Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

300, ref la anticonceptionale, daca uiti sa iei una si nu reusesti nici in 12 ore sa o iei, treci la urmatoarea...cred ca deja e tardiv raspunsul meu...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

monica ce mama chic am vazut cu palarie... chiar o lala.Tu si sotul tau formati un cumplu frumos iar bb va implineste cu totul.

giulianna ma farmeca Edutzu al tau...ti-am mai zis are asa fatza luminoasa...e un scump foc.

edwin I still love you...you are the only one in my life...where are you baby?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Giulianna super smecher Edi !! M-am uitat la filmuletele din urma, e absolut mortal, cum rade el cu atata pofta

Lucutta imi pare tare rau ca puiul tau e bolnav !! Multa sanatate !!!

Eu am descoperit ceva. Cerealele dizolvate in laptele meu nu se fac pasta neam Zau daca pricep de ce, poate imi explicati voi. Eu pun cu masura de lapte praf. Azi in 120 ml am pus vreo 8 masuri (mult totusi ma gandesc) si a iesit tot o zeama . Acum cateva zile in 100 ml de lapte praf am pus 5 masuri si a iesit ceva ca o pasta groasa... Nu ma duce capul sa inteleg
Noi cam asa mancam cereale (se vede consistenta de azi..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

boo cat de curat mananca alex.eu zic ca va fi un baiat tare ordonat si cuminte...o sa vezi cand va fi mare, el o sa faca tot in casa si tu o sa stai cu "babele" pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

chiar ca mananca frumos Alex!
mda, Boo, sunt subtiri...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Boo, Ce papacios scump ai! Faza cu cerealele care nu se ingroasa in lapte de la mine am observat-o si eu. Habar nu am de ce. Eu mereu am fost cu impresia ca laptele meu e mai "gros" decat cel formula dupa modul in care picura din tetina si totusi cu cerealele e alta treaba.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

boo cat de curat mananca alex.eu zic ca va fi un baiat tare ordonat si cuminte...o sa vezi cand va fi mare, el o sa faca tot in casa si tu o sa stai cu "babele" pe forum

tare !!! cum ar fi ??

Deci Joy nu sunt eu nebuna, nu ?? Dar oare care e explicatia? Ca totusi nu i-as da zeama asa, ca mi-e si greu cateodata cu ea, ca ii curge prin coltul gurii. I-as face mai pasta, dar nu imi iese. Si nici jumate de pachet de cereale nu-mi vine sa pun ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna seara fetele!
Va pup pe toate fara exceptie si pe boboceii cei frumosi!

Va rog sa ma iertati ca nu am mai dat aici demult...imi pare rau si mi-ati lipsit. Am fost si eu in butoiul cu melancolie cand m-am reintors din Austria, din vacanta si am reintrat in viata de casnica...in loc sa iau in piept o noua perioada de munca, asa cum eram obisnuita. COlac peste pupaza, desi am incercat sa evit, Maria s-a intzarcat definitiv in acea perioada, la 5 luni deci si asta mi-a adancit si mai mult depresia. Dupa ce m-am jelit eu vreo luna asa, la inceputul lui martie/sfarsit de februarie am inceput diversificarea fetei si m-am concentrat si pe asta...ce mai, nu am scuze pentru lipsa dar acum sunt back si incerc sa tin pasul.

Am citit penultimul capitol si pe acesta, m-am uitat la pozele boboceilor, v-am recitit cu placere si sper sa nu mai lipsesc asa de mult

Sa va povestesc de noi, deci!!!
Am fost in vacanta cu fetita cea mare, am pus-o pe schiuri, am schiat si eu, am tinut regim ca sa intru in costumul de schi, mi-a iesit si nu prea, a fost relaxant. Urasc si eu pompa si ma gandesc la fetele care pompeaza for a living ( Nausica) , am numai cuvinte de lauda. Dupa ce m-am chinuit 10 zile cu pompa, la reintoarcere Maria nu a mai vrut deloc sa puna gura pe tzatza, normal, greseala mea...oricum noi aveam ceva probleme inainte de plecare cu sanul. In fine, nu asta este f grav, acum privesc altfel, e sanatoasa, e bine, e fericita, rade, e o minune!

Nu e cel mai mancacios copilas din lume dar cred ca e cel mai vesel! Nu plange aproape deloc, tot timpul are numai zambete pentru oricine si oricunde am duce-o, ne-am luptat si cu o raceala rebela in februarie, i-am dat de cap fara prea multe medicamente (Nurofen 3 zile, atat a luat) si am inceput diversificarea la 5 luni si 3 saptamani pentru ca manca din ce in ce mai putin lapte praf (120 de ml la masa, cate 5 mese pe zi si tot scadea cantitatea).

Am inceput cu cereale simple de orez, bio de la Topfer din care a mancat la masa de la ora 11 o saptamana. Asta si pentru ca e inca de categorie usoara (6,650 la 6 luni si o saptamana). A papat f bine cerealele, la 6 luni am inceput cu legumele, la masa de la ora 14.00. Intai morcov, apoi combinatii de morcov cu dovlecel, cartof dulce, pastarnac, telina, chiar urzici (bleah, nu i-au placut).
Saptamana aceasta (deci 6 luni si 2 saptamani) am inceput cu fructele la ora 11.00. Deocamdata doar para a avut succes, a fost mai dulce un pic, marul nu i-a placut, bananele nici atat!

Saptamana viitoare incepem cu carnita in legume si adaugam mai multe legume pe care nu le-am incercat pana acum!

Cam asta de la noi, am vrut sa va dau un updati complet. Incerc sa imi reintru in ritm.

Va pup pe toate si pe bobocei!!!
Mi-a fost dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Monyca.C, ma bucur mult ca ne-ai mai trimis poze sa va admiram. Harri asteapta cu nerabdare orice veste de la Eva.

Nu stiu daca ai vazut in ultimul nostru mesaj cum se gandeste Harri la micuta printesa si ce am pregatit impreuna (mami cu el pe genunchi) pentru ea.

Multi pentru printesa Eva si frumoasa ei mamica.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput