mult cum mananca el ca un baietel mare

Monyca.C m-am uitat la pozele voastre - sunteti una mai frumoasa decat alta, tati cred ca e mandru tare :)

Kid2003 bine ai revenit - e super ca ai reusit sa inlocuiesti mesele in 2 saptamani

Babymom ce fac finutzele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

stiam eu ca am uitat ceva important :)

300 imi place mult de tot de Andutza - cum sugea ea din mar? oare l-o fi confundat?

Evaf
La multi ani lui Noah -sper sa fi fost un succes prima masa :) asteptam maine filmuletz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mony eu n-o sa fac mucenici, dar stiu ca se fac din seara asta si se mananca maine. Poti sa-i faci chiar si maine dimineata, nu-i bai dar mai bine din seara asta sa mai stea pana maine la macerat.

anamona ne bucuram ca v-am delectat.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput